Já jsem se jednou pokoušel keš nazvanou Čínský trojůhelník logovat čínsky. Smysluplně, přes Google translator, i zpětný překlad dával smysl. Bohužel tehdy ještě nešlo psát v unikódu.
nejvtipnější zážitky při odlovu kešek možno i trapasy :)
Publikováno 28 listopad 2015 - 16:12
Tak zásuvku na stromě jsem už viděl. V době dávno před GC, v 80. letech. V Nové Peci na Šumavě. Mladík, v civilu, ale nakrátko ostříhaný postával nenápadně u bufetu a když jsme náhodou vyšli blbým směrem (brzy jsme na to přišli a vrátili se), nenápadně se odloudal za břízu a až k nám bylo slyšet, že telefonuje. Co měli taky PS dělat, když mobily ještě nebyly.
To byl nejspíše pátrač a použil tzv. pojítko. Takový "véčko" na kabelu. Jak jsi to rozevřel, okamžitě to vyzvánělo na druhým konci.
Publikováno 29 listopad 2015 - 17:47
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Publikováno 27 duben 2016 - 21:34
Pěkný. Může se to stát, když budu logovat nález se zpožděním a nenastavím datum. Ale ty dva logy pod sebou říkají vše.
Publikováno 27 duben 2016 - 23:34
Jo, tak tohle přetřásají na polským fóru. Jonea tam má vlastní vlákno, v názvu je cosi o legendárním Čechovi.
Publikováno 27 duben 2016 - 23:48
Tohle Jacko taky? Já myslel, že se tam baví o tom citu. Pravdou je, že už jsem tam déle nenahlédnul.
Publikováno 28 duben 2016 - 0:01
Dobrý je, že ta polština se dá docela dobře pochopit. Docela jsem se pobavil. Že ho to vůbec baví. Kéž by někomu na GS došla s těmito honibody trpělivost a utnuli jim tipec. Ale to je jen zbožné přání.
Publikováno 28 duben 2016 - 5:34
Nesypal si tu před časem popel na hlavu? Ale na druhou stranu, proč by owner měl chtít po někom poctivý odlov keše, když sám poctivě nekontroluje logbook a takové logy nemaže?
Publikováno 28 duben 2016 - 5:39
Ten se nezmění, mění se jen to, jak si své křišťálově čisté logování obhajuje.
Publikováno 28 duben 2016 - 5:41
Asi šel do sebe, už tam má DNF.
Publikováno 28 duben 2016 - 5:49
Spíš s ním aspoň někteří owneři vyběhli. Ale kolik je těch, kdo si ani nevšimnou, případně těch případů, kdy se nedá dokázat, že keš zmizela ještě před jeho "nálezem".
Publikováno 28 duben 2016 - 6:29
Jo, tak tohle přetřásají na polským fóru. Jonea tam má vlastní vlákno, v názvu je cosi o legendárním Čechovi.
A my furt Karel IV. nebo Jára Cimrman...
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 28 duben 2016 - 8:47
Hmm, a to jsem myslel, že už Jonea sliboval, že tohle dělat nebude... Na polském fóru jezajímavé počteníčko. O tom, že po smazání logu přesvědčoval autora, jak tam dal náhradní keš :-).
Ale je to asi stejné jako s finálkami, dokud se to vyplácí (rozuměj jsou za to body ve statistice) a je to tiše tolerované (rozuměj většina ownerů nad tím mávne rukou), bude se to dít neustále.
Publikováno 28 duben 2016 - 9:48
Asi šel do sebe, už tam má DNF.
Opravil to, no.
Opravu zdůvodnil jinde takto:
"Zkuste někdy s Locusem logovat stovky keší denně, je tam automaticky přednastavené FI a v tom fofru se někdy zapomene manuálně přenastavit DNF, holt daň za výkonnou techniku..."
Publikováno 28 duben 2016 - 11:13
...
Že to bude dobrodružství bylo jasný už na parkingu, pěknej bordel... U vysílače jsme odbočili na lesní cestu a narazili na auto, za kterým stál pán a vykonával evidentně nějakou potřebu. Jak jsme se blížili, bylo mi divný, že mu to tak trvá, ale to už prcek nevydržel a při svým slušným vychování zavolal pěkně nahlas "Dobrý den!". Chvilku nic, pak sebou trhnul, vohlídnul se a za ním se zvedla čarokrásná místní děva... Votočil jsem směr výpravy zpátky k cestě a vysvětloval prckovi, že pán čůrá, tak ho nebudem rušit. Prcek ale zareagoval nečekaně: "ne, ne, tatínku, já vím, co ten pán dělal...", ztuhnul mi úsměv, že by učební osnovy mateřský školy byly o tolik napřed než za nás! Ale nedalo mi to: "a co teda dělal?" "Pán opravoval kolečko!"
...
Publikováno 28 duben 2016 - 11:34
Opravil to, no.
Opravu zdůvodnil jinde takto:
"Zkuste někdy s Locusem logovat stovky keší denně, je tam automaticky přednastavené FI a v tom fofru se někdy zapomene manuálně přenastavit DNF, holt daň za výkonnou techniku..."
Jo, to vysvětluje text logu "Found it" v didn't found it logu i jeho chování, které popisuje na polském fóru autor jedné z takto "nalezených keší" :-).
I když to "found it" by se tím logováním v locusu ještě možná dalo pochopit.
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů