Přejít na obsah

Fotka

Stator 1.2.1.5

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1059 odpovědí na toto téma

#861 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 22 květen 2015 - 9:50

Jestlize pripravena davka obsahuje pokrocilejsi postupy, je jasne, ze jinak nez v rezimu Expert tam ty postupy nevlozis. Pokud by prislusne moduly nebyly ve statistice pri rezimu zacatecnik vubec zobrazeny, byl by uzivatel uveden ve zmatek - jak to, ze ten modul neni pouzit a pritom vidim vysledek jeho prace? To je tedy rozpor a moc nevidim, jak z toho ven. Snad jedine zrusit zacatecnicky rezim, ktery jsem vytvoril tak trochu proti sve vuli pod natlakem na "vseobecne prani testerky a jednoho spouautora" :)  Abych se priznal, ja pouzivam vyhradne rezim Debug.  :D

Přepínání režimů bylo dáno Statoru do vínku už v počátcích vývoje. Hlavním cílem bylo nabídnou začátečníkům zjednodušenou podobu Statoru. Dát mu na výběr jen základní jednoduché moduly a v nich jen některé nekomplikované parametry. Případně skládat statistiku jen z předpřipravených bloků (např. celý obsah záložky). Pravdou je, že postupem času jsme tomu přikládali stále menší význam, protože nám všem zdálo, že stejně z přirozené ješitnosti nikdo sám sebe neoznačí jako začátečníka a všichni budou stejně pracovat jako experti. Tím došlo i k tomu, že vzorový obsah není striktně sestaven jen ze začátečnických komponent. Správně by asi měl existovat začátečnický vzorový obsah a vzorový obsah (několik obsahů) pro pokročilé užití. 

Jo a dovolim si opravit Erikuv vyrok z predchozi strany - StatorCombine uz se umi aktualizovat samo par verzi :P Nemusite to delat rucne.

Óóóoo pardon...  :)

• 1

#862 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 22 květen 2015 - 13:12

... Správně by asi měl existovat začátečnický vzorový obsah a vzorový obsah (několik obsahů) pro pokročilé užití.

Tak to chci videt toho, kdo to bude davat do kupy. Ja teda rozhodne ne - uz treba jenom proto, ze z toho, co ma zacatecnik v moci, moc nic neslozis....
  • 0

#863 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 22 květen 2015 - 13:46

To, jo, ale upravovat lze přece snadno obě strany. To, co má začátečník v moci přece ovlivníš jedním parametrem. Řekl bych, že teď jde spíš o to, jestli to má vůbec význam dělat...  ^_^

• 0

#864 mam-to

mam-to

Newbie

• Validating
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 25 květen 2015 - 7:59

Ahoj, díky moc za stator! V rámci rodiny máme 3 nicky, na dvou se vše povedlo nastavit bez problémů (a to jsme obyč BFU ;)), jen u nicku mam-to! se nedaří rozchodit puntíkatá mapa. Když pustím dávku combinestator, vyhodí to hlášku viz. níže. Kontroloval jsem přihlašovací údaje a vše se zdá OK. V nastavení statoru se nezobrazuje ID GC.cz, zkusil jsem ho nakopírovat do config.ini, pak se zobrazilo, ale dál nezafungovalo ... co s tím? Díky moc!

Výsledek nahrání: 

akce:nalezyiu

info:chyba:prihlaseni

data:

• 0

#865 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 815 příspěvků(y)

Publikováno 25 květen 2015 - 8:22

Spíš možná by bylo vhodnější udělat tak tři začátečnické profily a začátečnický režim zrušit. Začátečník by buď použil jeden z nich, nebo by je začal upravovat a tím by přestal být začátečníkem. Ovšem už vidím ty dotazy typu Líbí se mi to z toho profilu a tohle z jiného profilu, jak to mám spojit?

Pokud vím, jeden začátečnický profil už je nastaven při instalaci, i já jsem začal jeho úpravou, když mi to úplně od nuly nešlo.

• 1

#866 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 25 květen 2015 - 8:29

Ahoj, díky moc za stator! V rámci rodiny máme 3 nicky, na dvou se vše povedlo nastavit bez problémů (a to jsme obyč BFU ;)), jen u nicku mam-to! se nedaří rozchodit puntíkatá mapa. Když pustím dávku combinestator, vyhodí to hlášku viz. níže. Kontroloval jsem přihlašovací údaje a vše se zdá OK. V nastavení statoru se nezobrazuje ID GC.cz, zkusil jsem ho nakopírovat do config.ini, pak se zobrazilo, ale dál nezafungovalo ... co s tím? Díky moc!

Výsledek nahrání: 
akce:nalezyiu
info:chyba:prihlaseni
data:

¨Tady bych to tipla na problem s vykricnikem v nicku.
  • 0

#867 mam-to1

mam-to1

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 25 květen 2015 - 18:10

¨Tady bych to tipla na problem s vykricnikem v nicku.

Díky za radu, byl to ten vykřičník v nicku, upravil jsem to a stator se přihlásí ke GC.cz Nicméně to byla asi jen část mého problému s puntíkatou mapou. V uploudovaném seznamu část keší vypadá viz. níže a mapa se zobrazuje čistá bez puntíku. Díky moc za případnou radu!

GC57X9T        danci obora (novoveska 3/5)          2014-07-09 00:00:00

GCVHT7          Rybarska skola                              2014-07-09 00:00:00

GC3013Z                                                               2014-07-07 00:00:00

GC1HV08                                                              2014-07-06 00:00:00

GC1Q6RH                                                             2014-07-06 00:00:00

Tento příspěvek byl upraven od mam-to1: 25 květen 2015 - 18:11

• 0

#868 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 25 květen 2015 - 18:45

Koukám, že nemáš správně user ID na GC.CZ. Máš tam mít správně je 107330. Výsledek pak vypadá takto: http://www.geocachin...yp=crkrajemesta

• 1

#869 mam-to1

mam-to1

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 25 květen 2015 - 19:05

Koukám, že nemáš správně user ID na GC.CZ. Máš tam mít správně je 107330. Výsledek pak vypadá takto: http://www.geocachin...yp=crkrajemesta

Díky moc! Už jsem se pomalu začal přesvědčovat, že ani tu puntíkatou mapu vlastně nepotřebuju a nemusím jí tam mít ...  ;)  a je tam!  :D  super!

• 0

#870 dead body

dead body

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 65 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2015 - 12:59

Zdravím,
chci se zeptat, existuje nějaký blbuvzdorný návod jak si ve Statoru vytvořit statistiku? Nejlépe krok po kroku...

• 0

#871 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2015 - 13:13

Základní věci na Araratu už jsi četl...?

P.S.
Není na světě zcela blbuvzdorných návodů. Nikde a na nic. Vždy a vše závisí na relaci mezi mírou blbosti (myslím to obecně, neber to na sebe) a úrovní, kterou ten který návod předpokládá. Stejně každý návod naráží na obecný problém, že buď popisuje naprostý triviality a je po právu kritizován, nebo popisuje netriviality a je po právu kritizován...  :ph34r:

P.P.S.
Nejstrašnější je, když návod střídavě popisuje naprosto banální triviality a naprosto šílené netriviality, takže je nevhodný pro jakéhokoliv čtenáře. A víš z čeho zůstává i poslední zbytek rozumu stát? Že tahle kombinace je zdaleka nejčastější případ...!  :D

Tento příspěvek byl upraven od kiReGPS: 15 červen 2015 - 13:20

• 2

#872 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 145 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2015 - 13:15

Protoze vynalezavost blbcu je nekonecna, neexistuje nic, co by bylo blbuvzdorne, tedy ani navod pro Stator. Nicmene se domnivam, ze kdyz si nainstalujes plugin, tak s pomoci jiz napsaneho navodu  a metodou pokusu a omylu (treba vytvorenim prazdneho profilu a postupnym doplnovanim) se da Stator pomerne snadno naucit ovladat.

Tento příspěvek byl upraven od gord: 15 červen 2015 - 13:16

• 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#873 dead body

dead body

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 65 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2015 - 13:42

Jo četl. Ono bude asi problém v tom, že pracuju na netbooku, takže spodní část Statoru vůbec nevidím, ani se k ní nedostanu  :D (což jsem zjistil až teď). Celkově je má trpělivost u takovýchto programů dost omezená, no nic nezbývá než to zkusit někde jinde...

• 0

#874 Balin50

Balin50

Balin50

• Members
  • PipPipPip
  • 580 příspěvků(y)

Publikováno 22 červen 2015 - 10:01

zdar

narazil som na problem pri bookmarku.

Pridal som novy bookmark, nastavil vsetko potrebne ale ako nastavim Bookmarks=

Dany bookmark tam nemam aj ked som dane kese do bookmarku pridal rucne. GJ nefunguje takže neoznačim kese a nevytvorim bookmark.

• 0
Balin50

HW: Sansung S22 + ADrake+, Garmin Monterra

#875 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 145 příspěvků(y)

Publikováno 22 červen 2015 - 10:11

Muzes importovat bookmark pomoci API (Databaze - Import - Import bookmarku) a po importu mas v LastImport.ggt seznam kesi. JIm muzes nastavit TAG rucne.

• 0

GeoGet:

#876 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 22 červen 2015 - 10:19

Seznam -> "Nacist podle bookmarku" nefunguje?

• 0

#877 Balin50

Balin50

Balin50

• Members
  • PipPipPip
  • 580 příspěvků(y)

Publikováno 22 červen 2015 - 11:03

nacist podle bookmarku samozrejme funguje.

Databaze - Import - Import bookmarku

toto ma nenapadlo a pomohlo. Bookmark je v statistike

dik

• 0
Balin50

#878 Balin50

Balin50

Balin50

• Members
  • PipPipPip
  • 580 příspěvků(y)

Publikováno 22 červen 2015 - 11:14

este jedna vec. Ako PM nemam problem s bookmarkom. 

Co ale BM? tam to takto nefunguje.

• 0
Balin50

#879 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 145 příspěvků(y)

Publikováno 22 červen 2015 - 11:16

Nic vic zatim dodat k tomu nemuzu: http://www.geocachin...alnimi-postupy/

• 0

GeoGet:

#880 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 815 příspěvků(y)

Publikováno 22 červen 2015 - 11:21

Jako BM jsem si udělal vlastní bookmarky, ze sérií, které jsem našel a chtěl mít ve statistikách. Prostě jsem ten tag Bookmark vyplnil ručně. A ve statistikách to mám.

• 0

9 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 9 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama