Soubory Start.htm a End.html jsem tam nakopíroval ale nevím co je -upravte je podle své potřeby.Nic se nestalo pořád je to rozhozené.
Stator - Tvorba statistiky
Publikováno 09 listopad 2018 - 19:38
Je potreba, aby z te statistiky udelaly plnohodnotne HTML a to vcetne nastaveni spravneho hodovani cestiny. To musi byt v tom Start.html a pak pochopitelne ve vystupnim souboru se statistikou.
Pokud neni ve vyslednem souboru na zacatku <!DOCTYPE ... neni soubor vlozen. Pokud je vlozen a neni spravne cestina, musis v Start.html mit prikaz napr.
<meta http-equiv="Content-type" content="text/html; Charset=utf-8" />
v souladu s nastavenim vystupniho kodovani ve Statoru.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 09 listopad 2018 - 22:00
Tak jsem se dnes podíval na své statistiky vytvořené Statorem a nešlo přepínat mezi záložkama.
Říkám si asi se stala chyba, tak je generuju znova -> v preview vše v pořádku a na profilu zase špatně.
To se v tom zase v Americe nějak vrtali? Nebo je něco se Statorem?
P.S.:
Tak už to vím: "zase se v Americe v tom vrtali"
Viz sousední vlákno:
http://www.geocaching.cz/topic/32175-odstran%C4%9Bn%C3%AD-javascriptu-z-profil%C5%AF/#entry564576
Tento příspěvek byl upraven od PeSis: 09 listopad 2018 - 22:16
Xiaomi Redmi Note 10 Pro => Locus 4 gold, WhereYouGo, Mapy.cz ; Samsung J5 (iGo navi) ;
GeoGet (+Stator)
Moje statistika na Geocaching.com
Publikováno 09 listopad 2018 - 22:09
Tak jsem se dnes podíval na své statistiky vytvořené Statorem a nešlo přepínat mezi záložkama.
Říkám si asi se stala chyba, tak je generuju znova -> v preview vše v pořádku a na profilu zase špatně.
Rekl bych znamou filmovou hlaskou: "Ma pravdu, predsedo." Opravdu mi to take nejde. A v preview ano.
Publikováno 09 listopad 2018 - 22:10
Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C
Publikováno 11 listopad 2018 - 21:13
Tak jsem se také pod nátlakem GS dokopal k převedení statistik na Sweb http://erazimkozel.sweb.cz/ a je to paráda. Mám najednou víc místa a můžu si vše nějak rozumněji uspořádat (i když jsem zatím sotva v půlce)
Mám však dotaz k záložkám. Je nějaká možnost je buď vycentrovat nebo ještě lépe "zarovnat do bloku"? Tedy, aby se nekrčily v minimální velikosti vlevo, ale byly roztaženy po celé šířce statistik? Možná jsem jen špatně hledal, tak pokud je to někde popsané, prosím o odkázaní do patřičných míst
Jde se lovit!
Moje statistiky ZDE
Publikováno 11 listopad 2018 - 21:23
Způsob zobrazení záložek určuje grafické téma. Nebude problém je vycentrovat, zarovnání do bloku asi nepůjde. Upřímně řečeno, častější problém je příliš velká šíře záložek a jejich zalamování do více řad, než příliš malá šíře. Nestačilo by ti použít jiné téma a/nebo prodloužit název záložek...?!?
Edit:
Záložka je blok typu <span>. Jeho šířka je standardně podle obsahu. Můžeš mu ji ale vnutit (viz např. https://www.webdeal....irku-t8488.html). Jen bude nutné si šířku předem ručně spočítat podle celkové šířky oblasti a počtu záložek.
Tento příspěvek byl upraven od kiReGPS: 11 listopad 2018 - 21:32
Publikováno 11 listopad 2018 - 21:59
Taky doplním.
Ve Styles.ini jde o položku TabsSpan=. Zároveň zde najdeš i položku TabContentDiv=, což je formátování bloku <div>, který obsahuje všechny záložky (bloky <span>). S tím bys měl vystačit. Doporučuji v konzoli webového prohlížeče vyskoušet změny a pak je upravit ve Styles.ini.
Publikováno 22 listopad 2018 - 21:05
Ahoj, nevíte co by mohlo způsobovat tento error? Včera se mi ještě aktualizace statistik provedla bez problému a dnes už ne. Jenže mezitím jsem v geogetu nic neměnil.
Publikováno 22 listopad 2018 - 21:15
Nabořená databáze dost možná...
Zkontroluj si disk ... jestli to máš na přenosným disku tak se to stává a nebo si obnov databázi ze zálohy... geoget vytváří záložní DB při prvním spuštění GeoGetu ten den...
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 22 listopad 2018 - 21:24
Otevřel jsem databázi 20.11.2018 a vyhodilo mi to stejnou chybu. Přitom ještě 21.11.2018 se mi statistiky vytvořily.
Publikováno 22 listopad 2018 - 21:31
No pokud jsi nic neměnil tak je to divné... a spíš to ukazuje na problém s databází
i podle té hlášky "SQLITE_CORUPT[11] database disk image is malformed"
koukal jsem do manuálu
zkus udělat Vacuum database tím se database celá přeskládá - je to problém s žurnálovou databází ...
Vacuum by mohlo pomoct
v Geogetu v menu pluginů ...
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 22 listopad 2018 - 21:33
Pluginy/Oprava database/Vacuum databáze
Publikováno 22 listopad 2018 - 21:37
Vacuum mi vyhodí tohle:
Zkusil jsem databázi otevřít v DB Browser for SQL lite a všechny tabulky se mi načtou. I v geogetu samotném vše jede jak má, jen při vytvoření statistik je problém.
Publikováno 22 listopad 2018 - 21:50
Zkusil jsem všechny opravy a nakonec prošlo i to vacuum a teď už to jde. Co to ovšem způsobilo je mi záhadou. Díky za pomoc.
Publikováno 22 listopad 2018 - 21:53
Přesně nevím
- buď se strká NULL tam kde být nesmí
- nebo jsou dvě stejné hodnoty ve sloupci kde být nesmí
- nebo se někde používá nesprávný formát...
To, že i VACUUM háže chybu signalizuje, že problém někde bude...
Tabulky mohou jít vidět ale někde jsou v nepořádku nějaké vazby
Publikováno 22 listopad 2018 - 21:55
chyba je v tom
geolog.key
někde
takže tabulka GEOLOG buď někde nějaké NULL nebo něco zdablovanýho
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů