Jasně, tím je to vysvětleno. Já jen, že přicházející FI logy znamenají, že keš je v pořádku. Nepřicházející znamenají, že není. DNF logy píše málokdo. Owner, který má keší víc, nestíhá logy číst, hlavně když mu je tam píše nějaký grafoman, co nejdřív napíše, kde byl za celý týden, aby mu naskočil odznak za slova. Ale kdybych měl challenge keš, její logy bych četl pečlivěji.
Já osobně challenge nelovím, něco mám, že jsem to měl splněno předem (např. 30 kaplí), o některé vím, že ji nesplním (odlov všech typů v každém okrese). Takže mě to i jako lovce nechává v klidu.
Prichazejici FI logy samozrejme neznamenaji ze kes je v poradku. Znamenaji jen to, co je v nich napsane. A Soudnej covek do toho FI logu napise co se delo, tedy jestli kes fyzicky nasel, nebo ji nasl pred rokem a ted jen splnil podminky. Ja do FI logu na challengi pisu dokonce i presny datum kdyz jsem se zapsal do logbooku, pokud to bylo uz nekdy driv. Aby owner mel jasno a mohl si snadno najit ten fyzickej log v logbooku, nebo co potrebuje. Vsechny tyhle veci kolem logovani jdou delat jasne a pruhledne, jen clovek musi trochu premejslet ak to cely funguje. Pravidla hovorej zcela jasne (viz prispevek od Bejcci) a FI logem se loguje po splneni obou podminek, k datu kdy mam i splneno, i zapsano do logbooku. No a ten WN s datem nalezu kese je tam teoreticky redundantni, v zasade bych se na nej teoreticky mohl vykaslat. Ale je dobrej zvyk ho tam dat, protoze zdokumentuje tu navstevu kese, dava najevo ze tam ta kes je a je v poradku, zaroven owner vi kdy ma muj log hledat v notesu pri eventualni kontrole a i ja vim kdy jsem tam byl. NAvic project umi podle tech WN hlidat zalogovane nesplnene challenge, abych na ni nezapomnel.
Proste vsechno to funguje perfektne, jen je treba dodrzovat ty postupy, tedy WN pri nalezu, a samostatny FI s novym datem pri splneni + prislusne komentare v logach.