Já to zjistil náhodou. Měl jsem označeno vše v panelu a dal jsem si zobrazit jednu. Otevřelo se mi hafo panelů a nestačil jsem je zavírat.
Publikováno 21 duben 2016 - 18:59
Ono se to uzivatelske rozhrani geogetu prizpusobuje aktualni situaci. Pokud nejaka volba nema v dane situaci smysl, tak se zneaktivni. Takze kdyz si oznacis vice kesi v seznamu, muzes se pak podivat do menu, ktere volby zesedively, a ktere zustaly aktivni...
K otevirani - firefox se mi chova tak, ze pokud uz je okno otevrene, otevre se vse jako zalozky. Pokud je zavreny, otevre se mi hromada samostatnych oken. Nicmene tohle si urcuje firefox, ne ja! ja jen rikam systemu "tady mas URL a nejak si jej otevri!"
Publikováno 21 duben 2016 - 20:16
ja jen rikam systemu "tady mas URL a nejak si jej otevri!"
Dovolím si lehce nesouhlasit. Říkáš: "Tady máš URL a otevři mi jí v tomhle prohlížeči." Kdysi jsem si v GG nastavil FF a v sytému je výchozí jiný. GG vše (listingy, mapy) otvírá v FF k mé plné spokojenosti a ostatní věci otvírá Opera (možná anachronismus).
Publikováno 24 duben 2016 - 20:06
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky Nález ve dnech roku bez Lab keší
Publikováno 27 duben 2016 - 9:27
Ahoj, asi od poslední nebo předposlední verze mi geoget přidává ke keším WP o které nemám zájem :-( Vypozoroval jsem, že to je u keší, kde mám nějakou připsanou poznámku na webu gc.com Geoget se snaží ze všech čísel co v poznámce jsou vytvořit nějaké souřadnice, ale rád bych to nějak vypnul. Je někde tato možnost?
Příklad:
Z této poznámky
pod azimutem 246stupnu Modra = 2 Cervena = 8
přibude WP se souřadnicemi Final
S246°0.000' E000°0.000'
Díky moc
Publikováno 27 duben 2016 - 9:32
Vypnout to nejde, ale bude to vyrazne vylepseno, aby to nechytalo tyhle falesne detekce.
Publikováno 27 duben 2016 - 9:44
HaLuMo, jestli na tom budeš pracovat, tak si myslím, že možnost zapnutí / vypnutí této funkce v nastavení by nebyla od věci.
Publikováno 27 duben 2016 - 10:01
Publikováno 27 duben 2016 - 10:15
ano.
Publikováno 27 duben 2016 - 12:25
Zajímavá funkce, musím prozkoumat. Mimochodem, hledám changelog na araratu a nemůžu nalézt - je tam někde?
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 27 duben 2016 - 13:53
Díky. A kudy se na to vlastně z té hlavní stránky dostanu? Jímá mě nějaká geoslepota.
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 27 duben 2016 - 14:14
Díky. A kudy se na to vlastně z té hlavní stránky dostanu? Jímá mě nějaká geoslepota.
Nemas tu hlavni stranku nahodou anglicky? Pak totiz pomuze si nastavit v prohlizeci, ze umi akceptovat i cestinu.
Jinak je na to odkaz se stranky s downloady.
Publikováno 27 duben 2016 - 17:07
Mám ji česky. Ale máš pravdu - "Ke stáhnutí" a tam už je "popis změn". Jen geoslepota, jak jsem říkal.
PS: asi mě zmátlo, že aktuální verze ke stažení je už na hlavní straně. A tak jsem se tam někde poohlížel po changelogu.
Publikováno 31 květen 2016 - 12:02
Někdy minulý týden se mi na mapě kešek přestaly zobrazovat obrázky zastupující velké množství kešek - je vidět jen jejich počet viz obrázek
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky Nález ve dnech roku bez Lab keší
Publikováno 31 květen 2016 - 12:09
Někdy minulý týden se mi na mapě kešek přestaly zobrazovat obrázky zastupující velké množství kešek - je vidět jen jejich počet viz obrázek
Mám to také tak
Publikováno 06 červen 2016 - 17:26
Instaluji kolegovi GeoGet dám stáhnout jeho nálezy a GG je nevidí jako nalezené, to se mi ještě nestalo a to už jsem dával GG tak 4x. Nevíte prosím někdo co s tím?
Děkuju předem
Xiaomi Redmi Note 4 Global 4GB/64GB - a:Drake plus - GeoGet
Publikováno 06 červen 2016 - 17:38
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget
Projekty →
GeoGet →
Geoget 2.13.0Založeno od HaLuMa , 06 dub 2024 geoget |
|
|
||
|
Hardware a software →
Programy na PC →
Stator verze 2.3.0.33?Založeno od KulisekW , 29 led 2024 geoget |
|
|
|
|
Geocaching →
Poradna →
Geoget a zveřejnění statistiky na geocaching.czZaloženo od karel1957 , 25 čec 2023 geoget |
|
|
|
|
Projekty →
GeoGet →
Geoget 2.12.1Založeno od HaLuMa , 25 kvě 2023 geoget |
|
|
|
|
Projekty →