Tak já to zkusím.
1. Swinoujscie-Szczecin Glowny jezdí dopravce Przewozy regionalne. Pro tento úsek platí akční cena 17,5 zl, dále je potřeba doplatit 7 zl za jízdní kolo.
Dále jsou dvě varianty: varianta německá a varianta polská.
2. a) Na úsek Szczecin Glowny-Spremberg zakoupit jízdenku Berlin-Brandenburg ticket za 29 euro při nákupu předem přes internet. Platí až pro 5 osob v regionální dopravě (nutno při vyhledávání zaškrtnout nur Nahverkehr). Síťová jízdenka pro kolo na celé Německo v regionální dopravě stojí 5 euro.
2. b na úsek Spremberg-Liberec zakoupit již před odjezdem v předprodeji (např. na terminálu Fügnerova) jízdenku Euro-Nisa pro 2-5 osob za 320 Kč. Patrně bude potřeba dokoupit ještě pro kola úsek Zittau-Liberec.
3. a) Na úsek Szczecin Glowny-Wroclaw Glowny koupit na e-shopu PKP Intercity včasnou jízdenku (čím dříve, tím lépe) pro 2 osoby a 2 kola. Např na tuto neděli mi to nabízí za 135,20 zl.
3. b Na úsek Wroclaw Glowny-Szklarska Poreba Gorna koupit jízdenku pro 2 osoby a 2 kola. Dopravce Koleje Dolnoslaskie. Na e-shopu mi to ukazuje cenu 47,35 zl, nevím jestli na pokladně to bude stát stejně.
3. c) Na úsek Szklarska Poreba Gorna-Liberec koupit jízdenku MPS Jakuszyce za 90 Kč, za kolo dle ceníku podle vzdálenosti.
Tento příspěvek byl upraven od d-n: 13 duben 2016 - 20:19