Jéé ono to tady skoro umřelo. Mě odešel hard kde jsem měl nainstalovanej ostatní SW, tak nějak nebyl čas to sledovat. Svátek práce se blíží, tak si myslím, že to téma trošičku oživíme tím, že nepatrně rozdmýcháme emoce... ať to na ten měsíc úspěšně dotáhneme.
Co se me tyka tak to cely povazuju za hodne blbej vtipek.
No vidíš a mě to zrovna připadlo fakt velmi, velmi vtipný. Pár úsťovejch brzdařů se slušně "na.ralo", že někdo bude mít bez sebemenšího snažení víc jak oni. Pár honibodů se "na.ralo", že pár desítek logů psali úplně zbytečně a ještě jim přišlo pár desítek mailů o smazání logu. A pevně doufám, že naprostá většina (včetně mě) z toho všeho měla celkem slušnou pr.el.
Jupíí vivat Zeměmluv!
Tohle se jim fakt náramně povedlo! Celej svět logoval pro zábavu, akorát my se tady nad tím hádali. No není to krásný... Tady na tom je krásně vidět ta naše skvělá česká malost a připr.ěnost...
Pro zajimavost, na projectu jde udelat zebricek nalezcu podle bookmark listu. Muzete naklikat bookmark a zjistit kdo na nem ma foundy a kolik. Doporucuji, je to zajimavy. Kolik myslite ze ma vitez? Cekali byste na 66 kesich 66 foundu? Omyl, vitez (v CR) ma na 66 kesich dokonce 77 FI. Nekomu nestaci ani tech 66. Nekteri zas tady do krve obhajovali svoje pravo zalogovat, jini zasli az tak daleko ze logli challenge, dokonce davno po Aprilu. Doufam ze Zagloba to bez zavahani smazne, protoze podminku splnenou nejen ze nemaji, ale nikdy nemeli, i kdyz si myslej ze jo. Musim rict ze vetsina lidi na seznamu me neprekvapuje, ale asi 3 nicky tam jsou, ktery ja bych tam fakt necekal. A jeste jedna zajimavost co dokresluje charakter nekterych osobnosti. Jiste si pamatujete jak se Prahou nedavno (vlastne uz 2x) prohnal ErikSi a zalogoval nejen to co zfinalkaril, ale i to co ani nenasel nebo co ani neexistovalo. A hadejte kdo vyhral v Nemecku? No ErikSi to nebyl. Byl v Nemecku az ctvrtej, s "pouhejma" 85 FI. Chce to dobrej zaludek. Ale leckdo ho ma.
Jako teda kámo sorry, ale tohle bych spíš čekal od někoho z teamu agenta STB Andreje Bureše, analýza fakt slušná, hodna minimálně aktivního spolupracovníka. Co s tím jako míníš dělat? Přesvědčíš je na spolupráci? Měl jsem o tobě teda vyšší mínění...
BTW. geokačer Omyl, kterýho (až to někdo zase vytrhne z kontextu), tam zmiňuješ, je v tom úplně naprosto nevinně, ten pomalu neloguje ani to co našel.
Tento příspěvek byl upraven od ReVIZ: 22 duben 2016 - 23:03