Pouzivam Stator 1.3.2.11, BadgeGenII 4.3.11 (tedy nejposlednejsi verze) a (zrejme) od posledni aktualizace GeoGetu se mi ve statistice odznacku neaktualizuje odznak Shutterbug, prestoze mam ve Statoru (modul CalcBG) zadane nove hodnoty (pocet fotek). Ostatni hodnoty (pocet TB, GC apod.) uvedene ve stejnem module se zpracovavaji stejne dobre jako drive. Prehlizim neco? Muze to byt treba dusledek toho, ze mi (take jen nedavno) hlasi zpracovani statistik chybovou hlasku? Tuhle (diagnosticky profil jsem projel, ale hlasky nezmizely):
~~~ 31-Mar-16 11:55:29 C:\Dropbox\GeoGet\data\script\Stator\Profiles\Tulak\StatorGen.ggp.pas ~~~
[Hint] C:\Dropbox\GeoGet\data\script\Stator\Modules\CalcBG.Stator.pas(21:2): Variable 'SMODULEERROR' never used
[Hint] C:\Dropbox\GeoGet\data\script\Stator\Modules\CalcBG.Stator.pas(1279:2): Variable 'TMPURL' never used
[Hint] C:\Dropbox\GeoGet\data\script\Stator\Modules\MapPinboard.Stator.pas(159:5): Variable 'SIMG' never used
~~~ 31-Mar-16 11:55:29 C:\Dropbox\GeoGet\data\script\Stator\Profiles\Tulak-cz\StatorGen.ggp.pas ~~~
[Error] C:\Dropbox\GeoGet\data\script\Stator\Profiles\Tulak-cz\StatorGen.ggp.pas(81:3): Unknown identifier 'iRootElem'
Diky!