Ví někdo něco bližšího?
http://www.wherigofoundation.com
Publikováno 11 leden 2015 - 17:38
Publikováno 11 leden 2015 - 18:38
Publikováno 11 leden 2015 - 18:50
Spis naopak neprobudil, az to vzali nadsenci do svych rukou, ne?
Publikováno 11 leden 2015 - 18:52
Už jsem sem chtěl napsat dopoledne, ale nebyl čas. Pokud je to krok k lepší podpoře Wherigo od GS (jakože zřejmě je), tak je to jedině dobře. Jen mám trochu obavu, aby Wherigo zústal osoučástí GC a neoddělili ho...
Publikováno 11 leden 2015 - 20:51
Zkusmo jsem tam hodil svoje wigo a na první pohled supr, tady je vidět, že to nejspíš dělají nějaký nadšenci a z toho vždycky lezou pěkný věci, viz project-gc. I taková blbinka jako nahrání logu sem a rovnou na gc.com potěší Jen škoda, že to nějak víc není propojený s gc.com a nenaimportuje si to například logy z mých odehraných her a vůbec, že se tam musí wherigo hry vkládat ručně
Tento příspěvek byl upraven od prazskychytrak: 11 leden 2015 - 20:52
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 11 leden 2015 - 22:37
Spis naopak neprobudil, az to vzali nadsenci do svych rukou, ne?
A je tam opet videt, ze Cesi jsou nejvetsi hracickove. A po pravde si myslim, ze je to dobre, ze se toho nekdo takhle chytil, protoze wherigovky byly a jsou super zabava. Jen kdyby to Groundspeak sam tak nezazdil.
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 12 leden 2015 - 9:19
Ale musim rict, ze na prvni pohled ta stranka vypada hodne groundspeakovsky....
Kazdopadne jim drzim palce
Publikováno 12 leden 2015 - 9:33
...na prvni pohled ta stranka vypada hodne groundspeakovsky....
Rekl bych ze to je i zamer
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 12 leden 2015 - 9:42
A podle těch updatů to vypadá, že funguje už od roku 2013, to se divím, že se to tu zatím neobjevilo
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 12 leden 2015 - 10:39
Rekl bych ze to je i zamer
Nejen to, vypadá to, že je to hodně natvrdo propojený.
No, snad to bude odladěný a bude to fungovat -. to by mi opravdu udělali radost, kdyby Wherigo nenechali chcípnout.
Publikováno 18 červen 2015 - 8:19
Je to pekne, poprve jsem vyuzil. Jen skoda, ze to automaticky nenatahne jiz drive odehrana wiga, a ze se spatne zobrazuje na mobilu. Pak jsem objevil jeden bug, dnes jsem zalogoval vcerejsi nalez, na wigofound se zobrazilo se spravnym vcerejsim datem, ale na gc.com se log zobrazil s predvcerejsim datem...
Publikováno 29 srpen 2018 - 20:25
Oživím trochu starší vlákno, protože mi přijde zbytečné zakládat nové. Přišlo mi, že GS už jednu dobu bral WherigoFoundation jako alternativu ke svému Wherigo.com, ale dnes jsem zjistil opak. Zpětně jsem se dočetl, že Maxinoha napsal v jednom z vláken docela jasné vyjádření (viz citace níže). Nicméně, nedá mi to se nezeptat jestli by k tomu někdo neměl více informací. Co se GS nelíbí, tedy kromě toho, že WF není z jejich dílny a funguje lépe?
Ahoj, wherigofoundation je v Groundspeaku sprosté slovo, nesmí se nikde v listingu vyskytovat. Spíš už projde Google disk.
Publikováno 29 srpen 2018 - 21:22
Publikováno 30 srpen 2018 - 11:43
Tak to by mě taky zajímalo. Wheriga, co jsou na http://www.wherigofoundation.com normálně na geocachingu jsou.
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů