https://www.vyplnto....lozrnne-pecivo/
Děkuji
Tento příspěvek byl upraven od tomy.22: 21 October 2015 - 5:32
přesunuto do správné sekce
Publikováno 20 October 2015 - 21:57
Tento příspěvek byl upraven od tomy.22: 21 October 2015 - 5:32
přesunuto do správné sekce
Publikováno 20 October 2015 - 22:44
Zkusil jsem to vyplnit, ale procenta u celozrnného pečiva prostě nevím a nezajímají mne a ta možnost v dotazníku chybí (i u jiných otázek).
Takže bohužel, moje mínění bude v testu chybět.
Publikováno 21 October 2015 - 5:00
Mi přijde, že obecně autoři těchto dotazníků tak nějak postrádají pojem o základních pravidlech logiky . Zde například otázka, zda kupuju pečivo, po níž se dotazník větví. Poud odpovídám, že nekupuju, neb preferuju domácí výrobu, proč mě to, kurník, dál nutí odpovídat, na otázku ohledně cen a výrobce pečiva ? Tak přece když pečivo nekupuju, je jasný, že mi to je putna! A takhle to je skoro ve všech těch dotazníkách.
Publikováno 21 October 2015 - 8:55
U mně totéž, co psal phrkt. Navíc "cereální pečivo" je cokoli, co je vyrobeno z jakéhokoli obilí bez ohledu na způsob zpracování.
Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.
Publikováno 21 October 2015 - 9:48
peču si svoje, takže nelze vyplnit...jako obvykle
Publikováno 21 October 2015 - 13:48
Dostal jsem se až k otázce 15, která začíná "Víte, ..." a seznamem možností, ale bohužel odpověď "nevím" tam není, takže jsem nemohl vyplnit...
Publikováno 21 October 2015 - 15:53
Dostal jsem se až k otázce 15, která začíná "Víte, ..." a seznamem možností, ale bohužel odpověď "nevím" tam není, takže jsem nemohl vyplnit...
také jsem tam skončila
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů