Já pozoruju, že občas Geoget přestává hlídat schránku na linky typu http://coord.info/GC5WZ42 .
Poté, co ho restartuju, to opět funguje.
Windows 7 64bit, Geoget v režimu přenosného disku.
Publikováno 09 září 2015 - 20:46
Já pozoruju, že občas Geoget přestává hlídat schránku na linky typu http://coord.info/GC5WZ42 .
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 09 září 2015 - 21:21
To se mi stává občas taky, ale vzhledem k tomu že mívám puštěno několik GeoGetů, až 3 různé prohlížeče a k tomu ještě další programy, a to běží bez vypnutí i několik dní, tak tomu chování nepřikládám tak velkou důležitost - prostě se to někde v té změti programů ztratíJá pozoruju, že občas Geoget přestává hlídat schránku na linky typu http://coord.info/GC5WZ42 .
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Publikováno 09 září 2015 - 21:21
Tak, jak jsi ten link vložil, tak je to nesmysl, ale stejně se mi ten bod založil.
A na správný odkaz mi to funguje.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 10 září 2015 - 6:04
Kolombo: úmyslně jsem za text odkazu dal ještě mezeru a až pak tečku. Stejně tento server vytvořil link z toho celého, včetně mezery a tečky. Nechápu.
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 10 září 2015 - 6:20
Kolombo: úmyslně jsem za text odkazu dal ještě mezeru a až pak tečku. Stejně tento server vytvořil link z toho celého, včetně mezery a tečky. Nechápu.
Protože pokud to má fungovat, tak to musíš dát zvlášť na řádek a nemíchat to do vět.
Ale nic to nemění na tom, že u mne v PC ty odkazy fungují.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 10 září 2015 - 7:33
Vy nemate na vkladani odkazu ikonku v editoru prispevku. Ja ano!
Zpet k veci - neblbne to nejake uspani pocitace, nebo tak neco? Nicmene ja napriklad zacinam cim dal tim casteji vyuzivat drag-and-drop, nez clipboard.
Publikováno 10 září 2015 - 8:07
drag&drop je fajn, ale znamena to mit najednou viditelna obe okna s temi dulezitymi misty. To pro me znamena soupat oknama, prerovnat je. Pro me je mnohem jednodussi pouzit Ctrl+C.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 10 září 2015 - 8:10
Kdyz nemam cilove okno viditelne, pretahnu to na ikonu na taskbaru, a ono mi to okno vyskoci. Navic pretahovani pristane jen a jen do toho spravneho okna, coz je zajimave pri vice spustenych instancich. Clipboard pristane do vseho.
Publikováno 10 září 2015 - 8:22
Už jsem tolikrát hledal uživatelům po adresářích data, která se přemístila přetažením, že jim tuhle možnost raději tajím. Bohatě stačí, co provedou i tak.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 10 září 2015 - 10:35
Haluma: zkusím drag'n'drop. O té možnosti už jsi dříve mluvil, ale zvyk je železná košile a když něco fungovalo, tak proč to měnit.
PS: já vůbec nechtěl dělat aktivní link - vytvořil ho tento server sám a ještě blbě.
EDIT: Po pár dnech používání musím konstatovat, že drag'n'drop je tedy pro mě dost pohodlnější než kopírování přes schránku, protože používám dva monitory a ten vlevo stále okupuje Geoget. Takže přetáhnout link ať už z adresní řádky nebo z pop-up okýnka na mapě je super pohodlné. Tuhle možnost jsem naprosto nezaslouženě ignoroval.
Tento příspěvek byl upraven od Pontiac_CZ: 13 září 2015 - 17:51
Publikováno 13 září 2015 - 16:51
Publikováno 13 září 2015 - 18:17
Tak to si opravdu pridelavas praci. Vubec nemusis edotor spoustet. Staci nastavit PSPad a pak muzes CTRL+F9 provest kontrolu syntaxe. Jak myslis, ze to delam ja?
GeoGet:
Publikováno 13 září 2015 - 18:55
Publikováno 13 září 2015 - 20:27
na něco používám ještě Notepad++ (třeba FN z garmina mi prostě PSPad otevírá divně). nezkoušel někdo zda by to šlo taky nastavit v něm? ta kontrola syntaxe co používám od té doby do to tam geby pro nás skriptopsavce udělal
Publikováno 20 září 2015 - 9:25
Čas od času se při startu Geogetu objeví chybové hlášky - viz příloha. Po odklikání OK se chvíli jakoby něco děje a pak se Geoget nakonec normálně otevře... Co s tím?
Publikováno 20 září 2015 - 13:33
Tak pri startu jsem takoveou chybu jeste nevidel. A ver mi, ze s GG delam veci, o jakych se ti asi ani nezda
Nevypisuji se chyby v pripade, ze spustis GG 2x po sobe a jednou jej ukoncis?
GeoGet:
Publikováno 20 září 2015 - 15:14
Publikováno 20 září 2015 - 15:25
Publikováno 20 září 2015 - 15:52
Zkusil jsem pustit GG vícekrát a prošlo to bez problémů. Jen další instance měly DB pouze pro čtení.
Publikováno 20 září 2015 - 21:40
Tak pri startu jsem takoveou chybu jeste nevidel. A ver mi, ze s GG delam veci, o jakych se ti asi ani nezda
Nevypisuji se chyby v pripade, ze spustis GG 2x po sobe a jednou jej ukoncis?
Vypada to na fazi nahravani pluginu, takze to muze delat i plugin. Vice se bez chyboveho logu rict neda.
Projekty →
GeoGet →
Geoget 2.13.0Založeno od HaLuMa , 06 dub 2024 geoget |
|
|
||
|
Hardware a software →
Programy na PC →
Stator verze 2.3.0.33?Založeno od KulisekW , 29 led 2024 geoget |
|
|
|
|
Geocaching →
Poradna →
Geoget a zveřejnění statistiky na geocaching.czZaloženo od karel1957 , 25 čec 2023 geoget |
|
|
|
|
Projekty →
GeoGet →
Geoget 2.12.1Založeno od HaLuMa , 25 kvě 2023 geoget |
|
|
|
|
Projekty →