Podle toho, co MikiHamza psal, jen "přesadil" keš z Nizozemí do Čech. Žádnou nemazal. Podle všeho měl jen odlišný počet nálezových logů. Ale těžko říct, když nový pokus na čisté louce dopadl OK.
Já bych tipoval trpaslíky...
Přesně tak. Napřed byla keška v Americe (to bylo OK), tak jsem ji "přesadil" do Brna (nebylo OK). Pak jsem ji smazal a načetl znovu, to byla v Nizozemí (bylo to zase OK), tak jsem ji opět "přesadil" do Brna (a zase to nebylo OK). Všechny kontroly databáze ve všech případech přitom byly OK. Ve statistice byl rozdílný počet nálezů a nálezových logů, tj. FoundCachesCount a FoundLogsCount.
Takže jsem na "ostré" databázi pustil opět Logator, který mi zahlásil "Nalezeny keše které nemají váš log v nálezu: 1 keší." (to se mi ještě nikdy neobjevilo). A která to byla? No ta "putovní". V lozích na gc.com můj FI log samozřejmě byl. Takže jsem pro tuto kešku dal "Stáhnout logy" (všechny po můj nález).Pustil jsem statistiky a BINGO! Už je to v pořádku.
Takže je to jasné. Mám tam trpaslíky, kteří mi užírají logy.
Ještě jednou díky moc za podněty. A jestli jsem pro odborníky za blba, tak se omlouvám.