Mám stejný problém jako von Bronin (viz problém se stahováním waymarků pomocí GG+GJ výše). Naposled jsem úspěšně stahoval waymarky cca před měsícem s trochu starší verzí GG a GJ 2.4.3. Když jsem včera spustil stahování waymarků pomocí GJ, tak jsem dostal chybu přihlášení (viz gj_error.png). Aktualizoval jsem tedy na GG 2.9.3.760 a GJ 2.5.0, ale výsledek je stále stejný (gj_error.png).
Na druhém PC jsem měl taky GG+GJ starších verzí a tak jsem zde udělal jen upgrade GG a GJ ponechal na 2.4.3. Stahování waymarků pomocí GJ mi zde funguje. Už jsem zajásal, že to je ta správná cesta a chtěl jsem si to potvrdit čistou instalací...
ve virtuálním stroji jsem si instaloval GG 2.9.3.760+GJ 2.4.3 ale dostal jsem zase gj_error.png. Podle gordovy rady jsem zkusil z té fungující kombinace GG+GJ překopírovat GJ adresář 'last' do té nefungující, ale ani toto nepomohlo - zase gj_error.png.
Zkopíroval jsem pak celý adresář s fungujícím GG+GJ do toho virtuálního stroje. A takto 'vytvořená' instance GG+GJ stahuje waymarky OK. Pak jsem ještě v této instanci provedl i upgrade GJ na 2.5.0 a stahování stále funguje (to odpovída zprávě od ProKesTom).
Stahování waymarků tedy funguje 'za určitých okolností' s GJ 2.4.3 i GJ 2.5.0.
Ještě jsem si všiml rozdílu při zahájení stahování waymarků pomocí GJ. Tam, kde mi to nefunguje, tam se zobrazuje můj Login (viz gj_login_err.jpg a vzápětí dojde na gj_error.png) a tam kde to nefunguje se info o Loginu neobjevuje a rovnou se rozjede stahování (gj_nologin_ok.jpg)
obrazovka vypadá
Tento příspěvek byl upraven od ToRo61: 12 srpen 2015 - 10:16