Dovolím si taky přispět s vlastním pohledem na věc. Osobně si vzpomínám na challenge, které jsem si docela užil. Nechápal jsem docela dlouho například, proč někdo píše občas do logů, že se mu hodila D/T kombinace dané keše. Až jsem jednou narazil na 81 challenge... Nezapomenu na 360 degrees of Czech Republic. Tu jsme dělali 2 roky. Praha byla o dost rychlejší, ale ne úplně jednoduchá. Nebo Abeceda, Podepiš se...
Kromě těch challengí, které mě bavily, bylo i pár, které mi přišly divné. Ale buď jsem je splněné měl a chtěl jsem si dojít pro bodík, nebo jsem si z nějakého důvodu řekl, že to splním, i když je to blbost, nebo jsem ji prostě oželel. Nevidím ale důvod k tomu, abych kvůli tomu zakazoval něco, co mě nebaví. Třeba to někoho baví.
Vadí mi možná jenom dvě věci:
1. pokud je výzva padlá na hlavu - tohle bude ale vždycky víceméně subjektivní pohled, takže je to můj problém. Objektivně závadné výzvy, které by šly proti dobrým mravům či (nedejbože) GC jsou podle mě nadefinovány docela rozumně. Vždycky se dá něco vylepšit, ale mně přijdou O.K.
2. je-li obtížné/nemožné prokázat splnění výzvy - v tomhle udělal project-gc velkou službu, takže tahle výtka v podstatě odpadá
Nemám ani problém s tím, že challenge má ikonku jako mysterka. Když bude mít ale jinou, taky fajn. Bude pak jednodušší plnit challenge "X typů keší za den"...