Díky, pomohlo to. To bych hledal týden
Publikováno 23 srpen 2015 - 12:59
1) reset pozic okna
2) výběr záložní DB
3) vyber datadiru
...
Jen úvaha - ulehčení řešení problémů pro ne IT uzivatele.
/realme 8 (Android 12) + Locus, Oregon 300 už nepoužívám vůbec/
GC3WERW - Vzpominky Tychona Brahe | GC4XTDT - Opustena infekcni klinika Kopa | GC5FJC2 - Benatecke kolecko | GC5R8AF - Achilles a zelva | GC5VYCQ - Chrastenhof (Chrastecky dvur) | GC6N637 - Zubri na Travinach | GC6Q5BT - QIC neboli ctvrtpalec | GC72925 - 7. PLRO Vlkava - Raketaci | GC7FK96 - Beru Ti Stesti | GC92CY5 - Kopec plný bordelu | GC98JF4 - Chrastenhof (Chrastecky dvur) - reloaded | GC9AV0D - Sečtělá | GC9WFCF - Poslední zvonění
Publikováno 23 srpen 2015 - 21:45
Včera mi nešel vytvořit nový referenční bod. Dělal jsem to vždycky tak, že jsem ho dával přes název města, což teď nejde. Nakonec jsem si poradil a odpíchnul jsem ho od místní keše.
Mám pocit že ikony i volby v menu Nový bod a Změnit bod dělají teď obě to druhé.
Ale možná jsem jen dělal něco blbě.
He? Proc by to neslo pres nazev mesta? To jde preci porad, naopak lepe nez driv!
Publikováno 23 srpen 2015 - 22:00
Zkus v tom editoru souradnic kliknout na "mapku", v ni napsat treba "Moravske Budejovice", a ono vam to misto ukaze na mapce. Pak staci dvojklik tam, kam chci umistit souradnice, a dat OK.
Publikováno 24 srpen 2015 - 5:34
Aha, zkusím až budu u PC, kde mám Geoget. Mě se jen zdálo, že ty dvě volby v menu dělají totéž, snaží se upravit stávající bod.
Jinak - to už je jen námět - někdy zadání názvu může být rychlejší, než hledat na mapě. V mém případě šlo o Šibenik v Chorvatsku, což nalézt lze, ale znamená to moc zoomování. A pokud bych měl na mapě hledat něco malého někde ve světě, kam třeba jedu, bývá rychlejší to napsat. Ale je to v podstatě jedno.
Publikováno 24 srpen 2015 - 6:41
ale ono to pořád stačí napsat, jen do jiného okýnka než předtím a navíc máš okamžitou vizuální kontrolu jestli to našlo to co jsi chtěl.
Publikováno 24 srpen 2015 - 7:27
Tohle vidím jako námět na možné vylepšení. Např. pokud by se při startu programu držel ALT, mohla by aplikace zobrazit nějaký dialog o "recovery" režimu:
To bych doporučil klávesu CTRL. Tak to mají MS Office.
Publikováno 28 srpen 2015 - 16:51
mala kozmeticka chybycika ked sa robi update kesiek cez gc live.
Je tam uz dlhsie, ale vzdy ju zabudnem napisat
tie percenta idu do poriadnych tisicov ked aktualizujem vela kesiek.
namiesto celkoveho poctu kesiek sa za lomitkom zobrazuju cisla v rozsahu 46-50 a typujem ze prave na zaklade toho sa to pocita zle.
Publikováno 01 září 2015 - 15:30
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky Nález ve dnech roku bez Lab keší
Publikováno 01 září 2015 - 15:43
V pripade, ze ta "chyba" je v dusledku vyprseni nejakyho limitu, tak se po odpocitani casu to Znovu "zmackne". Takze ktery chyby mas na mysli?
Publikováno 01 září 2015 - 15:46
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky Nález ve dnech roku bez Lab keší
Publikováno 01 září 2015 - 15:52
No, nevim. Docasne jsou vetsinou prave jen prekrocene limity za urcite casove obdobi. Ostatni chyby komunikace asi moc docasne nebudou (pominu situace, kdy pretizeny server chvili odpovida a chvili ne). Budes muset byt konkretnejsi.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 01 září 2015 - 16:34
Publikováno 02 září 2015 - 7:01
Co píše Kreten8 se mi o víkendu taky stalo (poprvé doposud) - Geoget se nemohl spojit s GC.Live a vyhodil chybu. Není to překročení limitů a tudíž se to po krátké době "samo nezmáčklo". Klikl jsem na Retry (či něco v tom smyslu), spojení se již podařilo a dál to pokračovalo jako obvykle.
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 02 září 2015 - 7:10
Nedostupny CG.Live server myslim neni spravne osetrovat nejakym cekanim. Pokud uzivatel usoudi, ze je rozumne zkusit to znovu, tak prosim. Ale nejde o osetreni chyby.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 02 září 2015 - 14:59
Publikováno 02 září 2015 - 15:24
Nedelal bych to generalne u jakekoliv chyby, ale u teto kategorie chyb by to nemelo nicemu vadit.
Publikováno 02 září 2015 - 19:33
Publikováno 09 září 2015 - 13:04
Tak jsem si ted hrala s novou verzi spoileru a pri hratkach s formularem jsem zjistila, ze Navrhar formularu ma asi nejakej osobni problem s prepinanim pohledu (z roletky vlevo - ne, ze bych nasla jinou cestu). Jakmile chci zmenit zalozku formu, na kterou se zrovna divam, tak GG zajeci chybu a nic se nezmeni (ale funguje dal). Log v priloze...
Přiložený soubor (y)
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget
Projekty →
GeoGet →
Geoget 2.13.0Založeno od HaLuMa , 06 dub 2024 geoget |
|
|
||
|
Hardware a software →
Programy na PC →
Stator verze 2.3.0.33?Založeno od KulisekW , 29 led 2024 geoget |
|
|
|
|
Geocaching →
Poradna →
Geoget a zveřejnění statistiky na geocaching.czZaloženo od karel1957 , 25 čec 2023 geoget |
|
|
|
|
Projekty →
GeoGet →
Geoget 2.12.1Založeno od HaLuMa , 25 kvě 2023 geoget |
|
|
|
|
Projekty →