Trošku mne ten názor v první chvíli rozhodil. Jsem z těch tvořících "únavně" dlouhé logy (ale snad až zase tak dlouhé nejsou). A taky mně je u jiných baví číst. Beru to tak, že odlov není jen samotná krabička, ale i všechno kolem toho - od první oslovení publikací, přes domácí přípravu, po zážitky, dojmy, nálady, počasí, krabičku a někdy ještě i vzpomínky. To jen tak na okraj... Statistika by mne zajímala na všechny napsané znaky, mezery, oddělovače, jakýkoliv ascii znak prostého textu logu. Formátování nepoužívám, tak nevím, jestli by spočítání nějak neovlivnily např. emotikony, pokud by to mělo být univerzálnější. Statisticky asi min, max a průměr. Tak jako se to děje se slovy. Mám na to asi takovouto teorii - slova nejsou moc vypovídající, protože mohou být dlouhá či krátká. Ale znak je prostě znak, takže pokud by se počítalo s nimi, bude statistika "přesnější".
Moment ...
Jsou dlouhé logy a dlouhé logy
- Pokud tam někdo popisuje co se mu přihodilo na keši a vykecá se nějakou historkou - nemám s tím problém a s chutí si to přečtu a jsou lidi co napíší příběh co se jim do logu nevejde a dají ho i do WN pokračování a je co číst. Dokonce Logátor už z principu umí tyhle věci pospojovat = Logy kalsické +WN
- Pokud ale na pěti keších napíše pětkrát totéž s tím, že o vlastní keši je tam pět slov (která pracně hledám) ale dozvím se co měli ke svačině kde byli a co dělali a jakési cosi kdesi proloženo padesáti smajlíky a řádky s pomlčkami popřípadě dalšími trotlovinami tak to nečtu a o autorovi si myslím svoje... - takový log mě nezajímá a je k prdu
Jen abych ujasnil názor na dlouhé logy