Vážení.
Protože se to v tématu „Nabídka k adopci (GC2YK5X) Zalozeni Sazavskeho klastera“ začalo i mou vinou zvrhávat jinam a protože to vypadá, že je o čem diskutovat, přesunul jsem citace příspěvků do tohoto vlákna a navrhuji všem autorům těchto příspěvků ty svoje smazat (samozřejmě kromě toho úvodního), případně prosím Tommyho o jejich přesun sem. Tady si můžeme na toto téma popovídat, aniž bychom v původním vlákně dělali bordel.
Ahoj,
nabízím k adopci wherigo (GC2YK5X) Zalozeni Sazavskeho klastera.
Stav: měla by být v pořádku
Důvod: Po vzniku powertrailu Čertova brázda mě přestalo bavit číst logy oslavující sérii a netýkající se mé kešky.
Doufám, že se někdo najde. Jinak nejspíš půjde do archivu.
Ahoj.
Keš sice adoptovat nehodlám, mám to daleko (ale odehrál jsem ji kdysi), ale mám stejné pocity ohledně svého wheriga ITZ #01 v souvislosti s Matrixem. Taky přemýšlím, co s ním.
Držím palce. Přesun finálky asi nepřipadá v úvahu, co? Ono by to asi moc neřešilo, nové souřadnice se stejně rychle rozkřiknou.
Gosta: kdybych to neměl tak daleko tak bych do toho šel, protože Český Šternberk a Sázava jsou mista mojeho mladí. A to wigo jsem hrál a bylo supr. Mh.mail: neskončil už Matrix?
Matrix uz to má za sebou, tak věřím, že tvé wherigo i finalka vydrží.
Je sice jediné z tvé ITZ série , které jsem dokončil (ITZ #02 mám už přes rok rozdělané a asi už ani nenajdu kódy abych se vrátil do hry ;-) ) ale byla by ho škoda.
Velká omluva za Off topic.
Kvantita ničí kvalitu. Smutné.
Barbaři zapříčinili pád říše Římské...