Tak a dost. Cintáš si mašli zhruba podobně, jako naši slavní medialisti... na rozdíl od Modráka, protože ten alespoň píše k věci a poctivě. BTW, píše zhruba přesně to samý, co já - stačí číst a přemejšlet a nedosazovat si svoje předsudky - TO je totiž to nejhorší, nikoliv to, k čemu se snižuješ a dovoláváš ty.
Cos to tam totiž udělal? Napsals tam a NA PRVNÍM MÍSTĚ nehoráznost, kterou jsem nikde nenapsal neuvedl a nemyslel, a pak přisoudiv mi ji, mě tu vláčíš bahnem jako morální apel. No paráda. K ničemu se nevyjadřovat? Kde sem to kdy prohlásil, a KDE JSEM SE TAK KDY CHOVAL? Parádní podraz. A pak už stačí jen z tohohle úhlu polemizovat a kdo by asi se postavil proti, co? Kdo by si troufnul nesouhlasit, ba polínko nepřiložit?
Tohle je podle mýho šmejdovina prvního řádu. A když se trochu zamyslíme... není tohle přesně to, co se děje i kolem Ukrajiny?
Nejsme náhodou za stádo užitečných idiotů, kteří zapalujou pochodně a netušej, kdo jim podává zapalovač?
A když jsme u toho, podsuvná konstrukce, že když zmizej keše, přestanou na Krymu umírat lidi, to je taky perla A teď bez nadsázky, spojovat takovéhle nesouměřitelnosti v úměře je pěkná nehoráznost, ještě s morálním pejorativem...
Tolik teda bych měl... ke Kapsovo keši na Ukrajině
Vidíš a jám mám pořád pocit, že čtu jen to co Ty napíšeš. A narozdíl od Tebe se Tě já nesnažím urážet. Zkusím to tedy ještě jednou, jak pro mne Tvůj příspěvek vyzněl:
1. Nevím, jaké předsudky máš na mysli.
2. K čemu jsem se snížil, to nevím - jen píšu svůj názor.
3. Na prvním místě nehoráznost? Teď nevím, co máš na mysli - začátek mého příspěvku byl o používání různých zdrojů. Předpokládám, že nehorázností máš na mysli část mého komentáře, která se věnuje Tvé osobě (o nevyjadřování se k problémům). Nezlob se, ale Tvůj odstavec "Dejte pokoj. Bavíme se tu o věcech, o kterých víme kulový... to, co si někde přečtem, za relevantní informaci fakt nepovažuju. Myslím si, že kulový věděj většinou i lidi na Ukrajině." ma mne tak působil. Respektive ve mě vyvolal dojem "Prd o tom víte, tak se k tomu nevyjadřujte." Je možné. že jsi to tak nemyslel, ale jak říkám, na mne to tak zapůsobilo. Můžeš to klidně nazývat podrazem a šmejdovinou, ale je to fakt.
4. Zároveň nemám pocit, že bych se Tě snažil jakkoli "vláčet bahnem". Dovolil jsem si napsat, že Tvůj příspěvek změnil můj názor na Tvoji osobu. A to ostatně i ten, který cituji v tomto příspěvku.
5. S "podsuvnou konstrukcí" jsi mne opravdu pobavil. Předpokládám, že nikoho by nenapadlo myslet si, že zaarchivováním keší na Ukrajině by v oblasti nastal klid. Každopádně jsem reagoval na Tvoje "Takže opatrně. Podle mě jediný, co víme víceméně bezpečně, je, že pokud se v tom budeme vrtat, Groundspík kešku zarchivuje." a myslím, že poměrně srozumitelně (i když uznávám, že jsem měl asi citaci Tvého příspěvku rozdělit, aby byla moje reakce pochopitelnější.