Modráku, s tvým druhým odstavcem naprosto souhlasím, taky to ve svém příspěvku píšu podobně. Protože je aplikace v oficiálním obchodu, má uživatel plné právo předpokládat, že funguje legálně*. Problém je, že c:geo legálně* nefunguje; abych byl úplně přesný: umožňuje i nelegální* způsoby zjišťování dat, protože GPX do c:gea taky nahraješ, jestli se nepletu. Proto by asi bylo správné, aby z oficiálního obchodu vymázla.
„Kolik dat pustí to API? Je to srovnatelné s propustností přes PQ?“ Moc nerozumím, na co se ptáš. Jestli na to, kolik keší jsi schopen stáhnout přes API a kolik přes PQ za nějakou jednotku času, tak věz, že přes API můžeš stáhnout za jeden den 6000 plných listingů keší, přes PQ je to potřeba spočítat: 1 PQ max. 1000 bodů, max. 10 PQ za jeden den, tj. 10000 bodů. To se na první pohled zdá víc, ale je potřeba si uvědomit, že z PQ v GPX dostaneš omezené množství informací, než přes to API (v případě plných listingů). Takže podle mého názoru to srovnatelné je.
Problémem je to, že před nedávnem se daly ještě stáhnout mírně omezené, ale postačující informace o 10000 listinzích za den. Nyní je ten limit opět jen 6000. A aby nevznikla mýlka, že limit je 6000 plných + 6000 mírně omezených, ten limit je 6000 bez ohledu na typ informace**.
@bejcci: Je spousta aplikací, které nejsou placené a přitom jsou legální*, tj. umožňují načíst data pouze z GPX souboru nebo z API: a:Drake, Locus, Looking4Cache a spousta dalších. To, že někdo nabízí službu, která mi nevyhovuje, mě nelegitimizuje ke krádežím jeho dat***.
Pozn.: Kolombo byl rychlejší.