Jak to do té statistiky na GC com dostáváš? Kdysi to šlo přes Geojarry a možná zase jde, nebo ne, nevím, ale nejjednodušší je zatrhnout si, že chceš po vygenerování uložit ještě do schránky, Stator ti může i otevřít tvůj profil na editační stránce a ty jen CtrlV přeneseš obsah schránky do políčka BIO. Na mou statistiku se nedívej, já tam mám jen statický obrázek a proklik na jinou webovou stránku, kam si statistiku nahrávám přes FTP, je to jiný postup, než používáš.
Takže jestli chceš vidět co se ti vygenerovalo a nemůžeš z nějakého důvodu najít Datadir, ulož si schránku do nějakého souboru. Prostě po doběhu Statoru založ v Poznámkovém bloku nový soubor a dej CtrlV. Když tento soubor pojmenuješ Něco.htm, můžeš ho i spustit v prohlížeči. Protože asi nepoužíváš Start.html a End.html, nebude to regulérní stránka, můžeš tam mít špatně češtinu, nebo něco rozházené, ale co se vygenerovalo, bys měl vidět. Pokud se tam nic nezkopíruje, asi nemáš zatrhnuto Kopírovat do schránky, nebo to z nějakého důvodu nedoběhlo.
Ale nejlepší je si v datadiru najít ten soubor se statistikou, co se měl generovat (asi Statistics.htm, nebo co tam máš nastaveno), VE SPRÁVNÉM PROFILU, a koukat jestli se změnil datum a čas. Případně ho smazat a koukat, jestli se po běhu Statoru vytvoří znovu. Nejpravděpodobnější příčinou je, že koukáš jinam, než kde pracuješ.
Na vysvětlenou - Neopakuju Gordovy informace z příspěvku nade mnou, psal jsem to současně a jen se to publikovalo takto pod sebou.
Tento příspěvek byl upraven od mpik: 02 listopad 2017 - 7:21