Publikováno 25 říjen 2011 - 16:46
Publikováno 25 říjen 2011 - 17:49
Publikováno 25 říjen 2011 - 17:51
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 25 říjen 2011 - 18:08
Publikováno 25 říjen 2011 - 20:42
Publikováno 25 říjen 2011 - 21:18
Publikováno 25 říjen 2011 - 23:16
Publikováno 26 říjen 2011 - 6:31
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Publikováno 26 říjen 2011 - 8:19
Publikováno 26 říjen 2011 - 8:20
Publikováno 26 říjen 2011 - 8:24
Publikováno 26 říjen 2011 - 9:07
S474N napsal/a:
vitablondak: a jak ti takovy clanek drzel potom? Taky jsem to zkousel, ale vzdycky velmi spatne zkusenosti.
Mám naprosto stejnou zkušenost, jak to IPC "nevezme", tak je to většinou opravdu v... no prostě tam kde verše občas končí :o)
Publikováno 26 říjen 2011 - 9:53
Jen budu muset koupit nějaké teď, aby mi zvládly mráz.
To Smogeo: Já jsem měla celkem pocit, že všechno, na co ses ptal nebo co ses snažil dovodit, jsem tu v posledních příspěvcích už psala. Jediné doplnění bylo právě to, že foťák už pozlobíval, ale to je v tom všem snad nejmíň důležitý detail. Někdy je přes písmenka každému jasné něco jiné, takže jestli byly nedostatky z mé strany, tak pardon.
K podvybití, když jsem baterky poprvé vložila do IPC-1 a zapla funkci test, nejdřív se zahajuje vybíjení. 3 články se vybíjely přes hodinu a poslední někde kolem 30 min, to by mi na podvybití vůbec nesedělo. A jak říkám, nemělo by k němu vůbec jak dojít, když články v šupleti neležely. Můj jediný článek, který IPC nevzala vůbec, byl zřejmě totálně vadný, protože ho nevzala ani stará nabíječka. To ale nebyl Tronic, ale NiMH Energizer 1700 mAh, starý kolem deseti let. Ten už šel mezi kámoše do kontejneru. Všechny ostatní mi IPC přečetla bez problému a všechny byly ze začátku nějakou chvíli vybíjeny.
Proud 700mA jsem zatím vůbec nepoužila, nevidím v tom smysl a aku mám zatím dost, spěchat s nabíjením nemusím, ten mi články fakt nezničil Na druhou stranu aku s kapacitou 2500mAh by měly snést i ten 700 mA proud bez ztráty kytičky, pokud jsou dostatečně kvalitní. Jsou i názory, že u malých proudů tyhle vysokokapacitní články nemají dostatečně čitelný delta peak. To jen mimochodem, já jedu na 200mA a refresh na 500/250.
Publikováno 26 říjen 2011 - 10:01
vitablondak napsal/a:
… Párkrát se mi stalo, že "do mrtě" vybitý článek IPC-1L označila za špatný a ani nezahájila nabíjení. Na chvilku jsem ho dal do jiné - "hloupější" nabíječky - stačí cca 20 min. Ta nabíjet začla, teda asi:-))) Pak dám zpět do IPC-1L. Ta už pak normálně dělá s článkem, co je třeba…
Taky jsem tímto způsobem oživil pár „mrtvých“ baterií. BTW jak vám jde přepínání funkcí? Já to musím několikrát zmáčknout, než IPC pochopí, co po něm chci.
Publikováno 26 říjen 2011 - 10:27
Medcin napsal/a:
Taky jsem tímto způsobem oživil pár „mrtvých“ baterií. BTW jak vám jde přepínání funkcí? Já to musím několikrát zmáčknout, než IPC pochopí, co po něm chci.
Pokud jde o nastavení proudu, tak tam to skáče hned, pokud chceš změnit fci, tak to musíš poprvé chvíli držet - 2-3 vteřiny, pak to už přepínáš normálně (je to popsané i v manuálu).
Publikováno 26 říjen 2011 - 11:21
Publikováno 26 říjen 2011 - 12:00
Publikováno 26 říjen 2011 - 12:41
Medcin napsal/a:
BTW jak vám jde přepínání funkcí? Já to musím několikrát zmáčknout, než IPC pochopí, co po něm chci.
Nemám s tím potíže, při změně funkce držím tlačítko MODE několik sekund a potom už vše reaguje rychle a snadno.
Nemáte prosím někdo zkušenost s akumulátory Endurance 2200 ? Měly by taky být s nízkým samovybíjecím efektem a schopností dát vysoký proudový výkon, to by mě pro foťák zajímalo...
Publikováno 26 říjen 2011 - 12:51
devon rex napsal/a:
Medcin napsal/a:
Pokud jde o nastavení proudu, tak tam to skáče hned, pokud chceš změnit fci, tak to musíš poprvé chvíli držet - 2-3 vteřiny, pak to už přepínáš normálně (je to popsané i v manuálu).
FUJ - číst manuál - jinak díky za tip ;-))
Publikováno 26 říjen 2011 - 13:55
Podle me tech 7-8 vterin ti dava nabijecka na to, aby sis laskave rozmyslel, co po ni budes chtit ;-). Pak zacne dobijet.Jarous1 napsal/a:
Pokud chceš změnit funkci, tak tam je psáno snad dokonce 7-8 vteřin. Podle mne to ale přepne o něco dříve.
Jednou se mi ale stalo, ze jsem nekam spechal, dal jsem baterky do nabijecky a jedna se tvarila jako NULL, ale nechal jsem ji tam. Po navratu jsem pak zjistil, ze se vsechny baterie nabily (tedy i ta podvybita). Nemel nekdo podobnou zkusenost? Taky to standardne resim pres "hloupou" nabijecku.
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:garmin, doporučení
Geocaching →
Poradna →
Doporučení trasy s keší v Českém RájiZaloženo od lemrousek , 30 bře 2024 doporučení |
|
|
||
Geocaching →
Oznámení →
Vzpomínka na Vánoce 2023 ANEB vánoční sérieZaloženo od Adamabella , 29 pro 2023 doporučení |
|
|
||
Geocaching →
Oznámení →
ZOO adamabellaZaloženo od Adamabella , 14 zář 2023 doporučení, gc.cz |
|
|
||
Geocaching →
Cache - obecná diskuze →
Série kolem Jezevčího vrchuZaloženo od Adamabella , 04 srp 2023 doporučení |