EDIT: tak jsem znovu zkusil stáhnout vaše nálezy, aby to stáhlo vše znovu, když v té db už ty kešky jsou a přesto se mi ty nálezy neoznačily
Tento příspěvek byl upraven od Kreten8: 11 July 2015 - 21:03
Publikováno 11 July 2015 - 21:00
Tento příspěvek byl upraven od Kreten8: 11 July 2015 - 21:03
Publikováno 11 July 2015 - 21:02
Asi by se funkce "Stáhnout vaše nálezy" měla tedy spíš jmenovat "Stáhnout vaše logy"
Funkce totiž stahuje logy a pokud v databázi neexistuje příslušná keš, založí ji a stáhne i základní informace...
EDIT: Koukám, že jsem při psaní rovnou odpověděl i na nový dotaz.
Tento příspěvek byl upraven od kiReGPS: 11 July 2015 - 21:03
Publikováno 11 July 2015 - 21:05
no pak jsem funkce použil správně, neboť jsem začínal s prázdnou databází a tedy jsem potřeboval stáhnout všechno, a po zalogování na webu jsem zaktualizoval jen těch posledních 7 logů, ale stále mi chybí u těch kešek to datum nálezu, které se tam nějak nezapsalo
Nepouzil jsi to spravne. I pri prvnim stazeni jsi mel pouzit funkci Aktualizovat a ne stahnout. Protoze kdyz poprve pouzijes funkci Aktualizovat, nema zadne vychozi datum a stahuje vsechno stejne jako Stahnout vsechny nalezy.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 11 July 2015 - 21:07
Opravdu nechapu, nikdy jsem toto chovani nepozoroval. Skoro se mi tomu nechce verit.
EDIT: Takze kdyz vymazes okno GG a pouzitim filtru Found nechas zobrazit vsechny nalezene, tak ti to nezobrazi zzadnou kesku?
Tento příspěvek byl upraven od gord: 11 July 2015 - 21:17
GeoGet:
Publikováno 11 July 2015 - 21:16
Publikováno 11 July 2015 - 21:17
Jako že se stáhnou tvoje logy, případně se založí do databáze nově nalezená keš a přitom se neoznačí jako nalezená...? Jseš si jistej...?!?
Publikováno 11 July 2015 - 21:19
Publikováno 11 July 2015 - 21:27
Jestli chces, klidne mi sve prihlasovaci udaje posli, zkusim to.
GeoGet:
Publikováno 11 July 2015 - 21:28
Dnes jsem dal Aktualizovat nálezy a stahovalo to všechny mé logy. Nějak mi to ani nevadí, udělalo to co mělo, jen to déle trvalo. Ale nevylučuju překlep, že jsem omylem kliknul na Stáhnout vaše logy, i když jsem přesvědčen, že jsem volal správnou funkci Aktualizovat.
Publikováno 11 July 2015 - 21:38
Vzal jsem tvoji databazi, exportoval jednu kes a tu importoval zpet. Nalez ze mi oznacil. Urcite mas spravne nastaveny nick v nastaveni GG? Pokud jej nemas stejne jako na GC.com, pak pochopitelne GG nema podle ceho poznat, ze ten log patri tobe.
GeoGet:
Publikováno 11 July 2015 - 21:47
Publikováno 11 July 2015 - 21:53
Pro priste: pouzivej na pokusy jiny DATADIR. Usetris si (a vlastne i nam ) tim spoustu prace.
GeoGet:
Publikováno 11 July 2015 - 21:58
Publikováno 14 July 2015 - 16:59
Dobrý den, zdá se mi to, nebo zmizela (u referenčních bodů) záložka "hledat podle adresy"? Docela jsem to používal
Publikováno 14 July 2015 - 17:37
zmizela. ale když dáš změnit na mapě, tak tam máš vyhledávání. a ještě lepší, s našeptávačem!
Publikováno 14 July 2015 - 17:38
zmizela. ale když dáš změnit na mapě, tak tam máš vyhledávání. a ještě lepší, s našeptávačem!
Aha, díky!
Publikováno 14 July 2015 - 18:07
uff, tak se zdá že to funguje. 45000 logů se muselo znovu načíst, to se asi nedalo nic dělat. Následné spuštění Autostatu sice na začátku trochu zaváhalo ale pak už to bylo dobré. Jediné co je mi divné, jak je ten notebook pomalej i když má SSD (nevím ale jaké).Gord: uvidíme, doufám že po tom nebudu muset moc lozit. Zatím jsem se k němu nedostal - je kdesi na cestách.
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Publikováno 14 July 2015 - 19:17
Dobrý den, zdá se mi to, nebo zmizela (u referenčních bodů) záložka "hledat podle adresy"? Docela jsem to používal
Mikrom podal vycerpavajiciodpoved. Ale i tak ji doplnim:
Nova moznost hledat na mape mi prijde lepsi. Jednak mas naseptavac, ale take na mape hned vidis, jestli ti to naslo to spravne, pripadne si to mysi dosoupnes presne kam chces.
Tato moznost pres mapu tak uz par verzi existuje, takze sjem se rozhodl to stare hledani uz odstranit. Ono to stare hledani dokonce nebylo ani licencne moc koser.
Tak proto.
Publikováno 26 July 2015 - 13:50
Připravuji si v geogetu databázi všech možných aktivit, památek, přírodnin, apod. který bych chtěl s rodinou navštívit na dovolené. Seznam už mám docela bohatý a chtěl bych si v něm zobrazit sloupec s "Kátký popis". Je to ta položka v dialogu "Změnit bod". V editoru sloupců zkouším kde co, ale nedaří se... Můžete mi prosím někdo poradit zda je to vůbec možný?
Publikováno 26 July 2015 - 16:46
Poradit muzu. Vytvorit plugin, ktery to do toho sloupce napise. Mam pocit, ze jsem uz neco takoveho psal. Ted to nemohu najit, ale staci vzit nasledujici text, ulozit ho do souboru treba script\vis\ShortDesc.ggv.pas a pak nastavit jeho pouziti pro zobrazeni v sloupci.
viz nasledujici prispevek se zdrojovym kodem
Tento příspěvek byl upraven od gord: 26 July 2015 - 18:41
GeoGet:
Projekty →
GeoGet →
Geoget 2.13.0Založeno od HaLuMa , 06 Apr 2024 geoget |
|
|
||
|
Hardware a software →
Programy na PC →
Stator verze 2.3.0.33?Založeno od KulisekW , 29 Jan 2024 geoget |
|
|
|
|
Geocaching →
Poradna →
Geoget a zveřejnění statistiky na geocaching.czZaloženo od karel1957 , 25 Jul 2023 geoget |
|
|
|
|
Projekty →
GeoGet →
Geoget 2.12.1Založeno od HaLuMa , 25 May 2023 geoget |
|
|
|
|
Projekty →