Tak teď se mi stala divná chyba - vybral jsem si referenční bod a dal k němu stahovat kešky (Databáze - Import - Stáhnout kešky - zrušil jsem aplikaci ignore listu a smazal svůj nick v části nenalezeno uživatelem, vybral plný listing, nastavil poloměr 36km) no a když to stahovalo, tak mě trochu překvapilo už to, že se stahovalo cca 4500 kešek, přitom z minulosti vím, že by jich mělo být cca 3200. No a po doběhnutí jsem zjistil, že aktualizované kešky jsou od referenčního bodu nějak trochu daleko. Nejblíže mi na tu staženou oblast pasoval bod DOMOV, ale i tak tam bylo asi 40 kešek ve vzdálenosti 36-38km. Tohle už se mi stalo podruhé - minule jsem tomu nevěnoval pozornost a teď, když se to opakovalo, tak jsem to trochu blíže zkoumal. Trochu mi vadí, že mi to vyčerpalo denní limit a mám zaktualizované jiné kešky, než jsem potřeboval.
Edit: nevím, jestli to nemohlo brát jako referenční bod předtím stahovanou kešku - tu mám ty 2 km od domova, takže to by mohly být ty 2km o které to přesahuje těch asi 40 keší, to byla právě publikovaná
GC60B5P a tu jsem ručně přidal jako bod s daným GC kódem a pak jsem pravým tlačítkem dal "Aktualizovat kešky" a plný listing.
Tento příspěvek byl upraven od Kreten8: 29 červenec 2015 - 15:07