Zdravíme všechny! Potřebujeme prosím poradit. Přesně před týdnem, 21.2., jsme odeslali listing s čerstvě založenou keškou reviewerovi ke schválení. Zatím bez reakce. Udělali jsme vše podle různých návodů, poslali reviewerovi i fotky (fotky samotné kešky, přístupu k ní atd.) Chápu, že je určitě vytížený, ale podle různých diskuzí trvá schválení 3-4 dny. Nutno podotknout, že den před naší keškou byla založena jiná keš, cca 3 km od té naší, zveřejněna byla už po 3 dnech..my stále čekáme, nemáme ani žádné zprávy, nic... Co myslíte, je doba 7 dní "mlčení" běžný vytížený stav a nebo se máme strachovat, že něco není v pořádku? Děkujeme za případné rady, BajMit

Založení nové kešky aneb čekáme na schválení už nějak dlouho..
Publikováno 28 February 2015 - 18:11
Publikováno 28 February 2015 - 18:16
Neviděl bych to nijak tragicky - sedm dní ještě není nijak dlouhá doba. Podle keškoměrky mají revírníci dost práce, takže se to třeba trochu protáhne.
A neboj - když něco nebude v pořádku, revírník se ti určitě ozve
PS: koukám, že jsi skoro soused... Alex má teď asi jinou práci - vím o dalších dvou kačerech, kteří odesílali keše k publikaci a taky jim zatím nepíply...
Publikováno 28 February 2015 - 18:33
Díky za radu, jsem nedočkavá, hrůza! A já si říkala, že ten tvůj nick znám z nějaké kešky
Jo a víš co je celkem vtipný? Že jak píšu o tý nedávno založené kešce, tak to je ta tvoje
svět je malej
Tento příspěvek byl upraven od BajMit: 28 February 2015 - 18:36
Publikováno 28 February 2015 - 18:42
"v případě zahlcené fronty (keškoměrka v červené) budou Revieweři s největší pravděpodobností reagovat i s více jak týdenním zpožděním"
http://keskomerka.reviewer.cz/
Publikováno 28 February 2015 - 20:22
Každopádně neboj, dřív nebo později vyleze...
Garmin Dakota 10, Gigabyte akta a4
Publikováno 28 February 2015 - 20:26
Garmin Dakota 10, Gigabyte akta a4
Publikováno 28 February 2015 - 20:42
BajMit: jenom upozorňuju, že každou editací listingu keše ještě po odeslání ke schválení, i kdyby to byla jen zapomenutá čárka nebo změna data, se keš posune znova na konec fronty. Kdysi jsem si tak vlastní blbostí oddálila publikaci asi o tejden, protože jsem chtěla, aby keš vylezla pod aktuálním datem, a tak jsem to datum každej den přenastavovala.
Publikováno 28 February 2015 - 21:01
BajMit, on 28 Úno 2015 - 17:11, said:
Zdravíme všechny! Potřebujeme prosím poradit. Přesně před týdnem, 21.2., jsme odeslali listing s čerstvě založenou keškou reviewerovi ke schválení. Zatím bez reakce. Udělali jsme vše podle různých návodů, poslali reviewerovi i fotky (fotky samotné kešky, přístupu k ní atd.) Chápu, že je určitě vytížený, ale podle různých diskuzí trvá schválení 3-4 dny. Nutno podotknout, že den před naší keškou byla založena jiná keš, cca 3 km od té naší, zveřejněna byla už po 3 dnech..my stále čekáme, nemáme ani žádné zprávy, nic... Co myslíte, je doba 7 dní "mlčení" běžný vytížený stav a nebo se máme strachovat, že něco není v pořádku? Děkujeme za případné rady, BajMit
Nejdele jsem čekal 14 dní, nejrychleji za 2 hod .
Je to dle vytíženosti pánů .
Publikováno 28 February 2015 - 22:00
@Jacka:
Nemyslím si, že by to tak bylo... Právě tu mojí poslední keš, kterou zmiňuje BajMit jsem nekolikrát upravoval i po odeslání do fronty a přesto byla publikována do dvou dnů...
Publikováno 01 March 2015 - 9:50
Tak i mě se teď stalo, že jsem odeslal keš do fronty a pak si všiml překlepu. Opravil jsem ho a tím pádem to kolegovi z fronty uteklo. Takže i pro mě docela překvapení, že na mě prděl.
Publikováno 01 March 2015 - 9:51
marram, on 01 Bře 2015 - 08:50, said:
Tak i mě se teď stalo, že jsem odeslal keš do fronty a pak si všiml překlepu. Opravil jsem ho a tím pádem to kolegovi z fronty uteklo. Takže i pro mě docela překvapení, že na mě prděl.
Kovářova kobyla chodí bosa . I když v tomto případě by se dalo říct, že bos chodí kovář osobně
!
Publikováno 01 March 2015 - 10:03

Bookmarky: Zajímavé osudy kešek
Kešky výletovky
Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 01 March 2015 - 10:27
A to jak? 14 keškoměrek pod sebou? Nebo vybíratelná? A co pak pro ty na hranicích krajů, kteří sledují dva kraje. Nebo podle reviewrů?
Podotýkám, že ten nápad se mi líbí, ale musel by být realizovatelný automaticky. Nikdo nemůže chtít po schvalovačích, aby ještě obsluhovali keškoměrky.
Tento příspěvek byl upraven od mpik: 01 March 2015 - 10:27
Publikováno 01 March 2015 - 10:37
Publikováno 01 March 2015 - 10:47
Není Alex RV stále ve Státech? Pak bych se nedivil, že je zaneprádněn...
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 01 March 2015 - 10:57
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek
Kešky výletovky
Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 01 March 2015 - 18:20
Takže nám nezbývá nic jiného než jen čekat na jeho odpověď nebo žádost odeslat znovu?
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů