Já mám zatím smůlu:( Soubor se vytvoří, má rozumnou velikost, ale PocketDrake je s ním hotový za vteřinu:(((
GC Tour - nejede
Publikováno 12 duben 2016 - 19:00
Tak ještě jedna oprava GCTour - tři chybějící tlačítka na stránce listingu keše.
Autor uvedl přímý link a ušetřil nám tím práci s editací
Děkuju, to mi pomohlo rozchodit skript.
Publikováno 13 duben 2016 - 6:58
Tak ještě jedna oprava GCTour - tři chybějící tlačítka na stránce listingu keše.
Autor uvedl přímý link a ušetřil nám tím práci s editací
Je potřeba změnit nastavení Firefoxu.
Do adresového řádku zadat about:config
Do pole hledat zadat mixed
Parametr security.mixed_content.block_active_content změnit dvojklikem na false
Problém je, jak psal autor na německém foru, ve změnách ze strany Groundspeaku ohledně http a https.
Trocha teorie https://support.mozi...moji-bezpecnost
Napiš, Jacko, jestli to pomohlo.
A stejně tam ty tlačítka nejsou
Xiaomi Redmi Note 10 Pro => Locus 4 gold, WhereYouGo, Mapy.cz ; Samsung J5 (iGo navi) ;
GeoGet (+Stator)
Moje statistika na Geocaching.com
Publikováno 13 duben 2016 - 9:46
Publikováno 13 duben 2016 - 12:29
Odkaz ke stažení je pod tímto textem: Hier der Direktlink zur Installation einer neuen Version, toto jde myslím přeložit s pomocí selského rozumu i bez znalostí němčiny. Stačí na odkaz kliknout a potvrdit instalaci.
Publikováno 13 duben 2016 - 13:31
Odkaz ke stažení je pod tímto textem: Hier der Direktlink zur Installation einer neuen Version, toto jde myslím přeložit s pomocí selského rozumu i bez znalostí němčiny. Stačí na odkaz kliknout a potvrdit instalaci.
Jenže když kliknu na tento odkaz, otevře se mi celý skript jako textový soubor. Jak se postupuje v tomto případě?
Publikováno 13 duben 2016 - 13:49
Nevím jaký používáš prohlížeč, u mne ve Firefoxu vyskočí okénko, kde potvrdím Nainstalovat skript a skript se aktualizuje.
Publikováno 13 duben 2016 - 15:59
divný v práci mám firefox... ještě to vyzkuším doma.
A máš v něm taky opici? (Greasemonkey)
Mě už to fachčí.
Tento příspěvek byl upraven od PeSis: 13 duben 2016 - 16:01
Xiaomi Redmi Note 10 Pro => Locus 4 gold, WhereYouGo, Mapy.cz ; Samsung J5 (iGo navi) ;
GeoGet (+Stator)
Moje statistika na Geocaching.com
Publikováno 19 květen 2016 - 10:01
Aktualni GC Tour lze stahnout zde
http://gist.github.c...</span>.user.js
Odkaz na diskuzi je zde:
http://geoclub.de/fo...ctour&start=650
Publikováno 19 květen 2016 - 10:10
Super, díky tomu jsem si vzpomněla, že mi před týdnem přestal fungovat. Teď už to zase fachá. Díky.
Publikováno 08 prosinec 2017 - 9:23
Další rána pro GC Tour. Prohlížeč se mi aktualizoval na Firefox Quantum a na tom GC Tour nejede. Nevíte někdo, co s tím? Díky.
Publikováno 08 prosinec 2017 - 10:56
Udělej downgrade na 56.0.x. Tedy stáhni si instalačku a spusť ji. Protože ale nová verze se nedá jen tak odbýt, nestačí zakázat aktualizace v nastavení, je potřeba zakázat ještě službu MozillaMaintenance v nastavení Windows.
Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.
Publikováno 08 prosinec 2017 - 14:02
Další rána pro GC Tour. Prohlížeč se mi aktualizoval na Firefox Quantum a na tom GC Tour nejede. Nevíte někdo, co s tím? Díky.
On to GCTour sam drive psal, ze od FF57 bude treba prejit na Tampermonkey. Pak by mel fungovat dal. Jak na to, popsal GCTour takto:
1] Ulozit vsechna GCTour nastaveni vc. vsech Tour: Settings - Export/Import - Export
2) Odinstalovat nebo deaktivovat GreaseMonkey ("about:addons")
3) Instal Tampermonkey
4) Reinstal GCTour
5) Nahrat vsechna puvodni GCTour nastavení: Settings - Export/Import - Import
Vyzkouseno - funguje
Tento příspěvek byl upraven od VPLK: 08 prosinec 2017 - 14:46
Publikováno 11 duben 2019 - 6:25
Verze 4.10 už nefunguje. A autorovi na stránku nenapíšu, neumím německy natolik, abych pochopil kontrolní otázku při registraci.
Publikováno 11 duben 2019 - 8:08
Taky jsem se přes otázku nedostal... Nevím, jestli ji mají všichni stejnou, já mám: Was muss man aufladen damit beim Geocaching nicht der Saft ausgeht?
Přkladač mi vyhodil: Co se musí udělat, když geocachingu dochází šťáva?
Zkoušel jsem zadat Založit keš - Cache erstellen a nic, odpověď špatná.
Publikováno 11 duben 2019 - 9:23
Jo, je stejná. A odpověď zná asi jen autor.
Zkouším se trochu hrabat v kódu, konkrétně zablokovat tu hlášku, která to vždycky zastaví, ale uvidím, jestli to k něčemu bude.
Doplněno: nejde to. Sice už se generování nezastavuje, ale taky nikdy neskončí.
Tento příspěvek byl upraven od mpik: 11 duben 2019 - 10:50
Publikováno 11 duben 2019 - 12:08
GC Tour 4.10 + FF 66.0.3
Pri prvnim pokusu o download GPX u mne dojde k chybe, odkliknu jí a znova hned pustím download.
Pak to projde bez problému. Zkuste ....
Publikováno 11 duben 2019 - 12:57
Asi tak 100x po sobě, ani jednou to nedoběhlo. Jedině když jsem tam měl tak max. 20 položek. Už při 40 jsem se výsledku nedočkal.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů