dead body: na statistiky používat Stator, a ten umí udělat to, že výslednou statistiku zkopíruje do schránky, a otevře web gc.com přesně v místě, kde se profil upravuje. tam pak stačí dát Ctrl+A, Ctrl+V a uložit. (to je varianta bez GJ, s GJ "lze" statistiku nahrát na profil přímo, pokud to zrovna funguje)
Geojarry - jeho nahrada legalnimi postupy
Publikováno 29 April 2015 - 8:09
Publikováno 30 April 2015 - 22:36
Stahování keší přes geojary jak jsme byli zvyklí, už nebude fungovat nikdy, nebo časem to zas pojede?
Publikováno 30 April 2015 - 22:43
Publikováno 30 April 2015 - 23:24
Publikováno 01 May 2015 - 9:48
Resime to proto, ze po zmene webovych stranek se GJ nedokaze prihlasit na stranky gc.com a diky tomu ani stahnout pozadovane informace. Ze tobe to funguje je docela zajimave.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 01 May 2015 - 16:47
Pokud ma jeste porad zapamatovane platne cookies, tak to porad funguje...
Publikováno 01 May 2015 - 20:09
Jo, to je pravda. GJ nepouzivam, tak jsem na to zapomnel.
GeoGet:
Publikováno 08 May 2015 - 10:20
Potřebuji stáhnout nálezy jiné osoby (manželky), abych si vymazal v exportu keše, které máme oba nalezené.
Dříve jsem to dělal pomocí GeoJarry (stáhl jsem si nálezy uživatele do seznamu a pak jsem si podle toho seznamu vyfiltroval keše a otagoval si je.
Jde to udělat i jinak? Přemýšlel jsem, jestli to lze udělat přes nějaké globální nastavení. Mám možnost se i přihlásit jako dotyčný a stáhnout přímo do GG přes Live.API, ovšem dotyčný má jen BM.
Předem díky za pomoc.
Publikováno 08 May 2015 - 10:36
V Combine je funkce ApiGetUserLogs, ktere zadas nick uzivatele a ona stahne vsechny jeho logy. Podle me je to presne to, co potrebujes.
Asi bys klidne mohl ty logy stahnout do hlavni databaze - pokud nemas toho uzivatele nastaveneho pro zapamatovani logu, pri aktualizaci kesi se ti pozdeji logy automaticky vymazou. A pokud je budes mit ve stejne databazi, muzes pouzit filtrovani nebo filtrovane hledani a snadno zobrazit jen kese, ktere mate oba (ne)nalezene.
GeoGet:
Publikováno 08 May 2015 - 11:36
Díky moc! To je přesně ono:-)
Zatím jsem to obešel přes společné FN, ale přišlo mi, že by to GG měl nějak umět lépe - a ono jo!
Publikováno 08 May 2015 - 15:20
kdyztak ti muzu poslat moji davku do combine, kde na zacatku exportu do navigace vyskoci okno, zda stahnout logy monini, v nastaveni mam, jeji nick jako dalsi pro mapatovani logu. a pak udelam dva SQL selecty kdy vyjedu kese co mam ja a ona ne, a co ma ona a ja ne. pak provedu nacteni kesi podle filtru a k tomu prictu docasne ulozene ggt MinromAnoMoniniNe a MoniniAnoMikromNe
pokud teda v navigaci sviti truhlicka, tak vime, ze se tam mae stavit, ze ji jeden z nas nema.
Publikováno 27 May 2015 - 18:47
Tak jak to teda je? Stahování pluginem Get Trackable mi nejede... Jede to chvilku.A pak to vyhlásí:
Groundspeak (geocaching.com) login error. Go to GeoJarry settings and check your options.
Tady ta hláška i Kolombo se mi snaží vnutit myšlenku špatně nastaveného nicku a hesla, ale to je zkontrolováno a správně...
Nevíte, kde může být přiškrcený kabel?
A co takový plugin Sbírka CWG? Ten mi načetl jen databázi a moji sbírku ignoruje. Otevře se texťák : ERR: chyba zpracovani pozadavku na GCM:
C:\Users\martin\AppData\Roaming\GeoGet\script\CwgList2\Download\gcm.login.xml
Invalid username or password.
Opět stejné. Kontrola nicku a hesla a mám to nastavené stejně.
Publikováno 27 May 2015 - 19:13
Nebude to tím, že má v nicku tečku a mezeru ?
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 27 May 2015 - 19:25
Ano, mezera v nicku při stahování sbírky z GCM určitě vadí.
Gord mi kdysi posílal upravený soubor, který tuto chybu řeší.
Ten upravený soubor:
https://www.dropbox....g2.Gcm.pas?dl=0
Tento příspěvek byl upraven od Kohout team: 27 May 2015 - 19:33
Geoget + Locus Pro na Asus Zenfone Max Pro M1, občas Etrex 30 + GPI generator, Wine, Debian testing
Publikováno 27 May 2015 - 19:36
Tak jak to teda je? Stahování pluginem Get Trackable mi nejede... Jede to chvilku.A pak to vyhlásí:
Groundspeak (geocaching.com) login error. Go to GeoJarry settings and check your options.
Tady ta hláška i Kolombo se mi snaží vnutit myšlenku špatně nastaveného nicku a hesla, ale to je zkontrolováno a správně...
Nevíte, kde může být přiškrcený kabel?
A co takový plugin Sbírka CWG? Ten mi načetl jen databázi a moji sbírku ignoruje. Otevře se texťák : ERR: chyba zpracovani pozadavku na GCM:
C:\Users\martin\AppData\Roaming\GeoGet\script\CwgList2\Download\gcm.login.xml
Invalid username or password.
Opět stejné. Kontrola nicku a hesla a mám to nastavené stejně.
GJ nefunguje (vetsinou)! Uz to tu bylo receno a vysvetleno snad stokrat. Dokonce jsem kvuli tomu zalozil i toto vlakno.
Co se tyka toho GCM, tak si nevzpominam, ze bych v posledni dobe zverejnoval nejake zmeny. Pokud jsem ti posilal neco upraveneho, tak to samo od sebe prestalo chodit?
GeoGet:
Publikováno 27 May 2015 - 19:48
Gord: Ten upravený soubor jsi mi posílal koncem roku 2013 a od té doby mi to stahování z GCM s mezerou v nicku bez problémů funguje. Ale myslím, že ta změna nebyla nikdy publikována, protože jsem ten soubor od té doby několikrát v různých nových instalacích ručně měnil. Možná by stálo za to tu změnu publikovat.
Geoget + Locus Pro na Asus Zenfone Max Pro M1, občas Etrex 30 + GPI generator, Wine, Debian testing
Publikováno 27 May 2015 - 19:58
Aha, nejak jsem prehlidl, ze na chybu s gcmi si stezuje nekdo jiny nez ty Zmena neni publikovana, protoze stale vaham, zda podporu gcm vubec nevypustit. Je to takovy polotovar a dodelani je vcelku kopmlikovane, protoze autor si pro CWG udelal vlastni ID, ...
GeoGet:
Publikováno 27 May 2015 - 20:03
GJ nefunguje (vetsinou)! Uz to tu bylo receno a vysvetleno snad stokrat. Dokonce jsem kvuli tomu zalozil i toto vlakno.
Bohužel, na stažení údajů pro GC a TB nic jiného nemáme, to už jsme snad řešili, ne ?
A ptal se na to Olson, ne já.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 27 May 2015 - 20:14
Ano, mezera v nicku při stahování sbírky z GCM určitě vadí.
Gord mi kdysi posílal upravený soubor, který tuto chybu řeší.
Ten upravený soubor:
Jsem BFU. Co s tím souborem dělat?
Publikováno 27 May 2015 - 20:16
Co se tyka toho GCM, tak si nevzpominam, ze bych v posledni dobe zverejnoval nejake zmeny. Pokud jsem ti posilal neco upraveneho, tak to samo od sebe prestalo chodit?
A nebylo by dobré nějak zaintervenovat a změnit popis u toho pluginu ? Hodněkrát se mi podsouvá, že nečtu návody...
"Skript umožňuje stažení seznamu vlastních a nalezených trackovacích předmětů (Travel Bug, Geocoin atd.). Skript je zejména určen jako plugin pro generátor statistik Stator."
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů