Jelikož tu každý píše, co by GS mohl zlepšit, tak i já napíšu pár věcí, co mi chybí:
1) Mobilní verze. Podobně jako třeba má idnes.cz odlehčenou mobilní verzi m.idnes.cz nebo twitter.com má odlehčenou verzi mobile.twitter.com, by i Groundspeak mohl mít odlehčenou verzi pro mobilní zařízení. Kdysi zde fungovala wapová verze, ale ta byla příliš primitivní a navíc ji zrušili.
2) Informace o tom, kdy došlo k poslední změně listingu. Vyluštím mysterku či multinu, pak za měsíc, tři měsíce, rok, dva, pět,... se dostanu ke zbytku. Nastává problém - změnilo se něco (šifra, indicie, vzorec)? Pokud má člověk třeba GSAK nebo GeoGet a má k dispozici starší listing, dá se to porovnat (třeba i strojově). Pokud ne, je třeba dohledat ownerovy logy třeba několik let zpět, jestli tam nepíše o změně. A někdy ta změna ani nemusí být v lozích zmíněna. Ideální by byl nějaký revizní systém jako je na wikipedii, kde je možno vidět nejen kdy se něco změnilo i co. Ale to už bych chtěl asi moc.Myslím, že by to mohlo ulevit i jejich serverům, když by si lidi mohli stáhnout třeba jen kešky, kde se něco za poslední měsíc změnilo.
V současnosti je tam někde dole na stránce jakási informace o poslední změně, ale ta se aktualizuje kdykoli někdo keš zaloguje. Nehledě na to, že je ta informace špatně dostupná, protože když člověk najede na konec stránky, tak tam nezůstane, ale načítají se nové logy - a to tak dlouho, dokud se nenačte úplně vše, pak je teprve možno si tento údaj přečíst.
3) Už to bylo zmíněno, ale zmíním to taky - podpora pro jazykové verze listingu. Uživatel by si při zakládání kešky musel zvolit jazyk listingu a zároveň by pak mohl vyplnit listing v různých dalších jazycích, kde to uzná za vhodné.
4) Už zminěný Waymarking. Chápu, že se tomu moc nechtějí věnovat, ale oni nedělají v tomto směru naprosto nic. Ani ň.
5) Uživatelé GeoGetu a GSAKu by možná ocenili, kdyby GS exportoval do GPX všechny údaje o kešce. Co vím, tak stále neexportuje Related Web Page a adresu BackgroundImage. Jedno či druhé je občas nutné pro vyřešení.
6) Otevření API pro všechny nebo třeba jen pro všechny premiové uživatele, aby si každý kdo chce/potřebuje mohl napsat svůj vlastní skript. Ale napadají mě dobré důvody, pro by tohle asi neprošlo :-).