Zdravím..
chci se zeptat.... Snažím se ve Statoru udělat si statistiku vlastních keší ve smyslu jak dlouho keš žije, kolik na ní bylo nálezů atd... Už jsem vymyslel, jakým způsobem si tento seznam udělat (bymyslel jsem si vlastní tag), ale nevím, jestli jsem schopen nějak z db získat údaje právě o stáří keše, či počtu nálezů ???? Je na to nějaká finta ???
Díky za odpověď.
Renda
No tak nevím, Rendo, jestli se nesnažíš vymyslet kolo. Podle mě tohle všechno ve Statoru už je a téměř bez práce. Podívej se např. sem:
http://gc.i-mh.net/c...obne-statistiky (záložka „Moje kešky“). Jediné, co musím dělat, je pravidelně aktualizovat logy na svých keších, abych měl aktuální počet nálezů, správný počet slov v lozích apod. Bez toho to ale určitě nepůjde.
Na začátek je potřeba vložit statický blok (Organizační prvky > cmdStatic) a do něj minimálně blok MyOwnSettings (Výpočty a nastavení pro ostatní moduly > MyOwnSettings). A pak už jenom na vhodném místě použiješ moduly ze sekce Vlastní keše (grafy, tabulky): MyOwnMinistat (základní statistika), MyOwnLife (seznam keší se všemi údaji o stáří, počtu nálezů apod.), MyOwnBestFinders (nejlepší nálezci na mých keších).
Nebo jsem tě nepochopil a jde ti o něco jiného?