Ahoj, zajímal by mě názor publika na to, kdy je vhodné založit pro geodítě jeho vlastní účet na geocaching.com. Mám pětiletého georobotka, kterého už dneska baví geocaching víc než mě. Doma se nudí (a zlobí), takže se s ním musí pořád chodit někam ven, ale pískoviště už ho nebaví, a co pořád vymýšlet? Já asi nemám moc velkou fantazii na to, co se dá dělat s dětma ve volném čase, naštěstí geocaching to jistí. Zatím ve svých pěti letech synátor ještě neřeší, že existuje nějaký WWW kde se registrují nějaké účty. Ale "mapa pokladů" se smajlíkama ho zajímá už teď a u nalezené škatule vždycky klade důraz na to, abych do logbooku nezapomněl napsat, že tam byl taky. Je jasné, že jednou přijde doba, kdy bude chtít svoji vlastní mapu odlovených pokladů a svoje vlastní statistiky. Až ten účet bude mít, tak asi bude potřeba zpětně zalogovat nálezy, které jsme do té doby našli spolu (loni ještě nechápal co děláme, takže loňské ne, ale letos už jsou to regulérně jeho nálezy, tak by byla hloupost muset obcházet stovky keší znovu, jenom proto aby je měl i pod svým účtem).
A tak si říkám, jestli by nebylo nejlepší mu ten účet založit už teď. Sice by to teď bylo takové bizarní, musel bych ještě asi pár let logovat každý nález dvojmo do dvou "mých" účtů, ale zase by to pak bylo bez práce, až jednoho dne dozraje čas. Co myslíte? Kdy jste svým dětem založili jejich vlastní účty vy? Díky za názor.