Zdravím, měl bych několik otázek ohledně umístění kešky v obchodě (kavárna). V zahraničí jsem se s tím několikrát setkal - přijdete třeba do baru, řeknete heslo a barman vám kešku vydá.
První otázka je, jestli je takovéhle keše možné stále zakládat (obchod má omezenou otevírací dobu, což by bylo v listingu zdůrazněno a doba napsána).
Druhá otázka - předpokládám, že je proti pravidlům pokud si umístím kešku do svého obchodu, abych nabídnul v rámci listingu nebo nějakého kuponu v krabičce slevu pro kačery na konzumaci - ale prostě je mi blbé, když už ke mě dotáhnu kolegy kačery, kteří by se nakonec rádi posadili na kafe, nedat jim slevu. Tudíž - jak je možné s ohledem na pravidla takovou slevu nabídnout? Třeba jim říct, potom co si sednou že dostanou jako "kolegové" slevu (nebo jim to sdělit při placení), nebo je možné zmínit tuto slevu i v listingu či v samotné krabičce?
Listing nebude samozřejmě o kavárně ale o budově ve které se nachází a neobsahoval by žádné informace o nabídce prodejny, cenách apod. - jen informaci že se nachází v prodejně, aby bylo vidět, že nevnucuji někomu konzumaci v mé prodejně!
Proč chci umístit kešku v prodejně? Jednak jí budu mít neustále na očích a nehrozí vykradení prodejny a zadruhé takovou kešku je možné udělat mnohem nápaditější než nějakou, kterou musíte zamaskovat a hlavně - nebude to další mikrokeš v centru.
Budu rád za jakoukoli reakci a odpověď na mou otázku.