Tak další moje pokusy vedly k offline obrázkům z Geogetu a u kešky Jezirko Libusin se mi v a:Drake zobrazuje jen ten první a další obrázky v galerii u kešky chybí. Tak nevím kde je chyba, ale v geoget.imc podle mě ty obrázky jsou.
Nezobrazují se všechny obrázky z Geoget.imc
Vytvořeno od
Kreten8
, dub 22 2015 15:56
3 odpovědí na toto téma
Publikováno 22 duben 2015 - 15:56
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky Nález ve dnech roku bez Lab keší
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky Nález ve dnech roku bez Lab keší
Publikováno 24 duben 2015 - 16:33
Tak teď jsem si s tím znovu trochu pohrál a v databázi Geoget.imc vidím pět obrázků k vybrané keši a v galerii se mi ukáže jen ten, který je první, což v tomto okamžiku je QR kód generovaný GG na začátku listingu (má nejnižší index) a další čtyři obrázky, které jsou v tom Geoget.imc se mi nezobrazují
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Publikováno 21 červen 2015 - 10:03
Mám trošku jiný problém s obrázky: U kešky http://www.geocachin... je to komplet.
Je to chyba v A:Drake, nebo něco dělám špatně?
Publikováno 21 červen 2015 - 10:05
OMG, takže ještě jednou, tady zjevně blbne rozpoznávání odkazů:
Tady mi a:Drake nenačítá foto hint, který je součástí listingu. Ten obrázek v galerii chybí. Čím to je?
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů