U nás v ČR je jich kolem 200 a ve světě kolem 4750 (jen rychlé vyhledávání podle názvů keší obsahujících slovo challenge). Je to na požadavek vlastní ikonky dost, anebo ne? Mně je to třeba jedno, klidně bych zůstal u mysterky jako je tomu doposud.
Challenge - volná diskuze
Publikováno 12 September 2018 - 12:03
U nás v ČR je jich kolem 200 a ve světě kolem 4750 (jen rychlé vyhledávání podle názvů keší obsahujících slovo challenge). Je to na požadavek vlastní ikonky dost, anebo ne? Mně je to třeba jedno, klidně bych zůstal u mysterky jako je tomu doposud.
Přesně tak. Pokud měli v plánu novou ikonku, měli to udělat už na začátku. Teď už by to jedině udělalo nepořádek v D/T tabulkách konkrétního typu, různých challenge, v zobrazování v Garminech (viz změna u mysterek, opět vzatá zpět). Challenge v názvu zcela postačuje. Keší je přes 3 miliony, challenge z nich je zcela zanedbatelný počet.
Publikováno 12 September 2018 - 15:05
Publikováno 12 September 2018 - 22:21
Nová ikona by byla fajn, ale myslím, že nemá šanci - bylo by to móóóóóóóóóc práce pro HQ.
Kdyby byla ikona, mohl bych založit challenge týkající se právě challenge, např. mít odloveno chall. keše v různých zemích. Bohužel to neprošlo, challenge lze poznat jedině podle návu keše a to se nesmí. A Velký Bratr to sleduje opravdu důkladně, viz třeba tato výzva
Publikováno 13 September 2018 - 4:54
Když někam jedu, rád se podívám, jestli tam není nějaká challenge, kterou splňuju. Ale pořád to vyhledávat podle názvu je děs.
Publikováno 13 September 2018 - 6:43
Když někam jedu, rád se podívám, jestli tam není nějaká challenge, kterou splňuju. Ale pořád to vyhledávat podle názvu je děs.
Ja se je i snazim plnit. I kdyz vim, ze je nikdy neodlovim.
Georabbits na to ma super tabulku- https://georabbits.c....php?page_id=35
Pravidelne aktualizovanou, je tam i okres.
Tak stejne to ma i s Virtulkama.
Publikováno 13 September 2018 - 7:16
Nová ikona by byla fajn, ale myslím, že nemá šanci - bylo by to móóóóóóóóóc práce pro HQ.
Kdyby byla ikona, mohl bych založit challenge týkající se právě challenge, např. mít odloveno chall. keše v různých zemích. Bohužel to neprošlo, challenge lze poznat jedině podle návu keše a to se nesmí. A Velký Bratr to sleduje opravdu důkladně, viz třeba tato výzva
Zajímavé. Přijde mi, že by nesměla vzniknout spousta dalších challenge, co vím (ale můžu se plést).
Například jsem myslím viděl challenge založenou na tom, od kolik různých RW publikovalo kešky, které jsem odlovil. Nebo myslím, že někde byla challenge, kde bylo, že se musí názvy keší musí dát buď abecedu, nebo alespoň jméno. V textu archivačního logu je zmínka o pravidlech, že zdrojová kritéria nesmí obsahovat názvy keší, jméno autora, GC kódy, publikující RW či text listingu.
Trochu nechápu, proč to takto omezují. Že by kvůli náročnosti na ověřování? Jméno keší, jméno autora, GC kód snad není tak náročný na stažená data.
Zaujala mne v podmínkách pro challenge také to, že již neprojde podmínka více jak 1 násobného splnění kalendáře (přidané v lednu letošního roku). Bylo to přidáno až po vzniku některých českých challenge. Docela zajímavé. Vypadá to, že si někdo stěžoval.
Publikováno 13 September 2018 - 7:41
Nová GC7RPT2
Výzvy mám rád, ale občas tu logiku nechápu... výzvou je odlovit 5x5 keší, tedy v minimálně 5ti zemích, jakoukoliv keš alespon v 5ti okresech / regionech. OK běžná logická výzva, ale proč je potom Challenge keš T5? Kdyby ve výzvě byla T5 zmíněna, že musí být nějaká T5 odlovena, nebo že v každé zemi třeba T1 až T5 nebo cokoliv s T5 v podmínce, tak to chápu, ale chtít mít odloveno třeba 25x D1/T1 a pak za "odměnu" dát challenge keš T5, tomu fakt nerozumím :-(
Publikováno 13 September 2018 - 7:51
Ja se je i snazim plnit. I kdyz vim, ze je nikdy neodlovim.
Georabbits na to ma super tabulku- https://georabbits.c....php?page_id=35Pravidelne aktualizovanou, je tam i okres.
Tak stejne to ma i s Virtulkama.
Díky, super odkaz.
Publikováno 13 September 2018 - 7:56
Taky díky za odkaz, o těch stránkách jsem netušil.
Publikováno 13 September 2018 - 7:58
Asi o virtualkach.
Publikováno 13 September 2018 - 10:47
Publikováno 13 September 2018 - 10:50
Hrať sa môže každý a v každom veku...
http://mozigo.zubor.net/?q=node/388
S MoZiGo to je jednoduchšie...ledaže je tu ešte MoZiLive
Publikováno 13 September 2018 - 20:24
Zajímavé, vidím, že z Abecedy mi chybí jen Y. O abecedě jsem nevěděl a proto mi bylo divné, proč vznikají keše jako Ýhled do dáli. Tu nedám, jsou i jiné, ale do Prahy kvůli jedné keši nepojedu. Kdybych se tam vyskytl, našel bych ji rád.
Publikováno 13 September 2018 - 20:46
O abecedě jsem nevěděl a proto mi bylo divné, proč vznikají keše jako Ýhled do dáli.
Nebo rovnou celé série 26 kešek pokrývající všechna písmena. Vždycky, když někdo vymyslí zajímavou netriviální výzvu, tak se najde owner, který to zabije a udělá z výzvy triviální záležitost.
Publikováno 13 September 2018 - 22:11
Nebo rovnou celé série 26 kešek pokrývající všechna písmena. Vždycky, když někdo vymyslí zajímavou netriviální výzvu, tak se najde owner, který to zabije a udělá z výzvy triviální záležitost.
Ne vždycky to jde. Například pro GC7GT7A by se "zabíjecí" keše dělaly obtížně. A tak to někteří logují zjednodušeně ....
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Publikováno 13 September 2018 - 22:13
Zajímavé, vidím, že z Abecedy mi chybí jen Y. O abecedě jsem nevěděl a proto mi bylo divné, proč vznikají keše jako Ýhled do dáli. Tu nedám, jsou i jiné, ale do Prahy kvůli jedné keši nepojedu. Kdybych se tam vyskytl, našel bych ji rád.
Zajeď na jih od Plzně na sérii Yrstvelkap a budeš mít ypsilonů na rozdávání .
Publikováno 13 September 2018 - 22:28
Těch keší už je tolik, že by to pro ně chtělo jinou ikonku.
evergreen
http://www.geocachin...eše-nová-ikona/
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015, Hajastán 2016, Sakartvelo 2017, Azərbaycan 2018, Transilvania GeoQuest 10 (Alba Iulia 2018), Balt Cache Tour 2019, Expedice Nový Bor 2020, Go East! 2020, Dobytí jižního pólu 2020, Expedice Ísland 2021, Go East 2022, Go West 2022
Publikováno 14 September 2018 - 5:58
Abecední sérii tady máme, je pěkná, tj. vede krásnou krajinou, navíc byla publikovaná postupně, což znamenalo několik delších kolovýletů. A nic nezabíjí, protože všechny keše se jmenují Abeceda-A až Abeceda-Z. Jedině že by někdo udělal abecední výzvu na poslední písmeno.
A jak jsem psal, Y jen kvůli tomu hledat nebudu, ani tu samotnou keš. Ale kdyby byla příležitost a vyskytl jsem se poblíž, rád bych.
Publikováno 14 September 2018 - 6:49
Abecední sérii tady máme, je pěkná, tj. vede krásnou krajinou, navíc byla publikovaná postupně, což znamenalo několik delších kolovýletů.
A předpublikačních nálezů ;-)
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů