Co je to skutečně dobrá challenge - to bude velice subjektivní. Pro mě je velkou výzvou klasický matrix, který nemám ani po 10 letech lovení (tím neříkám, že je to skutečně dobrá challenge). Letos jsem se s tím snažil pohnout, doplnil jsem 6 políček a ještě dvě (obě T5) zbývají. Nepotápím se, nemám lezeckou výbavu, tak se hledá poměrně obtížně, co budu schopný zvládnout.
Jinak si od roku 2015 plním svou soukromou "výzvu" - každým rokem všech 14 krajů. A nepotřebuji k tomu ikonku na mapě. Pro někoho triviální, pro někoho nedosažitelné, pro mě tak akorát, aby mě to bavilo. Díky tomu jsem třeba poprvé v životě navštívil Maloskalsko, kam bych se jinak asi jen tak nepodíval.
Já si pro sebe plním to, že chci mít keš v každým okrese. Ouha, ani po 12 letech nemám (kromě ostravy město) ostravsko. Jinak vše. Republika má bílej ocásek na mapě... a to je přesně ono, kdybych to opravdu chtěl splnit, tak se seberu a jedu. Ale mně to zase tak moc nepálí... takže na to ... challenge jsou různé a je jen na tobě, jak moc ji chceš.