je, koukám na něj. 31.10. 21:07hod naposledy, co jsem to zkoušel. Statistic.html - to jsem někde viděl v nastavení, ale teď nemohu najít kde...
Výpočet spouštím přes Stator - černobílá ikonka.
Publikováno 31 říjen 2017 - 21:34
je, koukám na něj. 31.10. 21:07hod naposledy, co jsem to zkoušel. Statistic.html - to jsem někde viděl v nastavení, ale teď nemohu najít kde...
Výpočet spouštím přes Stator - černobílá ikonka.
Publikováno 31 říjen 2017 - 21:49
Ha, mám to. Projel jsem znova konfiguraci + Easy Install, poté opět Stator a Statistic se mi vytvořil, ale bez koncovky.html. Tu jsem dopsal do nastavení a nyní vše vypadá OK.
Díky za nakopnutí!
Publikováno 01 listopad 2017 - 6:53
??? To je nějaké divné. Nemáš v konfiguraci nastavenou nějakou blbost? Soubor bez koncovky a dopisovat ji ručně? Prohlédni si nastavení ve Statoru a obsah INI souborů.
Takovéto chování jsem viděl, že se mi ukazovaly staré statistiky, ale když jsem měl někde blbost a Stator na tom havaroval. Tím nevytvořil nový soubor a ukazoval se starý. Poznat to šlo snadno, Stator byl strašně rychlý (protože vlastně nedělal nic). Ve tvém případě vytvořil soubor bez koncovky, takže ten s koncovkou nepřepsal a pak se ti ten s koncovkou zobrazil, takže starý.
Publikováno 01 listopad 2017 - 20:03
nějaké INI soubory tam mám, ale v tom se moc nevyznám. Mohu je nějak upnou nebo poslat do přílohy. Stator jede normálně, krok po kroku. Ale chová se divně. Statistic se mi vygeneroval pouze jednou a pak se mu zase nějak nechtělo. Podruhé jsem ho donutil zase tím, že jsem to projel přes Easy Install. Tak nevím...
Publikováno 01 listopad 2017 - 21:05
Publikováno 01 listopad 2017 - 21:35
snad jsem to vše pochopil:
datovým adresářem asi myslíš tuto cestu:
C:\Users\Honza\AppData\Roaming\GeoGet
Náhled statistiky: pokud je myšleno Preview, je v příloze a totéž i profil na GC.
Pochopil jsem vše správně?
Publikováno 01 listopad 2017 - 22:05
Doplnil bych vymazani Statistics.html a pripadne Preview.html z adresare profilu pred kazdym spustenim.
Pak mas v adresari jeste Stator.log, coz je soubor s prubehem generovani statistiky. Je v nem nejaky chybovy zaznam? (Obsahuje text "ERR")
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 01 listopad 2017 - 22:09
jeden ERR tu je:
21:31:14.084 ERR: Soubor neexistuje: C:\Users\Honza\AppData\Roaming\GeoGet\script\Stator\Profiles\HPHladosi\End.html
druhý už asi tak podstatný není:
ERR: Nenalezeny žádné vlastní keše!
Publikováno 01 listopad 2017 - 22:13
Vidím, že náhled máš generovaný 1.11.2017, ale profilGG 31.10.2017 Tj buď jsi to naplno pustil jen včera, nebo se ti dnes nevytvořil.
Podívej se do nastavení Statoru, máš tam přímo název souboru se statistikami, po rozkliknutí vidíš i cestu k němu. Mění se tento soubor po běhu Statoru?
A nemáš několik profilů a nespouštíš jiný? Každý profil po uložení udělá svou spouštěcí ikonu (šedivou). Už se mi stalo, že jsem měnil jeden profil, ale spouštěl jiný a ke změnám tedy pochopitelně nedošlo (došlo, ale jinde). Profilů tam máš určitě víc, už od instalace. Většinou používáš jen jeden, hodí se ale nový profil na zkoušení (nemusíš po změnách čekat na vygenerování celé velké statistiky). Každý profil má v adresáři DATADIR/Script/Stator/Profiles svou složku. Mění se ti soubor Statistics.htm opravdu tam, co chceš? A pozor na rozdíl .htm a .html.
end.html je jen soubor s patičkou, který se používá pokud chceš statistiku jako regulérní HTML stránku, pokud kopíruješ do profilu, nemá význam.
Co se týče datadiru, připadá mi podivný, ale neposoudím to, já sám mám GG nainstalovaný nestandardně a zatím to nechci měnit, když to funguje.
Publikováno 01 listopad 2017 - 22:25
Publikováno 01 listopad 2017 - 22:33
Pánové, chcete toho po mne docela dost. Ale já něco chci po Vás, tak to snad vyřešíme. V příloze zasílám screen. Je tam jeden profil, žádné varování v podobě trojúhelníku nevidím. Co se týká Statistic.html, změnil se naposledy dnes v 21:31
Ještě doplním, že Datadir jsem nenašel + Statistika se generuje normálně, cca půl minuty.
Tento příspěvek byl upraven od H+P Hladosi: 01 listopad 2017 - 22:37
Publikováno 01 listopad 2017 - 22:43
Publikováno 01 listopad 2017 - 22:45
Publikováno 01 listopad 2017 - 22:48
Do datadiru vede snadná cesta - dvojklikem na něj ve spodním řádku GG.
Statistic.html se sice změnil dnes, ale to, co jsi poslal je generované včera! Co máš nastavené jako výstupní soubor na záložce Hlavní nastavení v konfiguračním pluginu Statoru (barevná ikonka)?
info v příloze. Je to správně?
datadir - myslel jsem, že mám hledat nějakou konkrétní složku s tímto názvem...
Tento příspěvek byl upraven od H+P Hladosi: 01 listopad 2017 - 22:50
Publikováno 01 listopad 2017 - 23:01
Publikováno 01 listopad 2017 - 23:03
zkopíroval z vygenerované stránky na GC.com, která mi vyjela po aktualizaci Statorem
Tento příspěvek byl upraven od H+P Hladosi: 01 listopad 2017 - 23:05
Publikováno 01 listopad 2017 - 23:06
Tento příspěvek byl upraven od kiReGPS: 01 listopad 2017 - 23:07
Publikováno 01 listopad 2017 - 23:14
Publikováno 01 listopad 2017 - 23:19
Stator jede normálně, krok po kroku. Ale chová se divně. Statistic se mi vygeneroval pouze jednou a pak se mu zase nějak nechtělo.
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů