Je to tak, jeste ten MAX zmenit na MIN, to jsem prehlidl (a psal odpoved bez vyzkouseni).
V poho, dík za posun ve statorové mysterce :-)
Publikováno 29 leden 2016 - 18:45
Je to tak, jeste ten MAX zmenit na MIN, to jsem prehlidl (a psal odpoved bez vyzkouseni).
V poho, dík za posun ve statorové mysterce :-)
Publikováno 29 leden 2016 - 20:18
Ahoj,
připadám si teď jak otrava - ale všiml jsem si, že u jedné mé adoptované keše (první řádek Moje kešky - přehled) chybí Datum "Vytvořeno" a tím pak o délka života apod.
Přitom datum založení v GG je.
http://dejwy.net/gcstat/stats.html
Tento příspěvek byl upraven od dejwy: 29 leden 2016 - 20:18
/realme 8 (Android 12) + Locus, Oregon 300 už nepoužívám vůbec/
GC3WERW - Vzpominky Tychona Brahe | GC4XTDT - Opustena infekcni klinika Kopa | GC5FJC2 - Benatecke kolecko | GC5R8AF - Achilles a zelva | GC5VYCQ - Chrastenhof (Chrastecky dvur) | GC6N637 - Zubri na Travinach | GC6Q5BT - QIC neboli ctvrtpalec | GC72925 - 7. PLRO Vlkava - Raketaci | GC7FK96 - Beru Ti Stesti | GC92CY5 - Kopec plný bordelu | GC98JF4 - Chrastenhof (Chrastecky dvur) - reloaded | GC9AV0D - Sečtělá | GC9WFCF - Poslední zvonění
Publikováno 29 leden 2016 - 20:25
A mas v databazi jeji publikacni log?
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 29 leden 2016 - 20:25
typnul bych si problém se jménem ownera
"VlaJu, adopted by dejwy (previously HaniSka,Bekys)"
geoget si pamatuje logy u vlastních keší podle jména
není tvoje jméno (nick) jen 5 posledních logů
je tvoje jméno - všechny logy
je to kvůli velikosti databáze
mohl by v tom být problém...
je možnost si přidat další nicky a pak si to pamatuje i pro ně...
nevím pohledal bych to v tom
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 29 leden 2016 - 20:30
A mas v databazi jeji publikacni log?
Aha - nemám, protože není ani na webu gc.com. To bude ono.
Takže bych ho musel nějak nafixlovat...
GC3WERW - Vzpominky Tychona Brahe | GC4XTDT - Opustena infekcni klinika Kopa | GC5FJC2 - Benatecke kolecko | GC5R8AF - Achilles a zelva | GC5VYCQ - Chrastenhof (Chrastecky dvur) | GC6N637 - Zubri na Travinach | GC6Q5BT - QIC neboli ctvrtpalec | GC72925 - 7. PLRO Vlkava - Raketaci | GC7FK96 - Beru Ti Stesti | GC92CY5 - Kopec plný bordelu | GC98JF4 - Chrastenhof (Chrastecky dvur) - reloaded | GC9AV0D - Sečtělá | GC9WFCF - Poslední zvonění
Publikováno 29 leden 2016 - 20:33
jo koukal jsem není tam... to bude problém
je to dělaný SQLkem a hledá to publikační log...
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 29 leden 2016 - 20:42
Publikováno 29 leden 2016 - 20:45
U některých starších keší tenhle problém asi bude...
zamyslím se co by se s tím dalo dělat ... ono se pk není zrovna čeho moc chytit
Publikováno 29 leden 2016 - 21:14
Zkus tam dát toto do SQL:
SELECT (SELECT (CASE WHEN dt IS NULL THEN gc.[dthidden] ELSE dt END) FROM geolog WHERE id=gc.id AND (type="Publish Listing") ORDER BY dt DESC LIMIT 1) As 'DateCreate=Center', id||";"||cachetype||";"||cachestatus||";"||name AS 'Cache info short', country AS 'Country flag', cachesize AS 'Size icon', difficulty AS 'Difficulty icon', terrain AS 'Terrain icon', CAST((julianday(CASE WHEN cachestatus=2 THEN (SELECT substr(dt,1,4)||"-"||substr(dt,5,2)||"-"||substr(dt,7,2) FROM geolog WHERE id=gc.id AND (type="Archive") ORDER BY dt DESC LIMIT 1) ELSE "now" END)-julianday((SELECT substr(dt,1,4)||"-"||substr(dt,5,2)||"-"||substr(dt,7,2) FROM geolog WHERE id=gc.id AND (type="Publish Listing") ORDER BY dt ASC LIMIT 1))) AS INTEGER) AS 'my_days=Center', ROUND((SELECT COUNT(*) FROM geolog WHERE id=gc.id AND (type="Found it" OR type="Webcam Photo Taken"))/(SELECT julianday(CASE WHEN cachestatus=2 THEN (SELECT substr(dt,1,4)||"-"||substr(dt,5,2)||"-"||substr(dt,7,2) FROM geolog WHERE id=gc.id AND (type="Archive") ORDER BY dt DESC LIMIT 1) ELSE "now" END)-julianday((SELECT (CASE WHEN dt IS NULL THEN substr(gc.dthidden,1,4)||"-"||substr(gc.dthidden,5,2)||"-"||substr(gc.dthidden,7,2) ELSE substr(dt,1,4)||"-"||substr(dt,5,2)||"-"||substr(dt,7,2) END) FROM geolog WHERE id=gc.id AND (type="Publish Listing") ORDER BY dt ASC LIMIT 1)))*100)/100.00 AS 'my_dayly=Center', (SELECT count(*) FROM geolog WHERE id=gc.id AND (type="Found it" OR type="Webcam Photo Taken"))||"/"||(SELECT count(*) FROM geolog WHERE id=gc.id AND type="Didn't find it") AS 'my_fd=Center', (SELECT CAST(v.[value] AS INTEGER) FROM geotagvalue v INNER JOIN geotag t ON (gc.id=t.id AND t.ptrkat IN (SELECT key FROM geotagcategory WHERE value="favorites" COLLATE NOCASE) AND t.ptrvalue IN (v.key))) As 'my_fav=Center' FROM geocache gc WHERE id in (%OwnedIDsForInPhrase%) and not (cachetype LIKE ('%Event%') or cachetype LIKE ('%Lost%')) ORDER BY dthidden
Publikováno 29 leden 2016 - 21:20
ještě jsem to upravoval už je to ok ale nezkoušel jsem to nemám podobnou keš
takže mě to funguje normálně
Publikováno 29 leden 2016 - 21:38
na co konzoli? neumi to nahodou ta gordova vychytavka LogsRepair?
Publikováno 29 leden 2016 - 21:39
Ahoj,
tak tohle ani nezkouším rozšifrovat a pochopit ... to je na mne trochu moc :-)
SQL console vrací
Error: near "%": syntax error
Předpokládám, že je to kvůli tomu, že konzole nerozvine globální proměnou Statoru %OwnedIDsForInPhrase%
Nahradil jsem to seznamem 'GCPBCJ','GC5FJC2','GC3WERW','GC5VYCQ','GC5R8AF','GC15381','GC4XTDT'
a dostal tento výsledek
|GCPBCJ;Traditional Cache;0;Czech Venezia|Small|1.5|2|||1449/19|1 20070812|GC15381;Traditional Cache;0;Labyrintarium|Regular|2|1.5|3092|1.28|3969/30|41 20130407|GC3WERW;Unknown Cache;0;Vzpominky Tychona Brahe|Regular|3|2.5|1027|0.05|48/2|23 20140202|GC4XTDT;Traditional Cache;0;Opustena infekcni klinika Kopa|Regular|1.5|2|726|0.39|286/0|75 20141028|GC5FJC2;Multi-cache;0;Benatecke kolecko|Small|2|2|458|0.1|44/1|6 20150412|GC5R8AF;Unknown Cache;0;Achilles a zelva|Small|2.5|4|292|0.16|47/0|14 20150530|GC5VYCQ;Traditional Cache;0;Chrastenhof (Chrastecky dvur)|Small|1.5|2|244|0.24|58/0|27
Tento příspěvek byl upraven od dejwy: 29 leden 2016 - 21:39
Publikováno 29 leden 2016 - 21:41
jo ještě je v tom chyba už to opravuju to SQL ufff je to výživné
a to SQL dáš pak do toho modulu - SqlTable (Moje kešky - přehled) do parametru SQL ale ještě moment... dotesávám to
Publikováno 29 leden 2016 - 21:45
na co konzoli? neumi to nahodou ta gordova vychytavka LogsRepair?
No jasně - ty jsi hlava. Přidal jsem "falešný" publikační log a je to !!
Díky moc tobě, gordovi za nástroj a drakovi za snahu najít řešení a obětování svého času.
Publikováno 29 leden 2016 - 21:48
No mě už se ta úprava nechce vejít do max délky SQL uf
Publikováno 29 leden 2016 - 22:05
Tak po z SQL kování do němoty jsem to nakonec zkrátil aby to tam vlezlo
SELECT (SELECT (CASE WHEN dt IS NULL THEN g.dthidden ELSE dt END) FROM geolog WHERE id=g.id AND (type LIKE "Publish%") ORDER BY dt DESC LIMIT 1) As 'DateCreate=Center', id||";"||cachetype||";"||cachestatus||";"||name AS 'Cache info short',country AS 'Country flag',cachesize AS 'Size icon',difficulty AS 'Difficulty icon',terrain AS 'Terrain icon', CAST((julianday(CASE WHEN cachestatus=2 THEN (SELECT substr(dt,1,4)||"-"||substr(dt,5,2)||"-"||substr(dt,7,2) FROM geolog WHERE id=g.id AND (type="Archive") ORDER BY dt DESC LIMIT 1) ELSE "now" END)-julianday((SELECT (CASE WHEN dt IS NULL THEN substr(g.dthidden,1,4)||"-"||substr(g.dthidden,5,2)||"-"||substr(g.dthidden,7,2) ELSE substr(dt,1,4)||"-"||substr(dt,5,2)||"-"||substr(dt,7,2) END) FROM geolog WHERE id=g.id AND (type LIKE "Publish%") ORDER BY dt ASC LIMIT 1))) AS INTEGER) AS 'my_days=Center', ROUND((SELECT COUNT(*) FROM geolog WHERE id=g.id AND (type="Found it" OR type="Webcam Photo Taken"))/(SELECT julianday(CASE WHEN cachestatus=2 THEN (SELECT substr(dt,1,4)||"-"||substr(dt,5,2)||"-"||substr(dt,7,2) FROM geolog WHERE id=g.id AND (type="Archive") ORDER BY dt DESC LIMIT 1) ELSE "now" END)-julianday((SELECT (CASE WHEN dt IS NULL THEN substr(g.dthidden,1,4)||"-"||substr(g.dthidden,5,2)||"-"||substr(g.dthidden,7,2) ELSE substr(dt,1,4)||"-"||substr(dt,5,2)||"-"||substr(dt,7,2) END) FROM geolog WHERE id=g.id AND (type LIKE "Publish%") ORDER BY dt ASC LIMIT 1)))*100)/100.00 AS 'my_dayly=Center', (SELECT count(*) FROM geolog WHERE id=g.id AND (type="Found it" OR type="Webcam Photo Taken"))||"/"||(SELECT count(*) FROM geolog WHERE id=g.id AND type="Didn't find it") AS 'my_fd=Center', (SELECT CAST(v.value AS INTEGER) FROM geotagvalue v INNER JOIN geotag t ON (g.id=t.id AND t.ptrkat IN (SELECT key FROM geotagcategory WHERE value="favorites" COLLATE NOCASE) AND t.ptrvalue IN (v.key))) As 'my_fav=Center' FROM geocache g WHERE id in (%OwnedIDsForInPhrase%) and not (cachetype LIKE ('%Event%') or cachetype LIKE ('%Lost%')) ORDER BY dthidden
uffffff
Publikováno 29 leden 2016 - 22:20
Z vas jednou to SQlite dostane psotnik.
Ona je nejak omezena delka SQL?
Publikováno 29 leden 2016 - 22:24
Z vas jednou to SQlite dostane psotnik.
Ona je nejak omezena delka SQL?
HeHe no normálně ne ale Gord mi furt kusy toho SQL ukusuje z nějakého důvodu musíš se ho na ty konce zeptat...
Já se jen snažím vejít a nebýt ukousnutej a pak to vypadá jak to vypadá jako šém-ham-foráš a ne SQLite
Publikováno 29 leden 2016 - 23:18
Vypadá to na limit 2k na řádek v Content.ini i když u SQL okna je psán limit 4ki :-)
Draku děkuji, ale nezabralo to. Pomáhá jedině to co navrhla petulinka1. Přidal jsem publikační log a je vymalováno.
Tento příspěvek byl upraven od dejwy: 30 leden 2016 - 9:06
Publikováno 29 leden 2016 - 23:21
hmmmmmmm jako vím v čom je problém
budu si to muset na něčem nasimulovat ale dneska už nic...
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů