Keš mám v databázi jako nenalezenou.A tu kes, ke ktere ti import doda datum i cas, mas pred importem oznacenou jako jeste nenalezenou, nebo jako nalezenou, ale jen s datem bez casu?
Stator 1.3.1.10
Publikováno 01 duben 2016 - 19:16
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky Nález ve dnech roku bez Lab keší
Publikováno 01 duben 2016 - 19:59
...
Podle mě za to může, že keška nemá tag PocketQuery(což jsem vyloučil) a nebo tím, že ke kešce chybí Můj Log, ovšem jak mám stáhnou svůj log ke keši a kam se ukládá? Třeba pro některé keše (1-5 let stáří nálezu) to je stovky logů...
tag nehraje roli
Přečti si návod
http://geoget.ararat...r:navody:nalezy
Databáze → Import → Stáhnout Vaše nálezy
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015, Hajastán 2016, Sakartvelo 2017, Azərbaycan 2018, Transilvania GeoQuest 10 (Alba Iulia 2018), Balt Cache Tour 2019, Expedice Nový Bor 2020, Go East! 2020, Dobytí jižního pólu 2020, Expedice Ísland 2021, Go East 2022, Go West 2022
Publikováno 05 duben 2016 - 12:08
kvasnicovy: Cislo v zavorce pocita kese, u kterejch mas v databazi stazenej nalezovej log a pricita k tomu Labky. U tech je totiz ten problem, ze jaksi log ani mit nemuzou. A taky k tomu je treba pridat i fakt, ze nekdo ma na jedny kesi treba tri logy - coz se tim vypoctem taky zohledni. Cislo pred zavorkou ciste jenom spocita kese, ktery mas v GG oznaceny jako nalezeny.
Zbytek viz prispevek dr.voty.
martin_tulak: Pokud me pamet neklame, tak jestlize mas kes oznacenou jako nalezenou a nacitas FN, kde je kes znovu, ale s jinym casem/datem, tak se ti opravdu nic nezmeni. Nejak ani nechapu, proc bys to nejdriv klikal rucne a pak tam cpal importem FN To nedava moc smyslu Proste se vykvakni na to prvotni oznacovani a import FN ti "zacne fungovat".
Publikováno 05 duben 2016 - 14:38
Proč ty časy nedáváš přímo na web ? Je to to nejpohodlnější ! Garmin by měl umět udělat FieldNotes a tam by snad měl umět vložit i ten čas.Nocni kese: V jinem vlaknu o Suvenyrech se DrakMrak dnes zminil o tom, ze budouci Stator bude mit lepsi podporu pro tzv. nocni kese. To mi pripomina jeden dotaz, ktery jsem chtel uz davno polozit. Vim, ze potrebuji mit v nalezech v GeoGetu zapsan cas, kdy jsem lovil, aby plugin Svetlo a Tma fungoval. Zatim ho tam (skoro) nikde nemam, protoze ty casy loveni mi uklada muj Garmin (so sveho souboru geocache_visits.txt) a ja (si) chci napsat skriptik, ktery mi to z toho souboru pretahne rovnou do SQL database GeoGetu, abych to netukal rucne. Problemem ale je, ze Garmin ten cas uklada vzdy v UTC, aniz by bral ohled na souradnice kese, a tedy na lokalni cas. Takze by takovy skriptik musel byt dost chytry, aby u kazde kese zjistil, v jake je casove zone a zda plati letni cas, a pak teprve ten UTC cas opravil na lokalni cas a teprve ten zapsal do GeoGetu. Asi bych tohle napsat zvladl, ale radeji se nejdrive ptam, zda takovy algoritmus (zjistovani lokalniho casu podle souradnic) uz nekde v GG nebo Statoru ci nejakem pluginu neni, abych nevynalezal znovu kolo. Diky.
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Publikováno 05 duben 2016 - 15:59
Mám podobný problém, ukazuje se mi
"xxx má nalezeno 500keší (450 nálezů celkem) a založeno 0 keší vlastních".
500 souhlasí.
U mne pomohlo spuštění pluginu Logator, protože jsem si při mých hokuspokusech smazal z databáze informaci o logu na dané kešce. A nebo co píše dr.vota a petulinka1.
Tento příspěvek byl upraven od MikiHamza: 05 duben 2016 - 16:03
Publikováno 05 duben 2016 - 18:39
Logator s timhle nema nic spolecnyho.
Publikováno 05 duben 2016 - 19:41
Proč ty časy nedáváš přímo na web ? Je to to nejpohodlnější ! Garmin by měl umět udělat FieldNotes a tam by snad měl umět vložit i ten čas.
Ne, casy tam nedava (prestoze je v tom souboru ma), pouzije jen typ logu, datum a pripadnou poznamku (pokud jsem ji behem loveni do Graminu zapsal).
Publikováno 07 duben 2016 - 16:04
Mám ve statistikách zemí seznam keší vždy pro každou zemi zvlášť - nejníže/nejvýše položenou kešku, první/poslední odlovenou a ještě bych rád přidal nejstarší/nejmladší. Nejsem znalý v SQL, něco jsem se s pomocí webu pokusil udělat, ale asi neumím pracovat s proměnnými, takže mi to házelo chybu.
Poradil by mi s tím někdo?
Jde se lovit!
Moje statistiky ZDE
Publikováno 07 duben 2016 - 17:28
Při startu GG hlásí chybu scriptu...
Publikováno 07 duben 2016 - 17:46
Sobiku, na tohle jsem ti uz jednou odpovidal. Proc se ptas, kdyz te nezajimaji odpovedi?
Tento příspěvek byl upraven od gord: 07 duben 2016 - 17:47
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 07 duben 2016 - 17:55
Nejstarsi treba takto:
select id, cachetype "Type icon", Name, country "Country flag, text", dthidden from ( select gc.id, gc.name, gc.cachetype, gc.country, dthidden from geocache gc where gc.dtfound>0 order by gc.dthidden desc ) group by country order by country
Nejmlasti z toho zvladnes urcite sam
GeoGet:
Publikováno 07 duben 2016 - 20:40
Nejstarsi treba takto:
select id, cachetype "Type icon", Name, country "Country flag, text", dthidden from ( select gc.id, gc.name, gc.cachetype, gc.country, dthidden from geocache gc where gc.dtfound>0 order by gc.dthidden desc ) group by country order by countryNejmlasti z toho zvladnes urcite sam
Díky moc, nejmladší zvládnu. Ještě si to budu muset trošku pošéfovat, aby mi to sedělo s okolními tabulkami. A nějak pořešit hidden time, který se teď zobrazuje ve formátu YYYYMMDD.
Jde se lovit!
Moje statistiky ZDE
Publikováno 08 duben 2016 - 5:34
Nejmladší jsou problémem, protože nejmladší může být 0 dní, když ji najdu hned po publikaci. A tam potřebuju datePlaced, publikační log. Dodělávám si je sám, do tagu, teď ručně u nově nalezených, ale měl jsem na to i plugin. Je i na Araratu, ale po změnách v limitech je dost nevyužitelný, aby našel publikační log, musí načíst všechny. DatePlaced od GS je na nic, viděl jsem i rok rozdíl. Málokdo změní datum před tím, než ji pošle do fronty.
Publikováno 08 duben 2016 - 6:08
Shashlick: hodnotu pro vypis data ziskas treba takto:
SELECT ... substr(dthidden,7,2) || '.' || substr(dthidden,5,2) || '.' || substr(dthidden,1,4) dthidden FROM ...
mpik: Je znama vec, ze datum v dthidden je "libovolne", klidne i do budoucnosti. Reseni tohoto problemu znacne presahuje ramec prosteho vypisu hodnoty pomoci SQL, na ktery se Shashlick ptal. Toto je jedna z mnoha veci, ktere GS nema dodelane a nechapu, proc takto pojmenovanou polozku ma vyplnovat uzivatel a proc se nenastavuje automaticky pri publikaci. Co s tim nadelame? To je proste GS. Havne ze umeji a doplnuji spoustu ptakovin, ktere nikdo nechce (a casto jsou to opet prinejlepsim polotovary). Ale to je obehrana pisnicka.
GeoGet:
Publikováno 08 duben 2016 - 6:25
Myslím, že do budoucnosti to nastavit nelze, ale jinak tam může být cokoliv. Právě proto tuto položku nepoužívám a založil jsem si tag DatePublished, který používám pro generování tabulky.
Publikováno 08 duben 2016 - 21:04
Tak pro nejstarší to mám teď takto:
select country "Country flag, text", dthidden "Hidden date=Right", id, cachetype "Type icon", Name
from (
select gc.id, gc.name, gc.cachetype, gc.country,
substr(dthidden,7,2) || '.' || substr(dthidden,5,2) || '.' ||
substr(dthidden,1,4) dthidden
from geocache gc
where gc.dtfound>0
order by gc.dthidden desc
)
group by country
order by dthidden desc
Ale neřadí mi to ty jednotlivé země podle data založení, což si myslím, že by mělo
Jde se lovit!
Moje statistiky ZDE
Publikováno 09 duben 2016 - 20:43
Zjevne jsi to nezmenil spravne. :-) Zkus:
select id, cachetype "Type icon", Name, country "Country flag, text", dthidden from ( select gc.id, gc.name, gc.cachetype, gc.country, dthidden from geocache gc where gc.dtfound>0 order by gc.dthidden asc ) group by country order by country
GeoGet:
Publikováno 10 duben 2016 - 9:24
Ahoj,
mam drobny problem s vygenerovanou statistikou ze Statoru:
1) kdyz si dam detailni statistiky, tak mi u nekterych obtiznosti chybi obrazek hvezdicek
2) mapa cr, tak mi StC kraje ukazuje vic nalezu nez ve skutecnosti mam
Ukazuje se mi to uz pri nahledu z nastaveni Statoru a na locale. Na gc.com to tlacim pres dropbox.
vygenrovane statistiky: https://dl.dropboxus...Statistics.html
Zkousel jsem hledat odpovedi,ale asi jsem slepy nebo se spatne ptam nebo vskutku odpovedi nejsou...
Diky
Publikováno 10 duben 2016 - 12:56
Ty hvezdicky bych tipovala na to, ze mas v GG spatne informaci o obtiznosti/terenu. Staci stahnout zakladni info o dany kesi. Nejspis tam pujde o zamenu tecky a carky pri rucnim zadavani v drivejsich dobach.
EDIT: A tu mapu tipuju zase na to, ze mas spatne otagovany kese - na to je plugin Divider. Pust ho a uvidis, co to pak udela.
Publikováno 11 duben 2016 - 7:42
Ty hvezdicky bych tipovala na to, ze mas v GG spatne informaci o obtiznosti/terenu. Staci stahnout zakladni info o dany kesi. Nejspis tam pujde o zamenu tecky a carky pri rucnim zadavani v drivejsich dobach.
Jo, má v databázi obtížnost jako "2.0" místo "2". Vypadá to jako drobnost, ale není to drobnost. Dalo by se to asi ve Statoru ošetřit, ale doporučuji opravit data o keších aktualizací, jak píše PéJednička. Je poměrně obtížné ošetřit všechny divnosti, které se mohly nestandardními postupy do databáze dostat...
5 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů