Gord: uvidíme, doufám že po tom nebudu muset moc lozit. Zatím jsem se k němu nedostal - je kdesi na cestách.
Publikováno 10 July 2015 - 15:51
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky Nález ve dnech roku bez Lab keší
Publikováno 10 July 2015 - 16:17
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky Nález ve dnech roku bez Lab keší
Publikováno 10 July 2015 - 16:59
Publikováno 10 July 2015 - 17:00
Pokud stahujes nalezy do prazdne databaze, GG musi zalozit kesnou kesku a pro ni stahuje lite informace. Takze pokud jsi nestahoval nic jineho, pak je vycerpan limit LITE.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 10 July 2015 - 18:02
Vždyť píšu, že do české jsem si přidal francouzské nálezy - geocache_visits.txt jsem si upravil na ggt, vynechal DNF logy (a tady vidím možnou chybu, že jsem toho odmazal víc než bylo potřeba) a pak jsem si podle toho ggt souboru naimportoval dané kešky a nakonec tím geocache_visits.txt jsem si označil nálezy no a mám o jeden míň než na webu, kde jsem ten geocache_visits.txt načetl do fields note a zalogoval.
Publikováno 10 July 2015 - 18:12
Trochu nerozumim tvemu postupu.
- podle geocache_visits vytoris ggt soubor
- podle toho ggt importuijes kese do GG
- podle geocache_visits oznacis nalezy v GG
Sice tu nevidim zapis logu na serveru, ale i tak mi to pripada nejak zbytecne komplikovane. Pokud se pletu, prosim, oprav me.
Normalne by melo stacit
- import geocache_visits na gc.com
- zapsat logy ke kesim, ktere mas timto uimpportem uz vlastne vybrane
- aktualizovat vlastni nalezy v GG
(Tech moznosti je pochopitelne vic, ale princip je tento.)
GeoGet:
Publikováno 10 July 2015 - 18:24
A aktualizovat vlastní nálezy mi stáhne kompletní listing keše, když jí do té doby nemám v databázi? O pár řádku výše jsi mi odpověděl, že "Stáhnout vaše nálezy" používá jen lite, takže tady to bude asi podobný. Takže bych pak stejně nějak musel řešit, jak najít tu cizinu a dostáhnout jí pomocí full.
- import geocache_visits na gc.com
- zapsat logy ke kesim, ktere mas timto uimpportem uz vlastne vybrane
- aktualizovat vlastni nalezy v GG
Publikováno 10 July 2015 - 18:38
Aktualizujes nalezy, tim dostanes seznam kesi do GG. Zobrazis vsechny naposled zalogovane kese (nebo nove importovane, pokud chces nechat ty drivejsi listingy), oznacis je CTRL+A a stahnes listing (FULL nebo RESUME, jak bude tva libost).
EDIT: Ma to vyhodu v tom, ze to jde automatizovat, ja na to mam davku v combine a spoustim to jedinym kliknutim.
Tento příspěvek byl upraven od gord: 10 July 2015 - 18:39
GeoGet:
Publikováno 10 July 2015 - 20:15
taky se mi ten postup zdá moc překombinovaný. A ještě nechápu, proč ty francouzské keše v databázi nemáš ? Jak jsi je lovil ? Přece když někam jedu, tak si stáhnu příslušnou oblast do GeoGetu, z něj to přenesu do navigace (v mém případě aDrake). Tím pádem je už v databázi mám a při aktualizaci nálezů se jen opraví nález a log. Pokud je to někde z daleka, tak potom eventuelně nenalezené odmažu.
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Publikováno 11 July 2015 - 19:01
Publikováno 11 July 2015 - 19:05
Tento příspěvek byl upraven od Kreten8: 11 July 2015 - 19:51
Publikováno 11 July 2015 - 20:11
Vporadku neni, ze nectes. Jednak jsem nepsal Stahnout nalezy, ale Aktualizovat nalezy. A druhak funkce (presneji obe funkce) stahuje vsechny tvoje logy, ne jen nalezove logy. Proto ten tozdil v poctu kesi.
Tento příspěvek byl upraven od gord: 11 July 2015 - 20:16
GeoGet:
Publikováno 11 July 2015 - 20:42
Asi by se funkce "Stáhnout vaše nálezy" měla tedy spíš jmenovat "Stáhnout vaše logy"
Publikováno 11 July 2015 - 20:50
Publikováno 11 July 2015 - 20:53
Datum (a cas) nalezu se nastavuje pri importu FI logu. Pokud uz je datumnastaven, opakoveny import logu je v tomto smeru bez ucinku.
Kdyz se bude funkce jmenovat "Stahnout vase logy" budou zase uzivatelelamentovat, ze nemaji jak stahnout nalezy. To je vicemene overena skutecnost. I s timto nazvem funkce to mnozi nejsou schopni tuto funkci najit a pouzit.
Aktualizovat vase nalezy - stahne vsechny logy, ktere maji datum a cas mladsi nez je posledni pouzit teto funkce. Pak logy stahne, importuje (a pripadne oznaci datum a cas nalezu) a poznaci datum a cas posledniho pouziti funkce.
Stahnout vase nalezy stahuje vzdy vsechny logy.
GeoGet:
Publikováno 11 July 2015 - 20:56
Publikováno 11 July 2015 - 20:57
A teď jsem si zalogoval dnešních 7 kešek a zkusil jsem v té databázi dát tedy "Aktualizovat nálezy", stáhlo mi to těch 7 nových kešek, ale stále u nich chybí to datum nálezu
Opravdu netusim, co delas. Nikdy se mi jeste nestalo, ze bych importoval nalezovy log a keska se mi neoznacila jako nalezena.
GeoGet:
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget
Projekty →
GeoGet →
Geoget 2.13.0Založeno od HaLuMa , 06 Apr 2024 geoget |
|
|
||
|
Hardware a software →
Programy na PC →
Stator verze 2.3.0.33?Založeno od KulisekW , 29 Jan 2024 geoget |
|
|
|
|
Geocaching →
Poradna →
Geoget a zveřejnění statistiky na geocaching.czZaloženo od karel1957 , 25 Jul 2023 geoget |
|
|
|
|
Projekty →
GeoGet →
Geoget 2.12.1Založeno od HaLuMa , 25 May 2023 geoget |
|
|
|
|
Projekty →