Tak ja zkusim pohled z druhe strany barikady.
V kuse lovim od 3.1.2011 a i pred tim jsem mel nevim jak dlouhy vicemene nepretzity usek, ale tenkrat na prelomu roku mi rodinne duvody zabranily 2 nebo 3 dny lovit.
Zacal jen jako ze to zkusim, jak to pujde a celkem me to bavilo. Dneska je z toho stereotyp. (Tedy z toho dojit nekam pro kesku kazdy den.) Jsem z Prahy, kesek je tu stale dost. Pravda, ze vloni v zime mi nejak dochazely, mel jsem vsude jen pro me nevylustitelne mysterky nebo eventy. (Eventy navstevuji vyjimecne a jen v pripade, ze mi neco daji.) Uz jsem si rikal, ze toho budu muset nechat, ale pripada mi to skoda.
Mam sesitek se seznamem blizkych kesek, ktere mohu odlovit (tradicky, multiny, vylustene mysterky) s uvedenim mista, kde keska je. Takze nakouknutim do blocku najdu blizke nebo jinak vhodne misto a vyrazim.
Vetsinou lovim v dosahu prazske MHD (pasmo 0) a okolo, co dojdu, takze rekneme do 10 km od nejblizsi zastavky. (Prumerne za den kvuli keskam nachodim asi 4.5. km - viz moje statistika.) Pracovni dobu mam vicemene podle sebe. Nemam tedy problem obcas vyrazit treba v jednu (odpoledne), kdyz si naplanuji neco kousek dal. Nebo treba v 6 hodin, nez jdu do prace. Pochopitelne, kdyz nekam jedu pracovne, s rodinou a podobne, koukam, zda bych si neodlovil neco tam a tim usetril nejakou tu prazskou krabicku.
A aby nevznikl dojem, ze geocaching je jedina moje zabava, tak krome nepravidelnych aktivit chodim pravidelne behat a hraju 2-3x tydne volejbal. A take obcas pisu pluginy pro GG, ale to je vlastne taky geocaching.
Vim, ze existuji lidi, co snuru udrzuji zpusobem, ktery psal napr. Modrak. Vicekrat se mi stalo, ze jsem v kesi narazil na zaznam se zitrejsim datem (casto pozde vecer, na odlehlejsi kesi, a zajimave je, ze jsem to pozoroval jen u nekolika nicku). Ale podvadel bych jen sam sebe a to nemam snad zapotrebi. Ma-li nekdo pochybnosti o zpusobu, jak poctive nebo nepoctive to udrzuji, klidne dejte vedet, budu vas brat s sebou .