díky...
Publikováno 16 leden 2024 - 15:23
Tak už to nefunguje - Používáte projekt pro doménu Geocaching.com jako koncový uživatel. To je v rozporu se smluvními podmínkami REST API. Projekt byl pozastaven. V případě nejasností nás kontaktujte.
Publikováno 17 leden 2024 - 6:04
Mně to zatím funguje...
Google Pixel 3 / Android 12 / c:geo
Publikováno 17 leden 2024 - 14:43
Mně to zatím také funguje...
....................................
XIAOMI Mi 9T + c:geo
GARMIN eTrex 32x + BaseCamp(MapSource), GeoGet 2.12.0.829 + VasaM,Topo Czech 2015 Light (Topo Czech 2011 Pro)
Publikováno 19 leden 2024 - 16:49
Mě už to přestalo fungovat 2×
Poprvé jsem vytvořil nový projekt a zase to cca týden fungovalo. Teď mě zablokovali podruhé. Tam jsem jim napsal naštvanou zprávu, co to jako má znamenat.
Pokud to hold nepůjde jinak, tak bude potřeba si vždy vytvořit nový profil a použít nový API klíč. A až ho zase zablokují, tak archivovat a vytvořit nový a tak pořád dokola...
Publikováno 19 leden 2024 - 17:12
Tak asi to závisí na stupni využití, myslím, že v projektu bylo nějaké množství kreditů zdarma...
Já mám nastaveno jako výchozí OpenStreetMap a na mapy.cz přepínám jen když to fakt potřebuju. Zatím mi to jede
Publikováno 19 leden 2024 - 18:05
Když jdu zrovna náhodou kolem... četli ste si někdo podmínky využití služby REST API? Mně by se v GME mapy.cz hrozně líbily, o tom žádná, ale když jsem si ty podmínky přečetl, právě takové použití (pro koncového uživatele cizí služby) je tam vysloveně zakázané. Tím to pro mě ztrácí význam a prvotní nadšení vyprchalo, smůla. Tak jen abyste se pak nedivili...
Čím víc hvězdiček, tím víc geocaching! * Kdo nebyl na Brázdě, kešuje zbytečně.
Publikováno 19 leden 2024 - 18:37
Psát jim naštvanou zprávu kvůli tomu, že používáš jejich službu v rozporu s jejich podmínkami užití, to chce hodně hroší žaludek.
Publikováno 24 leden 2024 - 7:06
Moc tomu nerozumím, ale psali tam o zákazu klíče koncového uživatele pro krabicové řešení, tj. někdo dává program a chce po uživateli, aby si udělal vlastní klíč. Je toto ten případ? Je GME program? Chce autor po uživateli nějaké řešení s klíčem? Ví vůbec autor o mapách.cz? No asi je to porušení podmínek, já bych to tak chápal a evidentně to tak chápou mapy.cz. V každém případě mi to přišlo divné od začátku a než jsem to stačil vyzkoušet, jsou tu tyto výsledky. Je to evidentně pro programátory, aby mohli distribuovat nějaké koncové řešení a všechny kredity se počítaly autorovi, ne uživateli.
Publikováno 24 leden 2024 - 13:47
Co je nepochopitelné na větě: "Služba umožňuje Zákazníkům používat níže specifikované mapové funkce na vlastních webových stránkách Zákazníků" (sic) ?
Hádám, že nevlastníš webovou stránku geocaching.com, nebo jo?
Publikováno 29 únor 2024 - 13:57
Mně ne. Jelo to docela dlouho, na mapy.cz jsem si přepínal jen občas. Před několika dny jsem si vytvořil nový klíč a nic. Stále hláška - Neplatný nebo nezadaný klíč API
Publikováno 01 březen 2024 - 11:45
Mně ne. Jelo to docela dlouho, na mapy.cz jsem si přepínal jen občas. Před několika dny jsem si vytvořil nový klíč a nic. Stále hláška - Neplatný nebo nezadaný klíč API
Přesně to samý. Já bych jim byl ochoten i něco rozumného zaplatit, ale oni nechtěj
Tento příspěvek byl upraven od jarlok: 01 březen 2024 - 11:45
Publikováno 01 březen 2024 - 13:05
Problém není nejspíš v klíči, ale pravděpodobně v Refereru, protože když nějakou dlaždici otevřu ve zvlášť panelu, tak se zobrazí. Asi by to chtělo úpravu skriptu, aby referer neposílal.
Publikováno 04 březen 2024 - 7:05
Dobré ráno, snad jsem ve správném vláknu. Od soboty se s přítelem snažíme dostat na paws mapy či https://osm.paws.cz/ a je nepřístupno. Ví někdo, co se děje?
Tento příspěvek byl upraven od ru šedesátsedm: 04 březen 2024 - 7:26
Publikováno 04 březen 2024 - 16:26
Jestli nechceš nějakou specialitu, můžu někam nahrát max pár týdnů starou Czech_republic_ee mapu.
Publikováno 04 březen 2024 - 16:40
Mám, děkuju, nespěchá. Přítel potřeboval na wheriga,v nejhorším mu pošlu tu svou. Akorát na dovolenou si pak vždycky stahuju aktuální mapy v cizině, tak snad to do té doby pojede.
Publikováno 08 březen 2024 - 1:23
Mám, děkuju, nespěchá. Přítel potřeboval na wheriga,v nejhorším mu pošlu tu svou. Akorát na dovolenou si pak vždycky stahuju aktuální mapy v cizině, tak snad to do té doby pojede.
PAWS už funguje
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:mapa
Ostatní →
Témata mimo geocaching →
Mapa vhodná pro zobrazení bodůZaloženo od Kreten8 , 13 lis 2023 mapa |
|
|
||
Odpovězeno
Geocaching →
Poradna →
Nalezli jsme kešku, nenašli jsme ji ovšem na mapě.Založeno od Tomysak , 28 pro 2022 mapa, logbook |
|
|
||
Geocaching →
Poradna →
Kruhy v aktivní mapě Project-GCZaloženo od Dan-Sam , 16 lis 2022 mapa |
|
|
||
Geocaching →
Poradna →
Nezobrazuje se mi mapa keší (nikde)Založeno od jezevcik , 22 dub 2021 mapa, groundspeak |
|
|
||
Projekty →
GeoGet →
GGmap a osm.czZaloženo od HaLuMa , 31 srp 2020 geoget, mapa |
|
|
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů