Děkuji.
Challenge - volná diskuze
Publikováno 27 květen 2016 - 16:38
Publikováno 27 květen 2016 - 17:20
Husty. Prislo mi to sileny, tak jsem kliknul na checker a ukazalo se ze splnuju s rezervou
Publikováno 27 květen 2016 - 17:42
To mi prijde jako podivna challenge, ale I have collected 45715 favorite points with 50 found caches. Takze ok...
Publikováno 27 květen 2016 - 18:49
To mi prijde jako podivna challenge, ale I have collected 45715 favorite points with 50 found caches. Takze ok...
Tos ale musel posbírat v zahraničí, protože u nás je takový součet nemožný.
Publikováno 28 květen 2016 - 7:11
Publikováno 28 květen 2016 - 18:12
"Owneři Challenge keší musí prokázat, že sami splnili danou Challenge."
To je rozumná podmínka , jak jsem koukal tak vetsinu challenge dosud owneri nesplnuji.
Jo, už plánuji Jasmer challenge. Ta tu chyběla, ale když má mít splněno jen owner. :-)
Publikováno 28 květen 2016 - 19:32
Jo, už plánuji Jasmer challenge. Ta tu chyběla, ale když má mít splněno jen owner. :-)
Mate ji dva. Takze FTF by padlo hned. Pak bys mohl archivovat. Se mnou nepocitej, do tohodle nejdu.
Publikováno 28 květen 2016 - 20:45
Husty. Prislo mi to sileny, tak jsem kliknul na checker a ukazalo se ze splnuju s rezervou
Nemohli byste sem, prosím, hodit odkaz na ten chcecker? Ta keš je PM only .
Publikováno 28 květen 2016 - 23:03
Já splněno nemám, protože v Praze ani Brně moc nelovím a jinde dostatečně výživné kešky moc nejsou. Ale stačí počkat rok dva (možná méně) a splněno bude, aniž bych musel cokoliv nového ulovit.
Jako spousta challengí funguje tak, že stačí dostatečně dlouho lovit a budou splněny samy od sebe, tak tady dokonce stačí (s nějakým základem) dostatečně dlouho počkat i bez lovení.
Publikováno 29 květen 2016 - 11:15
Nějak mě chalenge minuly. Pokud byly abecední, tak už mě nepřekvapuje např keš Ýhled na město. Ale kdyby autoři série Abeceda nazvali keše tak, že by písmeno dali na začátek, stačilo by obejít tu sérii. Jenomže oni dali vždy to písmeno na konec.
Publikováno 29 květen 2016 - 20:15
Nemyslíš, že by to pak bylo moc jednoduché ?Nějak mě chalenge minuly. Pokud byly abecední, tak už mě nepřekvapuje např keš Ýhled na město. Ale kdyby autoři série Abeceda nazvali keše tak, že by písmeno dali na začátek, stačilo by obejít tu sérii. Jenomže oni dali vždy to písmeno na konec.
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Publikováno 29 květen 2016 - 20:32
Jeszli nekdo mate overovatko jen na cesky... tak sem s nim...
Publikováno 29 květen 2016 - 21:26
Asi to nemyslis vazne, ale jestli jo, tak ti fandim! A jestli ne, tak je to skoda.
(mimochodem kde je nejblizsi Jasmer od CR?)
Publikováno 29 květen 2016 - 21:27
Hle, diky... CZ kese...http://project-gc.co...0 found caches.
Publikováno 29 květen 2016 - 21:56
Nějak mě chalenge minuly. Pokud byly abecední, tak už mě nepřekvapuje např keš Ýhled na město. Ale kdyby autoři série Abeceda nazvali keše tak, že by písmeno dali na začátek, stačilo by obejít tu sérii. Jenomže oni dali vždy to písmeno na konec.
U Ostrova existuje i série s různými písmenky na počátku.
To už tak bývá, že k náročnějším challengím vznikají kešky nebo celé série, které splnění podmínky zjednodušují. Když se objevila challenge Abeceda, chybělo mi X a už jsem plánoval výlet do Horních Moštěnic (u Přerova), kde bylo X pro mě nejdostupnější. A vzápětí se objevilo X přímo v Praze.
Publikováno 29 květen 2016 - 22:16
Mate ji dva. Takze FTF by padlo hned. Pak bys mohl archivovat. Se mnou nepocitej, do tohodle nejdu.
To ja vím, že jsme dva a dotyčný o ní už uvažoval, takže třeba bude rychlejší. :-)
Publikováno 29 květen 2016 - 22:20
U Ostrova existuje i série s různými písmenky na počátku.
To už tak bývá, že k náročnějším challengím vznikají kešky nebo celé série, které splnění podmínky zjednodušují. Když se objevila challenge Abeceda, chybělo mi X a už jsem plánoval výlet do Horních Moštěnic (u Přerova), kde bylo X pro mě nejdostupnější. A vzápětí se objevilo X přímo v Praze.
Vím o některých prvních challenge keších, které vznikaly dokonce tak, že v době publikace nešlo kešku ještě splnit. Jednalo se např. o kešku ve všech okresech, kdy ještě v několika okresech keška chyběla. Nicméně se tam kešky brzo objevily.
Publikováno 30 květen 2016 - 8:23
U nás to možné je, 50 keší s nejvíce FP v ČR mají součet maličko přes 30 tisíc FP. Ovšem jsou to keše v blízkosti navštěvovaných míst (hlavně centra měst - hlavně Praha), případně ze sérií. Takže já osobně bych si musel ještě chvíli počkat...
Koukám, taková hospoda na mýtince.
Osobně raději než podobné výzvy, raději budu plánovat své cesty podle krás přírody, než cesovat podle datumů založených keší...
6 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů