Přejít na obsah

Fotka

Stator 1.2.1.5

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1059 odpovědí na toto téma

#881 lnavrat

lnavrat

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 274 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2015 - 5:45

Hojte,

tak me napadlo. Neslo by zparametrizovat co se na konci generovani otvira? Pouzivam statistiky pres vlozeni skrz FTP, takze edit stranka se mi uplne nehodi, jelikoz ji nemenim.

Takze bych radsi aby mi to najelo rovnou na public profile page. Pripadne kde si to mam v kodu zmenit:) Mam pocit, ze to neni vec stator combinu, bo ten konci FTPPutFile.

• 0

#882 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 969 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2015 - 7:50

nechápu.

Pokud nechceš aby se na konci generovaní zkopírovala statistika do schránky (a otevřela webová stránka na místě, kde se statistika vloží), tak si to vypni v nastavení statoru http://geoget.ararat...i_a_konfigurace bod 8

Pokud spouštíš Stator přes dávku v Combine (což podle nahrání na profil asi ano), tak si přidej nakonec příkaz

BrowseUrl|http://www.geocachin.../?u=%GG_CACHER%

dle: http://geoget.ararat...novane_promenne

Tento příspěvek byl upraven od mikrom: 27 červen 2015 - 7:51

• 0

#883 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 145 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2015 - 8:03

Hojte,

tak me napadlo. Neslo by zparametrizovat co se na konci generovani otvira? Pouzivam statistiky pres vlozeni skrz FTP, takze edit stranka se mi uplne nehodi, jelikoz ji nemenim.

Takze bych radsi aby mi to najelo rovnou na public profile page. Pripadne kde si to mam v kodu zmenit:) Mam pocit, ze to neni vec stator combinu, bo ten konci FTPPutFile.

Ale to preci muzes nastavit.

1. nastav s na zalozce Hlavni nastaveni zaskrtavatko Zkopirovat statistiku do schranky podle vlastni potreby (pokud je zaskrtnuto, otvira se webova stranka, kam prijde statistika vlozit)
  2. do davky pro spousteni statistiky si pridej zobrazeni stranky s profilem

• 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#884 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2015 - 15:01

udělal jsem si graf z tagu, ale nejsem schopen ho setřídit podle počtu nálezů. Myslím, že problém je v tom, že tam mám třídění podle dvou sloupců :/ Jenže v konfiguraci nelze když nějaké třídění přidám ho odebrat! Myslím, že je to obecně bug... Je to tak? Jak z toho? :)

25b16f31-881d-4e46-bebd-2904a358df23.jpg

• 0

#885 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 145 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2015 - 16:44

Budu povazovan za hnidopicha, ale:

• muvis o grafu, ale pouzivas modul vytvarejici tabulku
  • mluvis o trideni a mas na mysli razeni (to je zamena, ktera me obzvlaste irituje)

Ale to jen aby rec nestala.  :)

Pokud chces odebrat smer razeni, klikni znovu na ikonku, kterou jsi razeni priradil.

Tento příspěvek byl upraven od gord: 27 červen 2015 - 16:45

• 0

GeoGet:

#886 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2015 - 17:15

Nevím, co dělám špatně, ale mám v statistikách ministatistiku vlastních keší. Mám tam jen ty moje 4 aktivní keše, ale hromadu archivovaných tam nemám včetně eventů :(

Když se podívám na číslo "Celkem nálezů na vlastních keších" a pak na číslo z modulu MyOwnBestFinders, tak to nějak nesedí nebo nechápu co se kde počítá. Ministatistika říká, že mám 12666 nálezů a Finders je prý cca 9000. Rozdíl 3000 nálezů (nečekám, že by měl někdo na našich keších desítky opakovaných nálezů) je docela hodně.

Nebylo by možné přímo do ministatistik přidat počet nálezců na mých keších?

Řeším ještě morálně problém jak dostat čísla za keše, které jsem dal adoptovat. Tedy kategorii adoptované keše a hodnoty od do, kdy byly moje :(

• 0

#887 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2015 - 17:18

Budu povazovan za hnidopicha, ale:

• muvis o grafu, ale pouzivas modul vytvarejici tabulku
  • mluvis o trideni a mas na mysli razeni (to je zamena, ktera me obzvlaste irituje)

Ale to jen aby rec nestala.  :)

Pokud chces odebrat smer razeni, klikni znovu na ikonku, kterou jsi razeni priradil.

GORDE, díky za poučení. Víš, že já jsem takový živelný :D Díky za radu. Já beru tabulku s grafem jako že je to graf :P

• 0

#888 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2015 - 18:02

Odznak CWG Collector... jak tam dostanu přehled svých CWG? 

• 0

#889 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 145 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2015 - 18:07

Nevím, co dělám špatně, ale mám v statistikách ministatistiku vlastních keší. Mám tam jen ty moje 4 aktivní keše, ale hromadu archivovaných tam nemám včetně eventů :(

Když se podívám na číslo "Celkem nálezů na vlastních keších" a pak na číslo z modulu MyOwnBestFinders, tak to nějak nesedí nebo nechápu co se kde počítá. Ministatistika říká, že mám 12666 nálezů a Finders je prý cca 9000. Rozdíl 3000 nálezů (nečekám, že by měl někdo na našich keších desítky opakovaných nálezů) je docela hodně.

Nebylo by možné přímo do ministatistik přidat počet nálezců na mých keších?

Řeším ještě morálně problém jak dostat čísla za keše, které jsem dal adoptovat. Tedy kategorii adoptované keše a hodnoty od do, kdy byly moje :(

Zacnu znovu od lesa. Mas tam nekde jeste uplne jiny problem. Podle me nemas spravne otviraci a uzaviraci <div></div> nebo tak neco. Nebo mas divne zopakovane moduly - stejna skupina zalozek, navic ta druha je az po zaverecne casti (ty dve ikonky v "podpisu Statoru"). To je hodne podezrele.

Co se ministatistiky tyka, tak to bych asi nechal Drakovi.

• 0

GeoGet:

#890 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 145 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2015 - 18:08

Odznak CWG Collector... jak tam dostanu přehled svých CWG? 

A co zase myslis tim prehledem svych CWG? Nemohl bys venovat trochu pece pri formulaci dotazu?

Tento příspěvek byl upraven od gord: 27 červen 2015 - 18:09

• 0

GeoGet:

#891 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2015 - 8:44

Zacnu znovu od lesa. Mas tam nekde jeste uplne jiny problem. Podle me nemas spravne otviraci a uzaviraci <div></div> nebo tak neco. Nebo mas divne zopakovane moduly - stejna skupina zalozek, navic ta druha je az po zaverecne casti (ty dve ikonky v "podpisu Statoru"). To je hodne podezrele.

Co se ministatistiky tyka, tak to bych asi nechal Drakovi.

Já tam žádné problémy s formátováním nevidím... Ty dvě ikonky v podpisu mám od počátku. Co je na nich divného?

• 0

#892 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2015 - 8:46

A co zase myslis tim prehledem svych CWG? Nemohl bys venovat trochu pece pri formulaci dotazu?

Píšu tam o odznaku CWG Collector, tedy dotaz je jak ho dostat do aktivních odznaků. V databázi mám CWG zapsaná, takže data tam jsou. Odznak je šedivý, tedy mu něco schází.

• 0

#893 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 346 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2015 - 9:04

Ahoj Sobíku

Odznak CWG Collector funguje dvěma způsoby

1) buď zadáš hodnoty ručně do modulu CalcBG položka CWGs=číslo

2) pokud požíváš statistiku: cwg.gcm.cz/ pak se to stáhne samo pokud vyplníš správně přihlašovací údaje (používám jeho API) Musí být nastaveno CWGgcmLogin=heslo

pokud máš nastavený cwg.gcm.cz/ a vrátí to číslo bere se toto prioritně jinak se veme bod 1)

• 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#894 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 145 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2015 - 9:10

Píšu tam o odznaku CWG Collector, tedy dotaz je jak ho dostat do aktivních odznaků. V databázi mám CWG zapsaná, takže data tam jsou. Odznak je šedivý, tedy mu něco schází.

Ten odznak potrebuje vedet, kolik CWG mas. To nema nic spolecneho s prehledem CWG. Pocet CWG muzes zadat budto rucne do prislusne kolonky, nebo si jej plugin muze nacist sam (z gcm). Po Drakovi uz dlouho pozaduju, aby tuto informaci take umel ziskat z *.db3 databaze zadanym SQL. K tomu zatim nedoslo.

Já tam žádné problémy s formátováním nevidím... Ty dvě ikonky v podpisu mám od počátku. Co je na nich divného?

Ja ted uz taky ne. Vcera jsi tam mel vsechn dvakrat.

• 0

GeoGet:

#895 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 346 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2015 - 9:14

Gorde napiš mi jak by měl ten SQL vypadat do jaké DB já to tak nemám tak to těžko implementuju :)

a nebo to uprav...  o tom jsme se taky bavili, že to upravíš ;) tak jsem to pak pustil z hlavy

ale klidně to udělám nějak - stejně se v tom teď budu zase hrabat

• 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#896 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2015 - 9:47

Ahoj Sobíku

Odznak CWG Collector funguje dvěma způsoby

1) buď zadáš hodnoty ručně do modulu CalcBG položka CWGs=číslo

2) pokud požíváš statistiku: cwg.gcm.cz/ pak se to stáhne samo pokud vyplníš správně přihlašovací údaje (používám jeho API) Musí být nastaveno CWGgcmLogin=heslo

pokud máš nastavený cwg.gcm.cz/ a vrátí to číslo bere se toto prioritně jinak se veme bod 1)

OK, díky. 

• 0

#897 lnavrat

lnavrat

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 274 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2015 - 15:22

Ok kaju se a davam si verejne pokani za necteni vsech nastaveni:). Holt mam pocit, ze v pocatku konfigurace to tam nebylo a pak jak jsem to jednou nastavil, tak uz tam nelezl.:) Nastaveno zmeno diky za upozorneni, kde to hledat.:D

• 0

#898 Re0

Re0

Re0

• Members
  • PipPipPip
  • 172 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2015 - 14:18

Menší dotaz ohledně modulu MyOwnLife. Dalo by se nějak udělat, aby jednotlivé údaje o vlastních keších, jako je třeba počet dnů od založení, počet dnů života, průměr nálezů, logy úspěšné, či neúspěšné, atd... byly pěkně v jedné tabulce, a ne samostatně u každé keše ?? 

• 0

#899 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 145 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2015 - 20:43

Udelat jde leccos. zamyslime se ...

• 0

GeoGet:

#900 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 145 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2015 - 9:45

Posledni dobou jsem byl opakovane tazan, co se deje, ze ve statistice nejsou zobrazeny grafy. Kdyz se me vecer na to ptal i _Levi_, ktery se kamaradi s pocitacem vic nez lidi, co se me ptali driv, zamylsel jsem se a rekl mu svou teorii. Levi pak pohledal na webu a zjistil, ze problem je pri zobrazovani grafu v IE 11. V rozporu s mnoha navody ale nefunguje ani nastaveni kompatibility pomoci meta tagu ani primo v browseru. Takze problem je nepochybne v kombinaci Google API -> M$ browser, netusim od ktere aktualizace ceho. Na reseni takovych problemu jsme asi mali pani. Pokud budete mit nekdo nejake dalsi poznatky, tak sem s nimi.

• 0

GeoGet:

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama