Dnes jsem otevřel GC.CZ a kouklo na mne tohle:
Tomu říkám rázně zatočit s reklamami...
Publikováno 13 duben 2017 - 7:55
Dnes jsem otevřel GC.CZ a kouklo na mne tohle:
Tomu říkám rázně zatočit s reklamami...
Publikováno 13 duben 2017 - 8:06
Jsou lidi, co si porad na neco stezuji - napred na reklamu, pak na to, ze ji tam nemaji. Nekomu se proste zavdecit nejde, vid, Eriku
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 20 duben 2017 - 13:50
Publikováno 20 duben 2017 - 16:53
/realme 8 (Android 12) + Locus, Oregon 300 už nepoužívám vůbec/
GC3WERW - Vzpominky Tychona Brahe | GC4XTDT - Opustena infekcni klinika Kopa | GC5FJC2 - Benatecke kolecko | GC5R8AF - Achilles a zelva | GC5VYCQ - Chrastenhof (Chrastecky dvur) | GC6N637 - Zubri na Travinach | GC6Q5BT - QIC neboli ctvrtpalec | GC72925 - 7. PLRO Vlkava - Raketaci | GC7FK96 - Beru Ti Stesti | GC92CY5 - Kopec plný bordelu | GC98JF4 - Chrastenhof (Chrastecky dvur) - reloaded | GC9AV0D - Sečtělá | GC9WFCF - Poslední zvonění
Publikováno 25 duben 2017 - 17:23
Publikováno 04 červenec 2017 - 12:28
Na počítači mi reklama nevadí, ale v mobilní verzi je to teda pěknej opruz.
Google Pixel 3 / Android 12 / c:geo
Publikováno 04 červenec 2017 - 13:16
Jojo, otevrel jsem jsem si gc.cz na mem mobilu, a najednou jsem mel pres cely displej jen velka prsa...
Publikováno 04 červenec 2017 - 18:59
Tak jestli to byly pekny prsa a nevidela to zrovna tvoje draha polovicka, tak to bylo dobry, ne?
Publikováno 04 červenec 2017 - 19:25
Tak to si klikař, jak to děláš? Zkusil jsem mnohokrát obnovit stránku a pořád jenom reklama na auta, bydlení, politickou stranu, zoologickou zahradu a alzu.
Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/
Publikováno 04 červenec 2017 - 20:23
Takovou reklamu bych teda snesl Mozna kdyby pepa ty reklamy lepe vybiral, lidi by min remcali
Publikováno 04 červenec 2017 - 20:29
Tahle reklama byla od Googlu, takže asi záleží na tom, na co se často koukáte... ehm... ale i mne dostihla realita. Teď tam mám "Zvětšenou prostatu".
Publikováno 04 červenec 2017 - 23:23
Na jak často asi nezáleží - podívala jsem se před pár měsíci na letní šaty a teď se mi stále stránky GLAMI připomínají ukázkami nabídky plus něco podobného s kabelkami, ale jiné stránky, na které jsem zapomněla a zrovna by se mi hodily, se kupodivu neobjevují. Asi to nebude souviset s tím, jak často si co prohlížíme, ale jak jsou určité stránky nastavené, aby posílaly reklamu. .-) Některé se připomenou třeba během týdne a potom je klid, jiné jsou podstatně "vytrvalejší".
PS: Ještě jsem si vzpomněla, že z aut, která jsem si prohlížela, se mi v reklamě zobrazuje stále jen jedno. Nějaké "tsubiši", poslední novinky ani od jedné značky, tenhle model je víc než dva roky starý.
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 04 červenec 2017 - 23:29
Publikováno 05 červenec 2017 - 6:57
ale vazne... proc se vubec zacaly ukazovat reklamy a ta videokes i v mobilni verzi?
Publikováno 15 září 2017 - 21:09
Tak už se mi začala ukazovat reklama v arabštině. A zaručeně jsem na žádné arabské stránky nikdy nekoukal, že by si to Google pamatoval.
Publikováno 16 září 2017 - 6:48
V současné době mám nainstalovaná 3 blokovátka. Když jsem na seznamu, tak neukazují nic, nebo 1 pokus o narušení soukromí, tady je to 14 pokusů, sem tam 15. Tím se bohužel dostal geocaching.cz a úroveň obskurních webů, které nabízejí různý škvár.
Publikováno 16 září 2017 - 8:59
Já mám AdBlock, střídavě ho vypínám, abych podporoval web, střídavě zapínám, když už to začne být neúnosné. Ale v poslední době nějak stejně nefunguje, reklamy se ukazují i s ním.
Publikováno 16 září 2017 - 15:10
Já mám AdBlock, střídavě ho vypínám, abych podporoval web, střídavě zapínám, když už to začne být neúnosné. Ale v poslední době nějak stejně nefunguje, reklamy se ukazují i s ním.
AdBlock přestal blokovat všechny reklamy, ale jen některé. Prý z něčeho taky musí žít... Takže kdo zaplatí, tomu neblokuje... :-(
Publikováno 16 září 2017 - 16:51
Já jako hlavní prohlížeč používám Operu, která již nějakou dobu má integrované blokování. A zatím je to dostačující.
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů