Jen mě to zajímá, o baterky se zajímám už dlouho a baví mě to Osvědčené a kvalitní aku mám - eneloopy a to 12 kusů AA + 4 AAA Potom mám ještě hodně dobré GP Recyko+ 8 kusů AA + 4 AAA. Pak ještě slušný 4 panasonicy 2000 (AA) a 4 800mAh (AAA). Zbytek z lídlu, co jsem vzal na otestování a nenáročné použití. Prostě mě to zajímá a chci se o své zkušenosti podělit, třeba to někomu pomůže. A co se týče Trondíků, kdo nepotřebuje na náročné použití - nepotřebuje do foťáku a pod., tak za 100kč/4ks bezkonkurenční. Ještě sem hodím výsledky vybití v průběhu refreshe Trondíků AAA 1000mAh, jak jsem psal že dodám večer. Po vybalení a následném vybití tyto výsledky:
1. 881mAh
2. 869mAh
3. 890mAh
4. 863mAh
Velice dobré na tovární nabití.
Dále byly v refreshi nabity 300mA a hodím sem výsledky 2. vybití po 1. nabití:
1. 1060mAh
2. 1046mAh
3. 1070mAh
4. 1040mAh
Na to, že to je teprve 2. vybití, je to luxusní výsledek. Dokonce překračuje to, co je napsáno na štítku, a to se u červených trondíků jen tak nestává
Takže předpokládám, že po 2 refreshích bych přes těch 1100mAh mohl dostat s přehledem.
No, ale už sem nebudu házet kousky z refreshe, ale do týdne až 2 to sem hodím všechno najednou a přehledně
A zatím to vypadá, že podle napětí které pozoruji na nabíječče i kapacity ,,se mi rozdělily´´ do 2 sérií po 2
Tento příspěvek byl upraven od Kamill: 27 červenec 2017 - 22:06