k ITZ mužu říct jen následující:
ITZ #01: přátelé nadhodili, že se na něj chtějí vydat a jestli chci také. Řekl jsem si proč ne, koneckonců vyzkoušet se má všechno. Trvalo nám to mám pocit kolem 8 hodin. Byl to fajn den se super lidma. Na konci jsem už byl ale tak hotovej, že jsem si říkal "tak tohle už ne"
ITZ #02: tři měsíce po #01 opět nadhoz, že bychom mohli dát "dvojku". Vzpomněl jsem si na svá slova, ale v hlavě mi začal hlodat červ jestli bych přeci jen neměl jet. Jel jsem! Nešlo to jinak. Časově byla pro nás hra kvůli několika zakufrováním ještě delší než první díl a i když mi jednička přišla taková živější, byl to super den.
ITZ #03: devět měsíců po #02 v další debatě nadhozeno téma odlovu. V tu chvíli jsem už měl jasno, prostě jedu stůj co stůj. Věděl jsem, že to bude na déle a tak jsem se vybavil co se pitného a potravinového režimu týká ještě lépe než na jedničku i dvojku. Navštívil jsem s bandou podobně smýšlejících lidí hromadu zajímavých míst, která jsem v okolí jinak v podstatě s železnou pravidelností zcela míjel a která by bylo škoda nenavštívit. Hra byla naprosto skvělá a bavila od začátku do konce.
ITZ #04: jestli mh.maila neotráví kačeři tak, aby se na to vykašlal a ještě nějaké bude, prostě JEDU!!!
Díky ITZ jsem si začal pohrávat s myšlenkou tvorby vlastního wiga (sice ne tak "obrovského") a došlo to tak daleko, že snad do léta půjde ven. Nutno podotknout, že pro člověka něčím takovým nepolíbeného to byl zpočátku boj i s naprosto jednoduchými věcmi a kdo si nevyzkoušel alespoň něco jednoduššího vytvořit, nemůže mít ani ponětí, kolik práce za tím stojí. Já byl teď například třikrát v terénu s Coloradem, Oregonem a telefonem a zkoušel některé věci, jestli je mám dobře a "jestli to nepadá".
Za mne tedy mh.mailovi patří velký dík, protože ač to po prvním ITZ nevypadalo, patří dny kdy jsme "závody" lovili mezi asi ty nejzajímavější, které jsem geocachingem strávil (jak už psal ZDENYS - ITZ#03 jsme lovili mimojiné spolu).