je to marný, je to marný, je to marný.... ještě naposledy se ale pokusím
Takže klidně budu za prudiče pro některé lidi zde, když řeknu, že se mi podobné aprílové fórky nelíbí.
No, ale tímto ses do něj pasoval sám. Nikdo nikde nic nepsal o tom, že je někdo prudič jen kvůli tomu, že se mu ten fórek nelíbí. Psal jsem toto:
...jak jedna partička se souhlasem vlastníka celé hry si vesele a vtipně loguje a druhá díky své netoleranci a neschopnosti se na to podívat s patřičným odstupem a nadhledem kvůli tomu prudí.
a to teda promiň, ale to s tím, zda se ti ten vtípek líbí nebo nelíbí, nemá naprosto nic společnýho. A kupodivu to nemá ani nic společnýho s tím logováním. Je to narážka na ty silný slova o podvodným logování nenalezených keší o zápisech v logboocích který nikdy neexistovaly a vytváření různých konfidenčních seznamů a v neposlední řadě taky o těch řečech o nedodržování pravidel a to vše s tichým souhlasem groundspeaku. To je ten vopruz kterej mám na mysli a kterej si všechny ty nepřející a netolerantní brzdy mohly odpustit, tohle kdyby vytáhly po celé této akci, ve chvíli, kdy by tam ty FI logy zůstaly, tak neřeknu ani popel, ale tím že se začaly ozývat daleko daleko před tím, než vůbec kdo věděl vo co go, ze sebe (a doufám že nejen v mých očích) udělaly ještě navíc totální kašpary.
Stejně tak si myslím, že těžko brali ti, kteří logovali 2.4 a déle to také jako aprílový žertík. Stejně tak si myslím, že spousta lidí si myslela, že jim FI logy zůstanou, jinak mohli rovnou zalogovat WN a nemuseli logovat všech 66 keší. Je to jejich věc, blbý fórek taky fórek. A to, že se někomu líbí a jinému ne je snad normální.
Myslíš třeba logy tohoto typu?
Spareribs?
Premium MemberPremium Member
Caches Found6336
04/02/2016
Well, let's see what happens.
April, april, hatsikideeee.
Buffypike
Caches Found9512
04/02/2016
merry christmas
flower6871
Caches Found1697
04/02/2016
TFTC from Germany
The Dillon Gang
Caches Found14589
04/02/2016
April Fool
Tak na těch je opravdu vidět, že to myslí smrtelně vážně a že "honí" body
Víš, problém je vlastně nejspíš v tom, že ti co prudili, po překlopení logů na WN zjistili, že prudili úplně zbytečně a že si vlastně groundspeak vystřelil i z nich. A teď to nemůžou skousnout, že jsou za pitomce...