Sorry, už jsem tady o tom nechtěl psát, protože to fakt patří do jiného threadu, ale nedá mi to a musím reagovat. ;-)
Nenavrhuju nic víc, než to, že když v nějaké keši spolehlivě více než rok fyzicky není TB, který je tam zalogovaný, tak že po roce automaticky zmizí na neznámé místo. Nic víc, nic míň. S takovými běžnými věcmi, jako je příliš rychlé grabnutí nebo příliš pomalé vložení a podobně, to nemá nic společného. Řešilo by to jen tento dlouhodobý bordel a ne krátkodobé nesrovnalosti. Jde mi jen o čištění dlouhodobé "hniloby". Navíc, nebylo by to přece nic nevratného. Nějaký trouba má doma dva roky zapomenutý TB. Po roce už je TB automaticky na neznámém místě, protože i ve skutečnosti je přece na neznámém místě. Není v dotyčné keši. No, a když ho dotyčný truhlík doma třeba po dvou letech najde, prostě ho z "neznámého místa" vloží a zaloguje do nějaké kešky. Hotovo. Důležité je, že TB mezitím už nebude dělat virtuální bordel v kešce, kde už dávno není.
Ta různá pozdní vložení, uspěchaná grabnutí a podobné krátkodobé prkotiny nestojí za řeč. Většinou to zůstává jen mezi dvěma kačery a nevytváří to žádný viditelný bordel, který dlouhodobě znehodnocuje listingy keší.
Konec, zvonec, už sem o tom nebudu psát. Vraťme se k důvodům, proč být či nebýt PM!
Díky. ;-)