Predstavoval bych si neco (idealne field note) kde by byl parametry výsledku musim mit found it a text logu obsahuje slovo "erwinwik".
Jak lze udelat co pises - je mozne vyhkedal kese, u kterych jasou v databazi logy obsahujici urcity text ?
Publikováno 01 březen 2015 - 16:32
Predstavoval bych si neco (idealne field note) kde by byl parametry výsledku musim mit found it a text logu obsahuje slovo "erwinwik".
Jak lze udelat co pises - je mozne vyhkedal kese, u kterych jasou v databazi logy obsahujici urcity text ?
Publikováno 01 březen 2015 - 16:48
CTRL+F, Text logu.
Nejak nerozumim tomu field note. Pokud chces opravdu jen logy, ktere obsahuji nejaky text, tak to jde celkem snadno pomoci SQL.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 01 březen 2015 - 17:29
CTRL+F, Text logu. to mi najde logy to je super ale nevim jak exportovat do txt jen "zamodrene" kese
S tim SQL jsem lama.......koukal jsem priklady na odkazu u sql ale nevim jaky prikazy pridat...
V podstate mi jde o to, ze nekdy lovim s manzelkou, nekdy s kamarady a nekdy sam. Vzhledem k tomu ze ja si vse loguji a manzelka nemela ted moc cas tak nic nelogovala.Myslel jsem si, ze kdybych dostal z geogetu seznam mých nálezu, pouze takových kde mam napsano v logu odloveno spolecne s Erwinwik (treba field notes) , to bych pak porovnal v poznamkovem bloku rucne s jejimy zalogovanymi a ty co by ji chybely bych zalogoval pomoci gclogeru........
Nebo existuje jednodusi zpusob?
Děkuji za Tvuj čas
Publikováno 01 březen 2015 - 17:38
1. stahni si vlastninalezy. Tim se ti do databaze nahraji vsechny tve logy.
2. vymaz si seznam (F8)
3. pomoci vyhledavani (CTRL+F) hledej podle textu logu.
v tuto chvili budes mit na obrazovce seznam prave tech kesi, ktere v textulogu obsahuji tebou pozadovany vyraz.
Tento seznam si muzes ulozit pro pozdeji uziti. Z tohoto seznamu pomci klavesy DEL muzes dat pryc ty kese, ktere ma uz tvoje zena zalogovane. A zbytek zaloguj.
Nejak tam nevidim zadny problem.
Publikováno 01 březen 2015 - 17:44
K tomu, co napsal Haluma - pokud by manzelka mela vlastni databazi geogetu, tak pred pouzitm DEL klavesy, vsechny kese uloz (CTRL+S), vytvoreny soubor predej manzelce, importuj do databaze kese v ulozenem souboru - Pluginy - Import GGT. Smaz z okna kese, ktere ma nalezene a zbytek je treba zalogovat.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 01 březen 2015 - 17:47
Panove moc Vam DEKUJI to bude ono :-)) Jakmile se dostanu domu tak to vyzkousim :-)
Publikováno 01 březen 2015 - 17:49
Mám přepnuto na češtinu, takže pokud je to v části "Změnit bod" pod záložkou "Poznámka", tak to co sem zapíšu, se nepřenese.
nevím tedy, jestli hledám správně.
A v Locusu by toto mělo být vidět u bodu v poli Poznámka?
dík
Locus zobrazí u waypointu poznámky v gg zapsaný zde (heslo 972):
Publikováno 01 březen 2015 - 20:51
Cmt. = standardni GPX poznamka
Poznamka = Geogeti nadstandardni poznamka
Publikováno 02 březen 2015 - 21:25
...nějak můj dotaz zapadnul bez povšimnutí, tak ho s dovolením opráším
Ahoj, všimnul jsem si, že mě GG nemaže po importu emaily.
Pokud v Nástroje / Nastavení / Získávání dat u IMAPu aktivuji "Smazat po stažení", tak si tento stav nepamatuje - při další editaci nastavení je neaktivní.
Odpozoroval jsem že stejně se chová i "Stáhnout jen nové"
Nějaký nápad co s tím?
Publikováno 02 březen 2015 - 21:34
To okno je totalne predelane, takze se tam asi pri tom vloudila chybicka. Opravim to.
Publikováno 03 březen 2015 - 15:02
Nalezena chybicka a je to opraveno. Jestli s tim mas problem, ozvi se mi, muzu ti poslat opravenou meziverzi.
Publikováno 03 březen 2015 - 16:53
Locus zobrazí u waypointu poznámky v gg zapsaný zde (heslo 972):
Uz to je tak, ze ty dve pole spojuje GG Plugin do jednoho - takze Locus pres GG plugin zobrazi obe. Pres GPX import ne
Publikováno 03 březen 2015 - 17:38
Abych vysvetlitl - Cmt je stejnojmenne pole v GPX. Zde je normalne popis waypointu importovany z gc.com! To je z logickeho hlediska neco jineho nez uzivatelova vlastni poznamka, proto je to v geogetu oddelene.
Publikováno 04 březen 2015 - 12:34
To Dobesch a HaLuMa
díky moc,
teď už jsem konečně pochopil - cpal jsem to samozřejmě jinam.
Publikováno 12 březen 2015 - 19:36
Neměl by se GG choval jinak při rozeznávání nicků, když označuje keše za vlastní ?
Zdá se, že nick "kolombo" a "Kolombo tým" považuje za totožný, alespoň u mne v seznamu keší :-(
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 13 březen 2015 - 9:52
afaik odjakziva se bere substring, prave proto, ze nekteri maji neodolatelne tendence rucne uvadet u kazde kese jine autory ve stylu "nick a spol", "nick + tatinek", "nick & park & shaun & sheep" ...
Publikováno 13 březen 2015 - 16:26
Publikováno 13 březen 2015 - 18:44
afaik odjakziva se bere substring, prave proto, ze nekteri maji neodolatelne tendence rucne uvadet u kazde kese jine autory ve stylu "nick a spol", "nick + tatinek", "nick & park & shaun & sheep" ...
Ale já nikde nic neuvádím :-(
Prostě stáhnu do GG PQčka a GG mi keš přiřadí jako vlastní, i když moje není :-(
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 16 březen 2015 - 19:46
Prosim o radu. Neco sem delal v geogetu a znovu jsem dal stahnou svoje nalezy a vyskocila mi nasledujici hlaska, kterou presne nechapu:
GetUsersGeocacheLogs [117] A maximum of 30 Geocache logs allowed.
Normalne mi vzdy vyskocilo, ze nestahnul zadny novy log. Jinak vsechny importy GC.com vypadaji ok.
Diky za pomoc
Publikováno 16 březen 2015 - 19:51
Ha, to bude nejaky nove zavedeny limit, podivam se na to.
Dost mozna ve spojitosti s project-gc, protoze hadam, ze oni tuhle funkci pouzivaji docela hodne.
Tento příspěvek byl upraven od HaLuMa: 16 březen 2015 - 19:54
Projekty →
GeoGet →
Geoget 2.13.0Založeno od HaLuMa , 06 dub 2024 geoget |
|
|
||
|
Hardware a software →
Programy na PC →
Stator verze 2.3.0.33?Založeno od KulisekW , 29 led 2024 geoget |
|
|
|
|
Geocaching →
Poradna →
Geoget a zveřejnění statistiky na geocaching.czZaloženo od karel1957 , 25 čec 2023 geoget |
|
|
|
|
Projekty →
GeoGet →
Geoget 2.12.1Založeno od HaLuMa , 25 kvě 2023 geoget |
|
|
|
|
Projekty →