dobrý den mám koupenou tuto navigaci a vůbec nevim, jak nahrát nové keše do přístroje. po stažení z https://www.geocachi...lední možnost..
Garmin eTrex Touch 25
Publikováno 20 listopad 2015 - 14:42
Zjevne ti nahravani kesi funguje uplne normalne. Problem je jen v tom, ze kompletni listing kese muze tvou cestou stahovat jen Premium Member, tedy za penize.
Publikováno 20 listopad 2015 - 14:42
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 20 listopad 2015 - 14:46
takže když jsem koupil gps a tam již byli nainstalované keše a ja jednu z nich chtel aktualizovat, tak se změnil její popis?
Publikováno 20 listopad 2015 - 14:51
Aktualizovat kesku v GPS nejde. GPS nema pristup k webu a predpokladam, ze vsechny kese jsou v jedinem souboru, takze ani nahrani jedineho GPX s jedinou kesi ti nezaruci, ze bude zobrazeno to posledni nahrane (u starsich GPS jsem si jisty, ze zarucene bude zobrazena ta stara informace).
Normalni postup je ziskani GPX souboru s kesi (nebo vice kesemi, protoze pocet souboru je v GPS znacne omezen) a jeho ulozeni do GPS.
Ziskat GPX soubor je snadne pro PM uzivatele, MB to musi ruzne obchazet.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 20 listopad 2015 - 14:53
On může být problém i v tom, že v GPSce by jedna keš neměla být v několika různých souborech.
Pokud chceš nahrávat keše hromadně, tak buď musíš mít kamaráda, který Ti vygeneruje PQ a nebo potřebuješ nějaký program, kde si data vytvoříš.
Pokud by jsi vystačil s listingem bez logů, tak GeoGet to řeší více než dostatečně.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 20 listopad 2015 - 15:14
Rozhodne je to s PM jednodussi. (ale urcite ne nutne, jen to pak stoji vic prace).
EDIT: nicmene tu duplicitu kesi ve vice souborech musis resit at jsi PM nebo BM stejne.
Tento příspěvek byl upraven od gord: 20 listopad 2015 - 15:14
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 20 listopad 2015 - 15:34
takže, když kešod výrobce gps jsou v gps a já chci používat SD kartu, tak jak to řešit.
Publikováno 20 listopad 2015 - 15:47
Publikováno 20 listopad 2015 - 15:55
Pokud máš nějaké keše nahrané od prodejce, tak ty stejně buď už jsou nebo časem budou neaktuální, takže stejně asi nezbyde nic jiného, než tyhle smazat a dostat tam keše aktuální. Ale, jak už tu bylo řečeno, přímo z webu jako BM listing a hint do navigace nedostaneš.
Publikováno 20 listopad 2015 - 15:57
takže, jestli to chápu ideální PM a vymazání keší o výrobce a měl by být klid
Publikováno 20 listopad 2015 - 15:57
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky Nález ve dnech roku bez Lab keší
Publikováno 20 listopad 2015 - 16:01
tak na geodet jsem koukal a dost mě to odradilo( složity program) alesponpro mě.. začínam...
Publikováno 20 listopad 2015 - 16:04
tak skus pre chrome
http://www.radekbaxa...jekty/cachelist
pomerne jednoduché
gpx si snad nahraš do gps
HW: Sansung S22 + ADrake+, Garmin Monterra
Publikováno 21 listopad 2015 - 22:32
tak na geodet jsem koukal a dost mě to odradilo( složity program) alesponpro mě.. začínam...
To se Ti jen zdá, že je to složité :-)
Nemusíš umět úplně vše, stačí si umět načíst keše ze serveru a vygenerovat soubory do GPSky. Ostatní je nepovinná nadstavba.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 16 srpen 2018 - 8:23
Zakoupila jsem eTrex 25 a jsem hodně zklamaná. Na displeji se mi nezobrazují všechny typy keší (multi, mystery atd.), pouze tradičky, ačkoli jsou nahrané (zobrazují se v PC) a filtr je správně nastaven. Ve značkové prodejně, kde jsem produkt zakoupila mi neporadili a technická podpora mlčí. Uvažuji o tom, že GPS vrátím. Nebyla zrovna levná a pokud nemá fungovat tak, jak má, nemíním se ní trápit. Podotýkám, že mám devítiletou zkušenost s Dakotou 20, která mi už odchází do věčných lovišť a tak byla úžasná. Poradí mi někdo, v čem může problém?
Publikováno 16 srpen 2018 - 9:41
A určitě jsi do navigace nahrála svoje keše...? Vidím, že tradičky jsou v navigaci přednahrané, tak bych tipoval, že vidíš jen tyhle předinstalované.
Publikováno 16 srpen 2018 - 20:43
Nejsou nahrané kešky dál než cca 100-160km od poslední zaměřené polohy? Respektive pokud jde o nové zařízení, bylo už někdy zaměřené na GPS? Pokud ne pak bude poslední zaměřená poloha buď v USA nebo UK. Další otázkou je, jestli je správně nastavený filtr. Ne jenom dle typů keší, ale taky ta spodní část jak jsou ty "posuvníky" který určují obtížnost a terén.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů