Jen takový smělý dotaz, abych nezatěžoval zbytečně revírníka..Je dost možné, že podobná challenge už někde po republice je, ale chci se jen zeptat zda by jí bylo možno ve formě "nejsevernější, nejjižnější, nejvýchodnější, nejzápadnější" keš okresu vytvořit. V případě, že by člověk posbíral všechny okresy, dostal by se na kraje..Pak třeba čechy a morava..A končil by na celé ČR (i když tuhle jsem určitě někde viděl). Dalo by se to udělat jako naprostá zhovadilost ve formě 77+14+2+1, což se mi osobně příčí nebo ve formě jedné (prakticky nelovitelné) kešky. Samozřejmě to k dnešnímu dni nesplňuji ani já, ale kolik je vlastně zapotřebí lidí, kteří v době publikace danou challenge splňují aby byla vůbec publikovatelná?? Stačí owner nebo jich musí být "+X"?? Vím, že to vypadá naprosto ujetě, ale jde "jen" o 376 kešek, což oproti takovému everyday není žádný rozdíl..Jen jsou...Krapet hůře splnitelné..Díky za rady.
bych tak rekl, ze kdyz nekdo zkompletuje okresy, tak by mel mit kraje a celou CR tak nejak automaticky ...