Kua, toho 2011 jsem se asi prehlidnul. Omluva vsem co se tim zaobirali. Zbytek sedi. Pak je to tedy jak rikate, ze cislo oznacuje kolik chybi.... bylo mi divne, ze tam mam tolik jednicek :-))
Taxofte, co znamena "zakazanou statistiku"? Respektive kde ji povolim?
Povolis ji nahore na strance s osobnima statistikama, je tam na to checkbox. Defaultne je to povoleny, musel sis to sam vypnout. Totez na projectu, i tam mas zakazany statistiky takze ostatni je nevidej a ani tam se to nevypne samo. Ja to samozrejme objevil hned jak jsi sem napsal, kdyz jsem se to na obou mistech pokusil zkontrolovat a na zadnym to neslo. Abych pravdu rekl nekomentoval jsem to proto, ze normalne si statistiky vypinaji lidi z nejakyho konkretniho duvodu, zejmena proto ze v nich maji veci ktery zrovna nejsou na chlubeni. Pokud to z nejakyho takovyho duvodu nemas umyslne vypnuty a je to jen nejaky nedopatreni (soude podle tvyho udivu), doporucuju zapnout na obou mistech. Vypnuty statistiky vypadaj dost blbe a evokuji dojem ze v nich je neco co ostatni nemaji videt. Coz stejne nema smysl, protoze to je vsechno stejne videt i jinak.